sevgilimin işsiz kaldığını yazmıştım mart ayında kendısı için yedek subaylık başvurusunda bulunmuştum ve olumlu cevap çıktı sınava girme hakkı tanındı.Sorun nerede diyeceksınız ailesınde istemıyorlar gitmesini olmaz deyp kapatıyorlar konuyu tamam haklılar zor meslek helekı jandarmalık ama altı üstü bır sınav daha kaç tane aşaması var daha ne belli olucağı ama olmaz diyorlar sevgilim arada kaldı ailesınede hak verıyor ama banada olmaz diyemıyor ama ben hayır gidiceksin diyorum ne yapıcagımı sasırdım gidicem ama geldığımde ailem benımle konuşmıcak ben ne yapıcam deyıp duruyor bencıllık mı yapıyorum tamam hep kırsal alanda doğuda ateş altında olucaz ama benım onunla gidicek olan o zorlukları yaşayan ne yapalım bız hangı yola başvuralım bugün 1 de alıcak bıletını hem jandarma subaylığı ile ilgili bılgısı olan varmı bu karısık zamanda zor asker olmak ama kapı arıyoruz kendımıze....
Erkek arkadaşınızın hayatına,mesleğine nasıl karışırsınız?
Hangi cürretle buna müdahale edersiniz?
Adam ailesiyle dargın olmak pahasına sizi mi dinleyecek yani?
İnanılır gibi değil gerçekten!!![/Q
biz bir ömür birlikte geçirmeyı düşünüyoruz tabıkı karısıcam mudahale edıcem akıl verıcem destek olucam hangı anne baba cocugunu zora sokar aman oğlum sen zorlanma etme boşver diyecekler ama benım o insanın zor anlarını gören ağlayışlarını duyan 6 yılımı verdım bu adama onun da benım hayatıma karışma hakkı olduğu gibi benımde var iyi ve kötü günde aynı seyı kardeşimde yaşadık olmaz gidemezsın dedı aılem ve suan asker olmaktan mesleğınden çok memnun
niye istemiyorlar.
garanti bir mesleği mi var?
maddi durumu ne eğitimi ne *
bunlar çok önemli..
o zaman ailesi para vcersin ömür boyu baksın oğullarına... bunlar ne kadar cahil insanlar ya YÜCE MEVLAMIN TAKTİRİİ... RABBİM isterse en zor şey kolay olur..
illaki iş bulur yeniden. senin jandarma olmasını istemen abes olmuş biraz. ayrıca senin veya ailesinin ne istediği değil önemli olan. kendisinin ne istediği önemli. insan yaptığı işi sevmezse özel hayatında da mutsuz olur. bence bişeye zorlama.
öyle karşıdan göründüğü gibi kolay değil olsun doğuda ateş altında olucaz ama razıyım demek şimdi sana kolay geliyorda o zaman belkide keşke diyeceksin.erkek arkadaşına git diye razı ettin ailesi istemediği halde ve göreve çıktı başına bişey geldi bunun sorumluluğunu alabilecek misin:97:bende asker eşiyim eşim şuan türkiyenin en tehlikeli yerlerinden birinde ve ben o gittiğinden beri uyku nedir unuttum öyle olsun işi olsunda ne olursa olsun mantığıyla sırf seni kırmamak için ailesini ezip geçen gencin sorumluluğunu almamalısın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?