İki arada bir derede.

Tabi hocaya hatırlamıyorum dedim orası ayrı. Onu da anlaması için dedim ama adam işi daha da ileri götürüp sürekli görüşmek istemesi, evine davet etmesi, mesaj atması falan illallah getirtti artık

Tabi hocaya hatırlamıyorum dedim orası ayrı. Onu da anlaması için dedim ama adam işi daha da ileri götürüp sürekli görüşmek istemesi, evine davet etmesi, mesaj atması falan illallah getirtti artık

Dedeye sahip cıkalım.....diycem ama!
Bu dede başka dede anlaşılan...

Tavrını belli etmekten çekinme...

Bugün gitti mesela şehir dışına. Bir de evli üstelik. Pazartesi gelecek. Şu 3-4 günde beni unutur mu acaba..

Git karisina sikayet ett ! Al bu yasli kurtu ustumden yapisti kaldi de . Gerci deme deme kadinda yasliyla ölumun elinden olur falan allah korusun. Ne tuhaf isler ya gece gece beynim zorlaniyorr..

Aranızdaki yaş farkını ve evli olduğunu sürekli yüzüne vurun. Etrafınızda insanlar varken üstelik. Kadına iftira atması kolay çünkü. Yarın bir gün size de iftira atmaya çalışırsa şahidiniz olur hem.

İyice yüz göz olmak istemiyorum. Bu konu açıkça konuşulursa sanki iş iyice çığırından çıkacakmış gibime geliyor.....

Back
X