• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki arada bi derede kalmak .siz hangi yolu secerdiniz ?

.EcLiPSe.

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2011
3.633
10
0
Diğer
gelmiş geçmiş her evlilik böyle mi devam etmiştir?
kısknç hasta ruhlu bi eş , diger yandan butun olanları haketmicek kadar iyi niyetli bi kadın..

önce cocukları için sabredilir sonra da bu yaşa kadar sabrettik 30 yıl geçirdik deyip kavgalar tartışmalardan sonra ayrılık kararları hep alıp vazmı geçilir ?

ya boyları kadar olmuş cocuklar bu tartışmalara sahit olurken susup geride mi kalmalı yoksa bu işe bi durmu denmeli ?
yoksa eşler arasına giren hep sonradan suçlu mu ilan edilir ?

kafam karışık aslında.sormak istedigimse böyle şiddet olmayan ama manevi yönden herşeyini tüketmş bi evlilik için ne yapardınız ? bunun cevabını vermek için o evlilkte eş yada cocuk olmak farketmez aslında...

Ben hep kaderin iki tarafida denk getirmedigine inaniyorum, cunku bakiyorum her evlilikte ya kadin alttan alio adami yada adam kadini.. Bi taraf hep feda aslinda...

Sanirim baskasindan bahsediyorsunuz.. Ben e bu kadar zamandan sonra cocuklar karismamali zaten bir taraf o cocuklar icin omrunu feda etmis biraksinlar bundan sonrasini mutlu yasasin...

Ben hep kaderin iki tarafida denk getirmedigine inaniyorum, cunku bakiyorum her evlilikte ya kadin alttan alio adami yada adam kadini.. Bi taraf hep feda aslinda...

Sanirim baskasindan bahsediyorsunuz.. Ben e bu kadar zamandan sonra cocuklar karismamali zaten bir taraf o cocuklar icin omrunu feda etmis biraksinlar bundan sonrasini mutlu yasasin...

bende cocukların buna bi dur demesni ezilen tarafı kurtarmasını mantıklı buluyorum.ama gerçegin bu olmadıgını da biliyorum.mantıken eşler arayı bi şeklde düzeltiyo olan araya giren iyi niyetli cocuga yada akrabalara oluyo. konu acıcak kadar canımı sıktı. acaba yanlış mı düşünüorum bu konuda vicdan yapmamalı mı diye ..

Gercek ne peki ? Bu arada kimden bahsediyorsunuz . Biraz karisti kafamda ..

cevremdeki evlilklerden gözlemledigim , enson da evde yaşanan tatsız olaylar yüzünden açtım.onlarda evlilklerni bu yaşa kadar sürdürmş diyorum olaylarn dışında buluyorm kndimi. karar veremiorm acıkcası dogrunun ne olduna

Son düzenleme:
Back
X