iki arada bir deredemı kalıyor yanlış mı yapıyorum

aycnsrdr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
476
15
118
sevgilimin işsiz kaldığını yazmıştım mart ayında kendısı için yedek subaylık başvurusunda bulunmuştum ve olumlu cevap çıktı sınava girme hakkı tanındı.Sorun nerede diyeceksınız ailesınde istemıyorlar gitmesini olmaz deyp kapatıyorlar konuyu tamam haklılar zor meslek helekı jandarmalık ama altı üstü bır sınav daha kaç tane aşaması var daha ne belli olucağı ama olmaz diyorlar sevgilim arada kaldı ailesınede hak verıyor ama banada olmaz diyemıyor ama ben hayır gidiceksin diyorum ne yapıcagımı sasırdım gidicem ama geldığımde ailem benımle konuşmıcak ben ne yapıcam deyıp duruyor bencıllık mı yapıyorum tamam hep kırsal alanda doğuda ateş altında olucaz ama benım onunla gidicek olan o zorlukları yaşayan ne yapalım bız hangı yola başvuralım bugün 1 de alıcak bıletını hem jandarma subaylığı ile ilgili bılgısı olan varmı bu karısık zamanda zor asker olmak ama kapı arıyoruz kendımıze....

Erkek arkadaşınızın hayatına,mesleğine nasıl karışırsınız?
Hangi cürretle buna müdahale edersiniz?
Adam ailesiyle dargın olmak pahasına sizi mi dinleyecek yani?
İnanılır gibi değil gerçekten!!!

o zaman ailesi para vcersin ömür boyu baksın oğullarına... bunlar ne kadar cahil insanlar ya YÜCE MEVLAMIN TAKTİRİİ... RABBİM isterse en zor şey kolay olur..

niye istemiyorlar.
garanti bir mesleği mi var?
maddi durumu ne eğitimi ne *
bunlar çok önemli..

anne baba işte canım dayanamıyorlar oğullarına ama coğulları bunalımda suan çaresız güvenıne yitirdı buna anlamak istemıyorlar 2 ünv mezunu kendısı ve yenu issiz kaldı

o zaman ailesi para vcersin ömür boyu baksın oğullarına... bunlar ne kadar cahil insanlar ya YÜCE MEVLAMIN TAKTİRİİ... RABBİM isterse en zor şey kolay olur..

Tek cocuk sülalenın tek erkek cocugu üstüne titriyorlar anlıyorum onlarıda ama oğullarınında bir ailesı olucagını sorumlulukları olucagını kabullenemıyorlar kı dediğim gibi altı üstü sınav ya ama maşesef

valla ben anlamadım bu işi ben aynı durumda olsam ailesi gibi düşünürdüm tabi ekmek parası her iş kutsaldr ama ne bileyim aklım hep onda kalırdı geç olsun güç olmasın . Bu arada tüm asker eşlerine Rabbim kolaylıklar versin

illaki iş bulur yeniden. senin jandarma olmasını istemen abes olmuş biraz. ayrıca senin veya ailesinin ne istediği değil önemli olan. kendisinin ne istediği önemli. insan yaptığı işi sevmezse özel hayatında da mutsuz olur. bence bişeye zorlama.

Ben de oğlumun o mesleği seçmesini istemezdim. Terör olaylarından yaş ilerledikçe daha fazla etkileniyor ebeveynler ve daha fazla korkuyorlar.
Siz müstakbel eşisiniz belki ama onlar da anne ve babası. Şu andaki ailesi

ben değilim zaten isteyen kızlar bırlıkte başvurduk bız bu sınava sadece sansımızı denemek istiyoruz sadece

bence de bi seye zorlama hele ki askerlige, allah korusun yarin bigun sehit olsa ailesi sana cullanir, sen de vicdan azabi cekersin

öyle karşıdan göründüğü gibi kolay değil olsun doğuda ateş altında olucaz ama razıyım demek şimdi sana kolay geliyorda o zaman belkide keşke diyeceksin.erkek arkadaşına git diye razı ettin ailesi istemediği halde ve göreve çıktı başına bişey geldi bunun sorumluluğunu alabilecek misin:97:bende asker eşiyim eşim şuan türkiyenin en tehlikeli yerlerinden birinde ve ben o gittiğinden beri uyku nedir unuttum öyle olsun işi olsunda ne olursa olsun mantığıyla sırf seni kırmamak için ailesini ezip geçen gencin sorumluluğunu almamalısın bence

sana olsun ne var ki demek kolay geliyor çünkü yaşamamışsın..
ben olsam bende istemezdim..bir ömür boyu kolay mıdır bu? ailesi ile aralarına girme..birde başka iş bulma şansı yok mu?birde şu var aile hayır olmaz derken ona bir iş kurma ya da bulma adına güvence verebiliyor mu? onların da kuru kuru hayır demeleride abes oluyor.

ben değilim ısrar eden nıye anlamak istemıyorsunuz kendısı söyledı bana alım varmış başvur diye bırlıkte başvurduk karar aldık ben hayır gidilecek bu iş olucak demıyorum kı

tamam birlikte gitmişsiniz başvurmaya arkadaşım anladımda ailesi istemiyor bende git diyorum diyen sen değilmisin bu işler hassas konular çok da karışmaya gelmez sonra kendini suçlarsın.

çok tehlikeli askerlik ödüm kopar benim aç kalayım borcum olsun ama eşim başımda olsuın ona dayanıp çalışırım üçkuruş para için can tehlikeye atılmaz savaş olur zorunlu askerlik olur yapacak bişey yok ama para için değmez bence ya ben göndermedim sevgiliyken devamlı işim olacak parası iyi olacak çalışmak zorunda kalmayacaksın dedi mülakata bile göndermedim geri gelecekmi acaba bu nöbet son nöbetmi öpüp yolluyorum bidaha öpebilecekmiyim akşam kapıyı omu çalacak böyle yaşanmaz ya

bi işi olsunda evlenelim ailemin karşısına nasıl çıkarıcam nasıl evlenicez diyosun haklısın ama tehlikeye atma sabret iş ara

Kendi mesleğiniz üzerine planlar yapın, niye sevgilinizi zorla bir yola sokmaya çalışıyorsunuz..
Ki askerlik zor bir iş, sevmeden istemeden, ite kaka yapılacak iş mi..
Pes dedim size..

hiçbir şekilde karışmayın derim.allah korusun yarın başına bir iş gelir. ailenin size yapacağı baskıdan ziyade vicdan azabından kurtulamazsınız.
ayrıca;
kendimi erkek arkadaşınızın yerine koydum da , hiç hoş değil bu durum.. "mesleği olsun da ne olursa olsun" biçimindeki yaklaşıma ve hayatıma yön vermeye çalışan bir kız arkadaşa tahammülüm kalmazdı herhalde.
bırakın ne dilerse onu yapsın. başka kapılar da açılır zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…