- 5 Ocak 2016
- 7
- 0
- 1
- Konu Sahibi Padme amidala
-
canım sevgilinin yaşı kaç acaba? ya da eski bi ilişkisinde bir aldatılma olayı falan mı yaşamış hayır yani hiç normal değilMerhaba arkadaslar ben uzun sureli bi iliski icindeyim bu iliskiden once birini seviyodum yani cok hoslaniyodum ama o beni sevmedi :/ sonra ben onunla iliskimi keatikten sonra suan hayatimla olan kisiyle tanistim ilk zamanlar hersey cok guzeldi ama sonra cok kiskanc biri oldu yani oyleymis aslinda ama iste en basta nerden bilcem. Cok seviyo beni galiba ben de severek basladim ama bakkala bile gtsem o sirada beni arasa nerdesn niye haber vermedn diye tersleniyo yani nerdeyse otobuste bi erkegin yanina oturuyorum diye bile kiskanicak. Her giydigime kariaiyo mesela ortamda yakisikli bi cocuk var ama arkadasimiz ikimizinde ona bi cumle soylesem ya da soyledigine gulsem falan hemen butun surati dusuyo butun gunu zikkim ediyo bana da kendine de bi de oyle anlarda sinirden titriyo bu kendini kaybediyo ben anliyorum ama etraftakiler de anlicak diye odum kopuyo ailelerimiz tanisti ama soz falan yok daha cok korkuyorum evlenince daha beter olursa? Bi de ondan once yasadigm sevgililerimi falan bile kiskaniyo durup duruken konusunu acip kendi kendine triplere giriyo. Smdi ben bundan onceki cocukla karsilastim internette boyle bi tuhaf oldum dedim acaba daha farkli mi olurdu o hayatimda olmasaydi daha ozgur mu olurdum dedim kafeste gibiyim ya ...
canım sevgilinin yaşı kaç acaba? ya da eski bi ilişkisinde bir aldatılma olayı falan mı yaşamış hayır yani hiç normal değil
Iste yollayamamki ben nasi derim olmuyo boyle diyeLütfen yaa şu hayatınızı kısıtlayan adamları tutmayın hayatınızda. Yüz verirsin astarını isterler hayatınız elinizden uçup gider anlamazsınız. Böyle takıntılı adamlardan zaten hayır gelmez. Yollayın gitsin.
Konusmayi dene.boyle yaparsa ondan sogucagini soyle
Önceki çocuğu unut onunla kıyaslamanın sana faydasından çok zararı olurMerhaba arkadaslar ben uzun sureli bi iliski icindeyim bu iliskiden once birini seviyodum yani cok hoslaniyodum ama o beni sevmedi :/ sonra ben onunla iliskimi keatikten sonra suan hayatimla olan kisiyle tanistim ilk zamanlar hersey cok guzeldi ama sonra cok kiskanc biri oldu yani oyleymis aslinda ama iste en basta nerden bilcem. Cok seviyo beni galiba ben de severek basladim ama bakkala bile gtsem o sirada beni arasa nerdesn niye haber vermedn diye tersleniyo yani nerdeyse otobuste bi erkegin yanina oturuyorum diye bile kiskanicak. Her giydigime kariaiyo mesela ortamda yakisikli bi cocuk var ama arkadasimiz ikimizinde ona bi cumle soylesem ya da soyledigine gulsem falan hemen butun surati dusuyo butun gunu zikkim ediyo bana da kendine de bi de oyle anlarda sinirden titriyo bu kendini kaybediyo ben anliyorum ama etraftakiler de anlicak diye odum kopuyo ailelerimiz tanisti ama soz falan yok daha cok korkuyorum evlenince daha beter olursa? Bi de ondan once yasadigm sevgililerimi falan bile kiskaniyo durup duruken konusunu acip kendi kendine triplere giriyo. Smdi ben bundan onceki cocukla karsilastim internette boyle bi tuhaf oldum dedim acaba daha farkli mi olurdu o hayatimda olmasaydi daha ozgur mu olurdum dedim kafeste gibiyim ya ...
madem ayrılamam diyorsun düzeldiğine emin olduğun zaman kıy nikahı, yoksa piyango yaniiCok konustum zaten odu kopuyo ondan ayrilicam diye. Ama diyoki duzelticem kendimi hatta ilk zamanlara gore duzelmis bile sayilir biraz ama duzelmis dedigim hafifletmis. Konusuyorum ediyorum ama iste yok hene biseyler bi laf sokmalar oluyo illaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?