- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi livefastdieyoung
allahım aynısı başıma geldi benipekim:-D apartta kalıorum. Şehirler arası otobüs apartın önünde boş bir arsa var orada yolcu indiriyor. Eşimle (o zaman sevgilim tabi) aynı yerde oturuyoruz ya beraber gidip gelioruz. Otobüsten indik eşyalarım vardı. Aparta kadar yardım etti sonra evine gitti. Kadın içeri girer girmez aparttan ayrılıorsun dedi. Pardon dedim. Çık git aparttan desi. Delimisiniz ne yaptım paramı ödüyorum falan dedim odama çıktım. Tam valizi açtım yerleştiriorum geldi. Kurallara uymamaktan dolayı atıormuş beni topla eşyalarını dedi. Şok olsum. Çıkmadım tabi. Ama bir hafta mı zehir etti. İllallah dedim gittim toplandım çıktım. Özel yurttan kovulunca insan harbiden kendibi bi garip hissesior haklısın. Tabi kimseye kovuldum diyemedim. Kavga ettim çıktım dedim ihihihiiii:-D hatta bi yer bulana kadar 1 1bucuk ay kadar sevgilimin evinde kaldım. Onun ev arkadaşları allahtan liseden arkadaşlarımızdı kimse sorun etmedi. Sonrada evime çıktım.Yurt teyzeleri maalesef böyle.
Ben özel bir yurtta kalıyordum bir ara. Sahibi kadın aman Allahım diyorum. Kapıya kadar erkek arkadaşınla gelemezdin, sevgili değil bak sınıf arkadaşından bahsediyorum. Onun yanında sevgilin yok gibi davranman laızm. Kadın sürekli kapıları gözetliyordu gelen giden nasıl geliyor diye... Benim yurttan çıkma nedenim neydi biliyor musun? Allah seni inandırsın yemin ederim normal arkadaşım taaa mahallenin başında indirmiş beni arabasından. Kaldı ki sevgilim de olabilirdi ama değildi.
Taa mahallenin başı bak. Nasıl gördüyse dürbünle oturduğunu düşünüyorum, bir de akşamdı yani..
Beni yanına çağırdı mayfa anaları gibi. Ayrılıyorsun dedi.
O an kendini kötü bir kız gibi hissediyorsun ama öyle maalesef. Başka bir yere geçtim.
Bu anlattığım da özel yurttu bak.
Ama kadın da belki biraz disiplinli olması lazım gerçekten hani kız yurdu adı falan çıkmasın diye yurdun tedirgin olabilir. Sonuçta aileler çocuklarını emanet ediyor. ama bu da çok ileri boyuttaydı. Çok korkardık kadından.
Niye anlattım bilmioruö birden içimden geldi. Kimse hala bilmior bunh eşim hariç şişşşştt duyurmayınn:-D kötü kadin derler
eşyalarını taşıyamayıp erkek arkadaşım yardım etti die:-D