• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İki arada bir derede...

Yurt teyzeleri maalesef böyle.
Ben özel bir yurtta kalıyordum bir ara. Sahibi kadın aman Allahım diyorum. Kapıya kadar erkek arkadaşınla gelemezdin, sevgili değil bak sınıf arkadaşından bahsediyorum. Onun yanında sevgilin yok gibi davranman laızm. Kadın sürekli kapıları gözetliyordu gelen giden nasıl geliyor diye... Benim yurttan çıkma nedenim neydi biliyor musun? Allah seni inandırsın yemin ederim normal arkadaşım taaa mahallenin başında indirmiş beni arabasından. Kaldı ki sevgilim de olabilirdi ama değildi.
Taa mahallenin başı bak. Nasıl gördüyse dürbünle oturduğunu düşünüyorum, bir de akşamdı yani..
Beni yanına çağırdı mayfa anaları gibi. Ayrılıyorsun dedi.
O an kendini kötü bir kız gibi hissediyorsun ama öyle maalesef. Başka bir yere geçtim.
Bu anlattığım da özel yurttu bak.
Ama kadın da belki biraz disiplinli olması lazım gerçekten hani kız yurdu adı falan çıkmasın diye yurdun tedirgin olabilir. Sonuçta aileler çocuklarını emanet ediyor. ama bu da çok ileri boyuttaydı. Çok korkardık kadından.
allahım aynısı başıma geldi benipekim:-D apartta kalıorum. Şehirler arası otobüs apartın önünde boş bir arsa var orada yolcu indiriyor. Eşimle (o zaman sevgilim tabi) aynı yerde oturuyoruz ya beraber gidip gelioruz. Otobüsten indik eşyalarım vardı. Aparta kadar yardım etti sonra evine gitti. Kadın içeri girer girmez aparttan ayrılıorsun dedi. Pardon dedim. Çık git aparttan desi. Delimisiniz ne yaptım paramı ödüyorum falan dedim odama çıktım. Tam valizi açtım yerleştiriorum geldi. Kurallara uymamaktan dolayı atıormuş beni topla eşyalarını dedi. Şok olsum. Çıkmadım tabi. Ama bir hafta mı zehir etti. İllallah dedim gittim toplandım çıktım. Özel yurttan kovulunca insan harbiden kendibi bi garip hissesior haklısın. Tabi kimseye kovuldum diyemedim. Kavga ettim çıktım dedim ihihihiiii:-D hatta bi yer bulana kadar 1 1bucuk ay kadar sevgilimin evinde kaldım. Onun ev arkadaşları allahtan liseden arkadaşlarımızdı kimse sorun etmedi. Sonrada evime çıktım.
Niye anlattım bilmioruö birden içimden geldi. Kimse hala bilmior bunh eşim hariç şişşşştt duyurmayınn:-D kötü kadin derler
eşyalarını taşıyamayıp erkek arkadaşım yardım etti die:-D

Bence çağıran arkadaşa gidebilirsin.
Hiç para vermemek olmaz elbette.
Eve alışveriş yapsan arada, temizlik ve yemeğe yardımcı olsan kötü hissetmezsin.
Onlar da yük görmez sanırım.
Fazla mı iyi niyetliyim? :)
bence en mantıklı alternatif bu gibi görünüyor. değerlendirmeye alabilirsin konu sahibi.

Bunu sorma geregi duyduguna gore yani dogrusunu yanlisini tartmaya calistigina gore akli basinda mantikli ve yasindan olgun bir kizsin. sakin boyle birsey yapma. Soyle dusun insanlardan ailenden saklayacagin birsey icin omrun boyunca pisman olacaksin. Belki bir iki ay sonra ayrilacaksin. Perisan olacaksin ve emin ol evde ders calisamayacaksin. Cok net ve kesin boyle bisey yapma

Bunları duyunca kendi adıma üzülüyorum. Okumak için 50 kişilik odada bile kalmaya razıydım.değil ki saat ondan sonra girmek yasakmış. Girmeyiverin güzel kardeşim,öğrencisiniz o saatten sonra dışarıda olmayıverin. Ben gerçekten hayatı zor yaşamışım,acıdım kendime bunalıma girdim;)

Toplu halde yaşamak zor. Yurtlarda idarede kötü oluyor. Part-time iş bulmalısın. Sonra eve çıkabilirsin. Uzun dönem için düşün. Ders çalışacağın zaman kütüphanede çalışabilirsin. Erkek arkadaşında çok bunalırsan kalabilirsin. Ama sürekli bence de kalma ben ailenden ziyade senin için diyorum. Sevgiler. :)

Sevgilinle yaşamanı önermem canım. Fazladan sorumluluk olur senin için. Üniversiteden mezun olmuş olsan kal derdim evlenene kadar, birbirinizi tanımış olurdunuz hem ama şu yaşında gerçekten çok gereksiz.

En güzeli uygun fiyatlı başka bir yurt araman. Bulana kadar da idare etmen. Umarım kısa sürede düzenini kurarsın.

Back
X