• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki aradayim, ne yapmali?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
53
Kizlar..
Bi is buldum. Tam bana gore. Evime yakin sayilir gidecegim dersaneyede yurume mesafesinde.
Amaa o iste eski sevgilim calisiyo. Sofor olarak. 3 yillik bi iliskimiz vardi. Paranoyaklik derecesinde asiktim unutmam cok zaman aldi, cok aci cektim. iki yila yaklasti ayrilali. Ve o evlendi birde bebegi oldu. Ayrildigimizdan beri 2-3 kez karsilastik konusmadik. Artik hic bi sekilde sevmiyorum yani. Asla aramizda oyle bisey gecmez bundan sonra. Ne o ne ben yanasirim, oyle insanlar degiliz.

Ben orda muhasebe isi yapacagim icin hep buroda olcam. O ise cok nadir gelecek buroya. Kolay kolay boyle rahat bi is bulamam.

Sizce yanlismi olur orda ise baslamam? bir turlu karar veremedim.
Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

Son düzenleme:
Kizlar..
Bi is buldum. Tam bana gore. Evime yakin sayilir gidecegim dersaneyede yurume mesafesinde.
Amaa o iste eski sevgilim calisiyo. Sofor olarak. 3 yillik bi iliskimiz vardi. Paranoyaklik derecesinde asiktim unutmam cok zaman aldi, cok aci cektim. iki yila yaklasti ayrilali. Ve o evlendi birde bebegi oldu. Ayrildigimizdan beri 2-3 kez karsilastik konusmadik. Artik hic bi sekilde sevmiyorum yani. Asla aramizda oyle bisey gecmez bundan sonra. Ne o ne ben yanasirim, oyle insanlar degiliz.

Ben orda muhasebe isi yapacagim icin hep buroda olcam. O ise cok nadir gelecek buroya. Kolay kolay boyle rahat bi is bulamam.

Sizce yanlismi olur orda ise baslamam? bir turlu karar veremedim.
Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

İnsan silince siliyor canım, kendinden eminsen hiçbir sorun yok.. Böyle rahat işi bulmuşken kaçırma derim.. Ona kayıtsız kaldığını görmek seni daha da rahatlatacaktır bile..

Senin ona karşı tutumun her zaman net olduktan sonra , hiç bir sorun yaşamazsın..

İş haricinde hiç bir şekilde bir araya gelmezsiniz sorun çıkmaz diye düşünüyorum..

Bnce yanlis olur seni her gordugunde yada tam tersi gordugunde eski gjnleriniz gelir akliniza esine ihanettir dusunsene sen kocanin eski sevgilisiyle ayni yerde calissin ister misin

nasıl denk geldiniz öyle aynı iş yerinde kadere bak :31: valla 2 senede anca unuttuğun biriyle aynı ortamda çalısıyor olmak cok tehlikeli bence, evlenmiş olmasa neyse de çocuğu filan varmış, kendine çok güveniyorsan başla diycem de adam bu sefer beni unutamamış calıstığım yere kadar girmiş diye düşünebilir

Son düzenleme:
Aklinin kaymayacagindan kesinlikle eminsen, git calis bence...
Is kolay bulunmuyor...

Bence uygun degil. O kisinin esinin yerinde olsam rahatsiz olurdum. Sizin de esinizin eski sevgilisi o ise girse siz de derdikniz «baskà is mi kalmamis» diye. Ayrica ileride birgun evlendiginizde ya da belki evlisiniz bilmiyorum, esiniz ne hissederdi bunu dusiknun. Yani ayni yerde calisirken ayrilsaniz ve isinize devam etsrniz neyse de sonradan onun bulundugu yere ise girmekn bence cok uygunsuz.

sizin açınızdan düşünürsek ,ortada birbirinize karşı beslediğiniz bir his yok çalışılabilir...
amaaa bir de karşı tafarın ailesi açısından düşünmek lazım..ben o adamın eşinin yerinde olsam, er yada geç eşimin eski sevgilisiyle aynı yerde çalıştığını duysam fena halde canım sıkılırdı...bu yüzden kimseyi huzursuz etmemeyi tercih ederdim.

Siz kendinizi bildikten ve hislerinizden emin olduktan sonra orada çalışmanız hiçbir sorun teşkil etmez bence. Kendinize uygun güzel bir iş bulmuşsunuz neden başkalarının içi rahat etsin diye fedakarlık yapıyosunuz

Back
X