Ama Ayşe Fatmayı kötülediği zamanlar kendimi Fatmayı aldatıyorum gibi hissediyorım. O anlatırken ben "yok ya Fatma o niyetle yapmamıştır vs" desemde sonra Fatmanin yanına gidince kendimi kötü hissediyorumBir tercih yapmak zorunda degilsiniz kiikiside iyise ikisiylede görüsün ayri ayri :)
Acaba Ayşeyi ikaz mı etsem yanım da Fatmayı kötüleme diye. Ama böyle birşey nasıl kibarca söylenir ki?ikisiyle de görüşün ne olacak ki...
benim de küs arkadşlarım vardı, hala da var hepsiyle ayrı ayrı görüşürüm
haklarında ikisinin de konuşturmam ama atıyorum ayşe fatma'nın dedikodusunu fatma ayşe'nin dedikodusunu yanımda yapmaz...
Aralarını nasıl yapabilirim ki? Barışsalar her şey çok güzel olacak :)c ikisiylede görüsün ötekine de ikinizi seviom olan olmus ilerde düzelir
yada direkt aralarini yap
Aralarını nasıl yapabilirim? Fatma Ayşenin neye kızdığını bile bilmiyordur muhtemelen. Fatma "Ayşe artık beni arayıp sormuyor" diye triplerde.ben aralarını yapardım galiba. çocuklar da kankaymış.
aman 3 günlük dünya bi daha mı gelcez.
yoo gayet şunu söyleAcaba Ayşeyi ikaz mı etsem yanım da Fatmayı kötüleme diye. Ama böyle birşey nasıl kibarca söylenir ki?
aralarını yapma işine girme ya daha beter oluyor :) genelde o benim arkamdan öyle mi dediye bağlanıyo ortalık iyice karşıyor dsadsdasdAralarını nasıl yapabilirim? Fatma Ayşenin neye kızdığını bile bilmiyordur muhtemelen. Fatma "Ayşe artık beni arayıp sormuyor" diye triplerde.
Aralarını nasıl yapabilirim? Fatma Ayşenin neye kızdığını bile bilmiyordur muhtemelen. Fatma "Ayşe artık beni arayıp sormuyor" diye triplerd.
Bence cvp vermeyin sadece ne bileyim kas yada omuz kaldirin anlasin sizin bu durumdan rahatsiz oldugunuzu. Birakir zamanlaAma Ayşe Fatmayı kötülediği zamanlar kendimi Fatmayı aldatıyorum gibi hissediyorım. O anlatırken ben "yok ya Fatma o niyetle yapmamıştır vs" desemde sonra Fatmanin yanına gidince kendimi kötü hissediyorum
O zaman iyi niyetle yapmıştır diyin yada yorumda bulunmayın.Ama Ayşe Fatmayı kötülediği zamanlar kendimi Fatmayı aldatıyorum gibi hissediyorım. O anlatırken ben "yok ya Fatma o niyetle yapmamıştır vs" desemde sonra Fatmanin yanına gidince kendimi kötü hissediyorum
Ama Ayşe Fatmayı kötülediği zamanlar kendimi Fatmayı aldatıyorum gibi hissediyorım. O anlatırken ben "yok ya Fatma o niyetle yapmamıştır vs" desemde sonra Fatmanin yanına gidince kendimi kötü hissediyorum
Aralarını nasıl yapabilirim ki? Barışsalar her şey çok güzel olacak :)
Ben zaten olumsuz hiç birşey demedim. Hep "o niyetle yapmamıştır" dedim ya da sessiz kaldımO zaman iyi niyetle yapmıştır diyin yada yorumda bulunmayın.
Gıybet yapmayalım de.
Yarın birgün samimi olduklarında Ayşe Fatma’ya senin her dediğini anlatacak. Biliyorsun değil mi?
Tabiki de bütün özel sırlarımı annem dahil hiç kimseye anlatmam ama hani tüp bebek tedavilerim gibi özel konularını rahatça konuşabilecek kadar samimi bunu kastettimHiç bir arkadaşım başka bir arkadaş hakkinda konuşamaz benimle. Bu biraz da sizinle ilgili.
Ben bu tur muhabbetlerden rahatsız oluyorum " hepsi bu. Bunu diyeceksiniz.
Sizi başkasının dedikodusunu yapmaya mi layık görüyor ?
..
" Bütün sırlarımı paylaşacak kadar yakınım bu cümle kadar tehlikeli , hayatı tanımayan başka cümle yoktur herhalde.
Iki yakın arkadaş bu kadar uzaklasmissa birbirinden , bu bile örnek değil mi size ?
Bak işte bu iyi fikir gibi geldi. Bunu deniyeyim biben olsam o dedikodu yaptikca digeri seni cok özlio cok sevio derim ötekinede ayni sekil. sürekli yollarinin kesistigi ortam cocuklari iyi kullana bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?