- 23 Ağustos 2011
- 5.411
- 9.344
- 148
sıkıştığımız her konuda din değil mi?
dürüstçe şunu de çalışmak istemiyorum, bu kadar yaa

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıkıştığımız her konuda din değil mi?
dürüstçe şunu de çalışmak istemiyorum, bu kadar yaa
inanma o zaman yorumlarıma beni anlamaya çalışmıyosun ki
neyse arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben yaşayan tecrübe eden arkadaşlardan yorum bekliyordum bilen bilmeyen herkez yazdı sağolsun genede hepinize teşekkürler
yani diyosun ki beni pohpohlayanlar aaaa haklısın tabi diyenler yazsın, peki madem hakkında hayırlısı olsun
ayrıca şunu da eklemeden edemicem,her çocuk yanında annesi olsun ister ancak bunun yanında renk renk converse ayakkabılarda ister, marka kıyafetlerde ister, onun var benim niye yok diyede tutturur, çocuk annesiyle büyüsün ana temalı yorumları hayatın gerçeklerinden uzak buluyorum, ha eşinin maaşı 4-5 milyardır bişey diyemem
neyse arkadaşlar hepinize teşekkür ederim ben yaşayan tecrübe eden arkadaşlardan yorum bekliyordum bilen bilmeyen herkez yazdı sağolsun genede hepinize teşekkürler
tamamda ne bekliyordun konuyu açtığın zaman?
evet, çalışma, işinden ayrın, kocan eşşek gibi çalışsın size baksın, mecburdur dememizimi?
üşeniyorsun işte, açıkça söyle
bu arada ne iş yapıyorsun?
kıslar ben 8 aylıkken kızımı babanneye bırakıp çalışmaya başladım çok şükür bir ev aldık içine geçtik kredisi 655 tl ödüyoruz şuan 1 sene olcak ama artık içimden çalışmak gelmiyor kızım iki yaşına girince işten ayrılıp evde çocuk bakarak eşime destek olmayı düşünüyorum eşimse çalış kredileri beraber ödeyelim diyor ama benim içimden gelmiyor ne yapayım kendimi zorlayayım mı çalışmak için sizce:26::26::26::26:
kıslar ben 8 aylıkken kızımı babanneye bırakıp çalışmaya başladım çok şükür bir ev aldık içine geçtik kredisi 655 tl ödüyoruz şuan 1 sene olcak ama artık içimden çalışmak gelmiyor kızım iki yaşına girince işten ayrılıp evde çocuk bakarak eşime destek olmayı düşünüyorum eşimse çalış kredileri beraber ödeyelim diyor ama benim içimden gelmiyor ne yapayım kendimi zorlayayım mı çalışmak için sizce:26::26::26::26:
İşten çıksan bile psikolojik baskı altında kalırsın.
Ev kredisi bitene kadar çalışman iyi olur bence.
eVDE ÇOCUK BAKARAK DERKEN BAŞKA ÇOCUK MU BAKACAKSIN BAKICI OLRAK.eĞER ÖYLEYSE 2 çocuk baksan çalışmana gerek kalmaz bence.
İşten çıksan bile psikolojik baskı altında kalırsın.
Ev kredisi bitene kadar çalışman iyi olur bence.
eVDE ÇOCUK BAKARAK DERKEN BAŞKA ÇOCUK MU BAKACAKSIN BAKICI OLRAK.eĞER ÖYLEYSE 2 çocuk baksan çalışmana gerek kalmaz bence.
bence her sabah mutsuz olarak bi işe gitmek felaket olsa gerek... sevmediğin bir işi yapmak işkence gibi..ama bazen mecburiyetten yapmak zorunda kalabilirsin.. benim sana tavsiyem eğer evde çocuk bakacaksan 2 tane felan çocuk alabilirsin eve.. böylece getirisi de fazla olur... hem evinde oturursun hem de par kazanırsın