- 31 Ağustos 2016
- 616
- 288
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sarhoşmuşsun ama iyi hatırlıyorsunBen o dansı da bilmiyordum, orda öğretti bana. Ama öyle bacak arasına bacak sokmalı falan dans etmedik. Yine de göğsüm göğsüne değdi tabi![]()
Ben o dansı da bilmiyordum, orda öğretti bana. Ama öyle bacak arasına bacak sokmalı falan dans etmedik. Yine de göğsüm göğsüne değdi tabi![]()
Sarhoş olabilirim ama kafam gayet yerindeydi. Kamuda hemşireyim. Maalesef atama durumum yok birkaç yıl..sarhoşmuşsun ama iyi hatırlıyorsun
işin zor. Sahte sevgili yapsan ?Sarhoş olabilirim ama kafam gayet yerindeydi. Kamuda hemşireyim. Maalesef atama durumum yok birkaç yıl..
Çünkü sürekli bulunduğum birime geliyor beni görmek için, yalnız kalmak istiyor, evine davet ediyor
Bugün gitti mesela şehir dışına. Bir de evli üstelik. Pazartesi gelecek. Şu 3-4 günde beni unutur mu acaba..işin zor. Sahte sevgili yapsan ?
O tangoydu.bachata sıkıntılı bi dans. Behlülle Bihter in ettiği dans değil mi o ya @KaraTurna
Tabi hocaya hatırlamıyorum dedim orası ayrı. Onu da anlaması için dedim ama adam işi daha da ileri götürüp sürekli görüşmek istemesi, evine davet etmesi, mesaj atması falan illallah getirtti artık
güzel danstı fakat....O tangoydu.
70 yaşında amcayla yapılmadığı sürece her dans güzeldir.........güzel danstı fakat....
Bugün gitti mesela şehir dışına. Bir de evli üstelik. Pazartesi gelecek. Şu 3-4 günde beni unutur mu acaba..
aynen öyle 70 yaşındaki amca ve dans kavramları Nası oldu da bi araya geldi hala şaşkınım70 yaşında amcayla yapılmadığı sürece her dans güzeldir.........
Bugün gitti mesela şehir dışına. Bir de evli üstelik. Pazartesi gelecek. Şu 3-4 günde beni unutur mu acaba..
O kadarcıktan birsey olmaz...
Şu sıralar penguen dansı daha tehlikeli...