• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki arada bir derede...

haberleri bile olmaz mı....
önemli olan haberleri olunca ne diyeceğin...
bu seni hiç vicdanen rahatsız etmeyecek mi...
yarın birgün sevgilinden ayrılınca ne olacak peki...

Yurt teyzeleri maalesef böyle.
Ben özel bir yurtta kalıyordum bir ara. Sahibi kadın aman Allahım diyorum. Kapıya kadar erkek arkadaşınla gelemezdin, sevgili değil bak sınıf arkadaşından bahsediyorum. Onun yanında sevgilin yok gibi davranman laızm. Kadın sürekli kapıları gözetliyordu gelen giden nasıl geliyor diye... Benim yurttan çıkma nedenim neydi biliyor musun? Allah seni inandırsın yemin ederim normal arkadaşım taaa mahallenin başında indirmiş beni arabasından. Kaldı ki sevgilim de olabilirdi ama değildi.
Taa mahallenin başı bak. Nasıl gördüyse dürbünle oturduğunu düşünüyorum, bir de akşamdı yani..
Beni yanına çağırdı mayfa anaları gibi. Ayrılıyorsun dedi.
O an kendini kötü bir kız gibi hissediyorsun ama öyle maalesef. Başka bir yere geçtim.
Bu anlattığım da özel yurttu bak.
Ama kadın da belki biraz disiplinli olması lazım gerçekten hani kız yurdu adı falan çıkmasın diye yurdun tedirgin olabilir. Sonuçta aileler çocuklarını emanet ediyor. ama bu da çok ileri boyuttaydı. Çok korkardık kadından.

Bir başka versiyonu da bizimki işte.Gerçekten dürbünü var diye bizde tırsıyoruz.Sadece dürbün değil ensesinde de bir gözü var gibi :KK45:Birde öyle hizmetliler öyle güvenlik görevlisi bulmuş ki hepsi aynı kafa.Aynı fabrikanın üretimi gibiler.Şaşıp kalıyor insan.Ayrıca çok iyi yapmışsın değiştirmekle de :)

Canim. Her ihtimali düşün oyle karar ver. Kimseye eyvallahin olmasın. İki gün sonra ayrilirsn b planın olmalı. Kimseye ama hiç kimseye muhtaç olma. Bu kızın gidecek başka yeri yok die düşünmesin kimse. Sevgilin öyle biri olmasada sen tedbirli ol

O evden gitmek zorunda kaldığım takdirde durumumda bir değişme olmaz zaten.Ama haklısınız kesinlikle , eyvallahım yoktur zaten :) Teşekkürler dikkate alıcam :)

haberleri bile olmaz mı....
önemli olan haberleri olunca ne diyeceğin...
bu seni hiç vicdanen rahatsız etmeyecek mi...
yarın birgün sevgilinden ayrılınca ne olacak peki...

Ya burada özet geçeyim ben şöyle ; ailemden sadece kardeşimle görüşüyorum.O açıdan haberleri olunca vs. gibi bir durum yok.Dolayısıyla vicdanlık bir durumum da yok.Daha açıklayıcı olmuştur sanıyorum :)

Evet çok zor birdurumdasın ama yurdun değil sevgilinin yüzünden biraz düşünürsen asıl baskıyı yanıma taşın diye o yapıyor sakın taşınma 1-2 ay sonra geçinemezseniz ne yapacaksın kalacak yerim yok diye çekecek evden atmasa diye dua mı edeceksin sakın sorun çıkmaz deme evli insanlar 1-2 ay sonra boşanıyor

Ailenle iletişimin yok.
Okul masrafların hiç bir şey harcamayan bir kız olsan bile mutlaka var.
Kim karşılıyor merak ettim.

Yerinde olsam part time bir iş bulup arkadaşlarımla eve çıkarım..

Ben part time çalışıyorum şu an ama eve çıkabilecek durumda da değilim.Bir senedir İstanbulda olduğum için öyle her gel ya sorun olmaz para verme diyen arkadaşa da gidemiyorum.Sonuçta evlerine çökmek gibi olur diye.Okul masraflarını da ben karşılıyorum ama üç ayda bir bursta var tabii.

Evet çok zor birdurumdasın ama yurdun değil sevgilinin yüzünden biraz düşünürsen asıl baskıyı yanıma taşın diye o yapıyor sakın taşınma 1-2 ay sonra geçinemezseniz ne yapacaksın kalacak yerim yok diye çekecek evden atmasa diye dua mı edeceksin sakın sorun çıkmaz deme evli insanlar 1-2 ay sonra boşanıyor

Yanıma taşın diye baskı yapmadı.Teklifti sadece ki ayrılırsakta eski usul hayatıma geri dönerim.Öyle ne olur atmasın falan diye bir şey yok o kadar aciz değilim çok şükür :KK45:Ben taşınırsam monotonlaşır mıyız işin büyüsü kaçar mı diye korkuyorum sadece.

Ben part time çalışıyorum şu an ama eve çıkabilecek durumda da değilim.Bir senedir İstanbulda olduğum için öyle her gel ya sorun olmaz para verme diyen arkadaşa da gidemiyorum.Sonuçta evlerine çökmek gibi olur diye.Okul masraflarını da ben karşılıyorum ama üç ayda bir bursta var tabii.

Bence çağıran arkadaşa gidebilirsin.
Hiç para vermemek olmaz elbette.
Eve alışveriş yapsan arada, temizlik ve yemeğe yardımcı olsan kötü hissetmezsin.
Onlar da yük görmez sanırım.
Fazla mı iyi niyetliyim? :)

Bence çağıran arkadaşa gidebilirsin.
Hiç para vermemek olmaz elbette.
Eve alışveriş yapsan arada, temizlik ve yemeğe yardımcı olsan kötü hissetmezsin.
Onlar da yük görmez sanırım.
Fazla mı iyi niyetliyim? :)

Yani sonuçta yaklaşık bir senedir tanıdığım insanlar diye çok içime sinmedi.Arada gidip kaldım yurt saatlerini kaçırdığımda ama temellisini düşünmedim niyeyse.Bu arada çok iyi niyetlisin tabii , onlarda iyi niyetli sağolsunlar:KK50:Temizlikmiş alışverişmiş sıkıntı etmem zaten yurtta beş katını yapıyoruz :KK46:Bunu da bir düşünsem fena olmaz demek ki...

Yani sonuçta yaklaşık bir senedir tanıdığım insanlar diye çok içime sinmedi.Arada gidip kaldım yurt saatlerini kaçırdığımda ama temellisini düşünmedim niyeyse.Bu arada çok iyi niyetlisin tabii , onlarda iyi niyetli sağolsunlar:KK50:Temizlikmiş alışverişmiş sıkıntı etmem zaten yurtta beş katını yapıyoruz :KK46:Bunu da bir düşünsem fena olmaz demek ki...

Sevgilinin yanına taşınmak en en en son tercihin olsun.
Hatta mümkünse olmasın..:)

Hem ilişkiniz çabuk monotonlaşabilir.
Evli biri olarak flört dönemini bin kere tercih ederim sana bu kadar diyeyim :)

Yarın öbür gün bir ayrılık olur.
Ama bu sadece evsiz, yersiz kalma anlamında değil duygusal anlamda çok yıpratır seni.
Aynı evde evli gibi bir birlikteliğin bitirilişi daha büyük yaralar.

Anlatabildim umarım..

Sevgilinin yanına taşınmak en en en son tercihin olsun.
Hatta mümkünse olmasın..:)

Hem ilişkiniz çabuk monotonlaşabilir.
Evli biri olarak flört dönemini bin kere tercih ederim sana bu kadar diyeyim :)

Yarın öbür gün bir ayrılık olur.
Ama bu sadece evsiz, yersiz kalma anlamında değil duygusal anlamda çok yıpratır seni.
Aynı evde evli gibi bir birlikteliğin bitirilişi daha büyük yaralar.

Anlatabildim umarım..

Çoook teşekkürler dikkate alıcam hepsini :)

Bir başka versiyonu da bizimki işte.Gerçekten dürbünü var diye bizde tırsıyoruz.Sadece dürbün değil ensesinde de bir gözü var gibi :KK45:Birde öyle hizmetliler öyle güvenlik görevlisi bulmuş ki hepsi aynı kafa.Aynı fabrikanın üretimi gibiler.Şaşıp kalıyor insan.Ayrıca çok iyi yapmışsın değiştirmekle de :)
Canım degıstırmemek gıbı bır alternatıfım yoktu kovmustu benı;)sen boyle anlatınca anımsadım o gunlerı.ben mezun olalı baya cok olyuyor on yıldan fazla:))

19 yaşında bir üniversite öğrencisi olduğumu belirterek söze başlayayım.Hazırlık bitti ve birinci sınıftayım şu an.Geçen seneden beri yurtta kalıyorum.Sekiz kişilik bir odadayım ve tam anlamıyla diş sıkıyorum bir yıldır.Ama bu sene iyice katlanılmaz hale geldi.Sebebine gelecek olursak yurdun müdüresi , idare edilişi listede başı çekiyor.İdare edilişten bahsedersek oda değiştirmek istersin mesela değiştirmezler kesinlikle.Şurası kırık dersin üç aydan önce onarılmaz.Yemekler desen afedersiniz hayvana verseler yemez.Ki onu bile kafaları estiğinde erken bitiriyorlar.Yetişseydin deyip olan yemeği bile vermiyorlar.Giriş çıkış zaten saat on buçukta bitiyor ki üniversite için çok erken bir saat.Çevre üniversitelerin yine aynı şekilde devlet yurtları bile on ikiyi görüyor en azından.Temizlik deseniz hizmetli haftada bir ya siliyor ya silmiyor her iş bizde.Onun dışında müdüremiz tam mahallelerde insanların başına namus timsali kesilen teyzeler gibi.Birisinin sevgilisi gelir bahçede bile değil bahçenin de dışında bekler ama ona rağmen bi ton tantana çıkarır.Başka bir şey olur sen şu camdan karşı camdaki ahmete bakmışsın cık cık muhabbeti yapar falan.Arada şakayla karışık giydiklerimize laf çarpıyor aklınca.Evlerden ırak bir tip tam anlamıyla.Ben de hakkını aramaya çalışan bir insanım biraz , sesim çıkıyor diye beni de iki kat daha sevmiyor.Bu kadar olumsuzluğun üzerine de iki yıllık sevgilim benim yerime isyan etti.''Ne zaman arasam şurdan soğuk geliyor orayı kapatıyorum yok burayı temizliyorum diyorsun bu ne böyle'' falan dedi.Ya da en basitinden iki dakika in aşağıya geçerken göreyim diyor insem müdüremiz psikopata bağlıyor.Haliyle o da sinirlendi.Yurt değiştirmek istesemde imkanım yok devlet yurdundayım ve özel için maddi gücüm yok.En son kendisiyle kalmamı teklif etti ama onda da şüphelerim var.Yanlış anlaşılsın istemem sevgilimle bir sorun yok ki aynı evde kalırsakta anlaşma anlamında bir problem yaşamayız.Sadece ben evli gibi olmak istemiyorum daha şimdiden.Siz olsanız ne yapardınız cidden fikirlere ihtiyacım var.O kadar arada kaldım ki bi yandan yurda katlanamıyorum diğer yandan emin olamıyorum.Yurtta kalırsam eğer ne gibi çözümler bulabilirim onu da yazarsanız çok sevinirim.Teşekkürler şimdiden :)
heheheh devlet yurdu sanırım :) tam 4 yıl katlandım wc'ye giderken tiksintiden elime poşet takardım, banyoooo ayrı bir dert, gece 12'de 220voltluk prizleri kapatırlar ki öğrenciler nescafe filan alıp içmesin kantine bağlı kalsın, özetle Nazi Kampı :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Beraber eve çıkarsan kesinlikle bugünlerini ararsın.Git kal ama tamamen yanına taşınma.Kavga ettiğinde gidecek yerin bile kalmıyor..

Ben de 5 yıl Devlet yurdnda kalan sabrın nirvanasına ulaşmış biri olarak sana diyorum ki asla erkek arkadaşınla yaşama nişanlı olsanz bile yaşamayın hiç bir zaman böyle bi ilişki mutlu bi evlilik yoluna girmiyo maalsf.bu arada ben 5 yılda 10 oda değiştrmşmdir sabahlara kadar uyumadğm günler sinirlermn tamamen yıprandğı zamanlar olmştr ama imkanm yoktu eve çıkma gibi.eşimle sevgiliyken yurtta çok bunaldğm günler gidip bikaç gün onda kaldım ama onla aynı eve çıkmadm iyiki de çıkmamışm :KK39:
Hiçbir zaman böyle bi ilişki mutşu evlilik yoluna gitmiyor derken hangi gözlemlerinizle bu kadar katı konuştunuz anlayamadım. Buyrun ben varım. On yıllık sevgilim 5 aydır gayet mutlu evlilik. Üniversite döneminde yurttada kaldım aparttada kaldım sevgilimin evinfede kaldım sonra kendi evime çımtım o benimle kaldı. Yani hiçbir zamn çok ama çok iddalı olmuş genellikle kullanabilirsşn bnce:-D

Konu Sahibine gelince bulunduğun şehirde başka devlet yurdu varsa oraya geçebilirsin. Yada 3 kız bir olup uygun bir eve çıkabilirsiniz. İlk etapta erkek arkadaşının yanına gitmeni önermem. Ki ailen bilmeyecekse çok riskli. Ayrıca ayrışınca başının çaresine bakabilcek durumdamısn? Yani yarın sevgilinden aayrılınca eve çıkcam desiğinde ailen yoknderse ne yaparsın düşündünmü?

Back
X