iki arada bir deredemı kalıyor yanlış mı yapıyorum

Akıl vermek,destek olmak ayrıdır,adamın ailesiyle küs olarak sizi dinlemesi ayrıdır.
Siz kardeşinizin mesleğinden memnunsunuz diye herkes aynı olacak diye bir kaide mi var?
Evet hangi ana baba evladını zora sokar,ister mi sıkıntı çeksin diye?
Mesleği olsun,parası olsun tamam güzel de istemiyorlarsa uzatmanın anlamı ne?
Hele ki bu konuda siz hangi sıfatla baskı yaparsınız anlamıyorum.
Erkek arkadaşınız bu mesleği çok isteseydi zaten ailesini kendi ikna eder,size laf düşmez burada.

ayrica ben de erkek arkadasinizi tebrik ettim, benim boyle bi sevgilim olsa ayrilirdim direk.

Aynen!
Yazacaktım unuttum!
Benim ailemle dargın olacağımı bile bile meslek konusunda baskı yapan sevgiliden ben de ayrılırdım.

ayrica ben de erkek arkadasinizi tebrik ettim, benim boyle bi sevgilim olsa ayrilirdim direk.

Aynen!
Yazacaktım unuttum!
Benim ailemle dargın olacağımı bile bile meslek konusunda baskı yapan sevgiliden ben de ayrılırdım.

Aynen!
Yazacaktım unuttum!

gerci burda bence suc cocukta da var, sevgilisinin her dedigini ailesine karsi gelmek pahasina dinleyen bir adamdan pek de hayir gelmez diye dusunuyorum.

gerci burda bence suc cocukta da var, sevgilisinin her dedigini ailesine karsi gelmek pahasina dinleyen bir adamdan pek de hayir gelmez diye dusunuyorum.

Evet bu da garip bir durum zaten.
Adamın kendi aklı fikri yok mu?
Hangi mesleği yapabileceğini,nasıl para kazanacağını bilmiyor mu ki?
Ailesi olmaz diyor,sevgilisi bastırıyor,yazık adama sen ne düşünüyorsun diyen yok!

kesinlikle. bu arada merak ettim konu sahibinin meslegi var mi acaba?

Konu içeriği nedeniyle "Aşk hikayelerimiz/Dertlerimiz" başlığına taşınmıştır.
Lütfen konuları içerileri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösteriniz.

kesinlikle. bu arada merak ettim konu sahibinin meslegi var mi acaba?

Nasıl 2 dak harcamıssın adamı yazık ya vallahı bır çogunuz yasca büyüksunuz ama yazılarınız çok enterasan adam kendı tercıh ettı diyorum en azından sınavına girmek görmek istiyorum dıyorum yok evet gayet güzel bir işim var ve çokta başarılıyım canımmerak etme bahsetmek istegin gibi hep isteyenklerden değilim kendı ayaklarımın üstünde duran bırıyım ayrıca ben olsam ayrılırdım diyen arkadaşlar var demek kı çok güzel bir yanımkı adam yanımda ve benı haklı görüyor bırde bu taraftan bakalım gercekten şoka uğrattınız benı yok adam değilşmiş yok bırakırmıs

senin icin ailesini harcayabilen adam, yarin bi gun baskasi icin de seni harcar arkadasim.

arkadaşlar ortada harcanan harcanılan bişey yok adam sınavı girip görücem diyor ne yanı memur olsa babası anası gönderemeyız deyıp tayını çıkan hakkariyedemı gidemıcek soruyorum sıze ya

İki üniversite mezunu biri neden jandarma olupta dağ bayır gezmek istesin ilginç.

eğer sevgilisi başarılı bir iş kadınıysa kendını ister istemez suçlu hissedıyor olabılırmı acaba careler arıyor olabılırmı

Adam olmaz derken hakaret yok ki burada.
Adamın oturmayan karakteri ileride başınızı çok ağrıtır demek istiyoruz.

lütfen rica edıyorum nerden bılıyorsunuz oturmayan karakterını adam anasını babasının lafını dinlıyor desem bu seferde aaa senı ailesıne karşı savunamaz öz güvensiz bir tip diceksınız yalan mı düzgün erkek anlayısınız ne anlamadım

katılmıyorum bu görüşünüze, her ilişki farklıdır eğer oratada ciddi bir ilişki söz konusuysa ve ortak bir yaşam sürülecekse, paraya ihiyaç vardır iş bulamıyorsa ne yapsın mecburen fikrini söylemek zorunda, başka çare olsa zaten bu sınava gerek kalmaz.....
ayrıca kimse birileri istiyor diye zorla bir sınava girmez,hele ki bu kadar işsizliğin kol gezdiği bir yerde, kendiside istiyor ki giriyor sadece olan şu çocuk ailesiyle kız arkadaşı arasında kalmış...

güzelim bence eğer gerçekten niyeti varsa ki onu kimse durduramaz, girsin..evet askerlik zor ama hangi meslek kolay ve işsizlik kadar hangisi zor???
aileside gönderir merak etmeyin çevremde o kadar çok kki asla göndermeyiz diyen, eğer istiyorsa gitsin ailesi kabul edecektir..çocuğunu meslek seçti diye evlatlıktan çıkarmaz hiçbir aile..

arkadaşlar ortada harcanan harcanılan bişey yok adam sınavı girip görücem diyor ne yanı memur olsa babası anası gönderemeyız deyıp tayını çıkan hakkariyedemı gidemıcek soruyorum sıze ya

arkadaşım hakkaride gidip memurluk yapmakla hakkarinin dağında teröristlerle çatışmaya girmeyi aynı şey mi sanıyorsun sen hakkariye memurluk çıksa tabiki gider sabah gidip akşam evine gelecek asker öyle mi kusura bakmada asker orda takım elbiseyle sabah gidip akşam gelmiyor keşke böyle olsa

İki üniversite mezunu biri neden jandarma olupta dağ bayır gezmek istesin ilginç.

sizin başınıza hiç işsizlik gelmemiş anlaşılan, benim doktora mezunu 5 arkadaşım( bunun 2 si bayan) bırakın subaylığı sözleşmeli assubaylık yapıyor....

ben bir dururmu anlamakta güçlük çekiyorum...sevgilisi diyeceğiniz kız ilerde nişanlısı olabilir,eşi olabilir...
çocuk kendisi bu kızı hayatında ciddi bir yerde görüyor ki sözlerini kaale alıyor, neden bu kadar muhalefet olunuyor ki anlamadım..
çocuğu tanımıyoruz, kızı tanımıyoruz, aileyi tanımıyoruz...sadece kızcağızın sölediği sözlerle yola çıkıyoruz hepimiz...
ailesini dinlese kızı dinlemese bu defada ailesini dinliyor seni kaale almıyor bu ilerde ana kuzusu olur, ondan hayır gelmez diye söylersiniz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…