iki arada bir derede :(

abherr

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2013
9
1
6
Ankara
ben annemin kuzeninden hoşlanıyorum. tabi onun bundan haberi yok. çocuk benden iki yaş büyük . çok fazla konuşmuşluğumuz yok ama çok iyi biri olduğunu biliyorum kimi göstersen ona kefil olur. bir kızla çıkıyordu çok da seviyordu ama ayrıldılar . şimdiki durumları ne bilmiyorum. şimdi en iyi aday benim belki de ama onun için çok engel var . ilk önce onun kuzeni benimle konuşmak istedi tabiki ben kabul etmedim . daha sonrada kardeşimin ondan hoşlandığını öğrendim. bu beni mahvetti . şimdi kardeşimle konuşamıyorum bu konuyu. unutmaya çalışıyorum. bazen unutuyor gibi oluyorum . sonra onu görünce her şey en başına dönüyor. ne yapsam bilemiyorum aslında bildiğim tek şey onu aklımdan çıkarmam gerektiği . umarım unuturum . şimdi korkuyorum ya bir gün biri ile beraberken onun haberlerini alır da aklıma takılırsa diye

Ailenizde akraba evlilikleri yaygin mi? Aileniz boyle seylere sicak bakiyor mu?
Bana biraz garip geldi akrabalar olarak hep birbirlerinizden hoslanmaniz.
Akraba durumunu bir kenara birakarak yorum yapmam gerekirse, o cocuktan herhangi bir ilgi gordun mu, yoksa daha cok platonik birsey mi bu?
Hic ilgi yoksa ben de unutmaya calisirdim, bir anlik bosluguma gelmis der, unutmaya calisirdim herhalde.

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Dışardan konuşması kolay ama ben olsam unuturdum bu insanı. Kardeşinin ondan hoşlanıyor olması yüzünden. Üstelik akrabasınız. Akraba evlilikleri zaten sorunlu olur, sorun çıkması halinde de tüm sülale birbirine girer. Hem de kardeşin ondan hoşlanıyor. Uzak dur sıkıntılar sevgini alıp götürür zaten üstelik onun tarafında da bir şey yok tek taraflı bir şey sadece. Unut gitsin aman bulaşma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…