- 6 Kasım 2011
- 7.499
- 26.116
- 748
Valla eger sadece danssa siz yanlış anladınız derdim ben kime ne anlatırsa anlatsın olacak iş mi, çakal karlos 40 yaş var aradaBaccata yaptık dans ettik yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla eger sadece danssa siz yanlış anladınız derdim ben kime ne anlatırsa anlatsın olacak iş mi, çakal karlos 40 yaş var aradaBaccata yaptık dans ettik yani
Çok elit ve kültürlü bir insan gerçekten ama bu durum içinden çıkılmaz bir hale gelmiş durumda.bende ne kadar cahilim yav hiç bilmiyorum ama 70 yaşındaki Dedem baccata maccata yapıyor
Birşey yaşanmadıysa neyine güveniyorGelmedi işte dedem yaşında![]()
Gerçekten hatırlamıyor musunuz yoksa ona mı öyle söylediniz?Hatırlamadığımı söyledim zaten...
meraktan çatladım şu an tipi nasıl acabaaaaaÇok elit ve kültürlü bir insan gerçekten ama bu durum içinden çıkılmaz bir hale gelmiş durumda.
Açık açık konuşmak en güzeli de eli kolu da uzun bir adam. Daha önce kendi biriminden kadın meslektaşıyla adı çıkmış. Sonra inkar etmiş o beni evine davet etti diye. Kadının adı çıktı. Ki her gördüğü genç kadına kur yapan bir adam kendisi."Sayın dedecigim,ayy Sayın Hocam diyecektim"falan desen olmaz mı?
Çok tehlikeli yalnız tam bir dangerous dedeAçık açık konuşmak en güzeli de eli kolu da uzun bir adam. Daha önce kendi biriminden kadın meslektaşıyla adı çıkmış. Sonra inkar etmiş o beni evine davet etti diye. Kadının adı çıktı. Ki her gördüğü genç kadına kur yapan bir adam kendisi.
Hırt diye beli tutulmadı mı onu nasıl yaptıBaccata yaptık dans ettik yani
Buruşuk, dedem yaşında ya inanmıyorum şu duruma gerçekten.meraktan çatladım şu an tipi nasıl acabaaaaa![]()
Açık açık konuşmak en güzeli de eli kolu da uzun bir adam. Daha önce kendi biriminden kadın meslektaşıyla adı çıkmış. Sonra inkar etmiş o beni evine davet etti diye. Kadının adı çıktı. Ki her gördüğü genç kadına kur yapan bir adam kendisi.
keşke evine içmeye gitmeseydin Yani. Hiç iyi olmamış. Adama Nası anlatacaksın durumu.Buruşuk, dedem yaşında ya inanmıyorum şu duruma gerçekten.
Yeni öğrendim bu olayı.. Keşke önceden bilseydim..Keske elinizde bu bilgiler varken ayni ortamda alkol dans vs izin vermeseydiniz...
Onu başta düşünmeniz gerekmiyormuydu, flört etmeden önce yaniBuruşuk, dedem yaşında ya inanmıyorum şu duruma gerçekten.
Yalnız zaten hayatta gitmezdim. 4 kişiydik toplamdakeşke evine içmeye gitmeseydin Yani. Hiç iyi olmamış. Adama Nası anlatacaksın durumu.
Yeni öğrendim bu olayı.. Keşke önceden bilseydim..
Dedem yaşında insan ve flört? Yok artık daha nelerOnu başta düşünmeniz gerekmiyormuydu, flört etmeden önce yani![]()
Olsun canım ne bilim dede sonuçta artı bi de hoca. İlginç. Neyse olanla ölene çare Yok derler. Ama dede kolay vazgeçmez. Araştırdım bachata dansı yaptıysanız samimi bir dans gibi duruyorYalnız zaten hayatta gitmezdim. 4 kişiydik toplamda