Evet sizin yorumlarınızı okumuştum haklısınız ama burun ucu bir garip duruyor daraltılmış ve top gibi bir şekil yok ben çok kaydirak gibi bir burun istemedim ama fare gibi de olsun demedim şimdi burunda nerede sıkıntı var karar veremiyorum. Çok kısaltmadim çok kaldırmadim ama burun ucu farklı işte tek temennim ödem olması burun ve dudak mesafesinin azalması. O hafif kalkikliga bile aşağıya doğru masaj yapıyorum ki düşsün. Belki de bana kalkik burun hiç yakışmıyordur bilmiyorum 6 aya oturur deniliyor iki ay bir haftalık belki de yenidir burnum ucu biraz zarifleşse dudağım duzelse yine tamam diyicem. Eski burnumu özledim böyle giderse eski burnumu geri getirmek için revizyon düşünucem. Burnunuzda çok büyük sağlık sıkıntı yoksa kimse yaptırmasın gerçekten burnumuz yüzümüze göre yaratılmış Allah' in yarattığı değiştirilememesi gerekiyormuş şimdi herkese söylemek istiyorum olmayın! olmayın! olmayın!Bende ilk yaptirdigimda burnunu benimseyememistim hala da öyle 2. Aydan sonra burnun sahada zariflesir ama şekil olarak çok değişeceğini düşünmüyorum açıkçası bide ameliyata girmeden önce gerçekten bu sürece psikolojik olarak hazır olmak gerekiyor herşeyi kabullenip girmek lazım sonra güzel olsa da psikolojik olarak değişimi kaldıramayabiliyoruz. Kötü olduğunu dusunmuyorum burnunun resim olmadığı için de iyi yada kotu diye de yorum yapamiyoruz ama genelde çok incelediğimiz için bizim gozumuzede daha kötü geliyor
2 ay 1 hafta önce burun ameliyatı oldum, burnumu ne zaman seveceğim? Benim gibi olup sonradan beğenen oldu mu?
Arkadaşlar merhaba. 27 yaşındayım. Yaklaşık 2 ay 1 hafta önce burun ameliyatı oldum. Ameliyattan önce burnum düşük, kemerli ve özellikle kemer kısmı geniş bir burundu. Ben açıkçası kemer kısmının yanlardan bu kadar inceltilmesini istemiyordum.
Şu an burnumun kemer kısmı yanlardan oldukça ince, fakat kemer yüksekliği hâlâ var. Burun ucum da bana top gibi geliyor. Orta kalınlıkta bir cildim var. Burnumun şu anki görüntüsü bana çok garip geliyor ve yüzüme hiç yakışmadığını düşünüyorum. Burun ucunun zamanla incelip şekillenmesi mümkün mü? 2. ayda hâlâ böyle olması normal mi?
Bunun yanında gözlerimin, dudak çevremin ve genel olarak yüzümün ifadesinin de değiştiğini hissediyorum. Aynaya baktığımda kendimi tanıyamıyorum, yüzüm bana çok yabancı geliyor. Belki de burnum yüzümün genel görüntüsünü değiştirdiği için böyle hissediyorum, bilmiyorum.
Bu ameliyatı yaklaşık 3 yıldır bekliyordum ve sonucunun güzel olmasını çok istiyordum. Fakat ameliyat öncesinde doktorla aynı gün konuşup ameliyata girdik ve ne istediğimi yeterince anlatamadığımı/beni tam olarak anlamadığını düşünüyorum. Şimdi de özellikle kemer kısmının bu kadar inceltilmiş olmasına çok üzülüyorum.
Son bir haftadır psikolojik olarak gerçekten çok kötü durumdayım. Aynaya bakmak istemiyorum; yanlışlıkla bile kendimi görünce gözlerim doluyor ve çok kötü hissediyorum. Hatta zaman zaman “ölmek istiyorum” diyecek kadar çaresiz hissediyorum.
Benim gibi 2. ay civarında burnunu çok garip bulan, burun ucunu büyük/top gibi gören ve yüzünün değiştiğini düşünüp sonrasında burnu oturdukça beğenen oldu mu?
Burun gerçekten 6-12 ay içerisinde belirgin şekilde değişip oturuyor mu? Özellikle burun ucu zamanla inceliyor ve küçülüyor mu?
Lütfen sadece “daha 2 ay olmuş, bekle” demek yerine kendi deneyiminizi paylaşır mısınız? İlk aylarda neler yaşadınız, kaçıncı ayda değişiklik fark ettiniz ve ne zaman burnunuzu gerçekten sevmeye başladınız?
Şu an gerçekten çok zorlanıyorum. Benim gibi bir süreçten geçenlerin deneyimlerini duymaya çok ihtiyacım var.
Açıkçası dolgu da aklıma geldi. Ama simami burun ile yeterince değiştirdim birde dudağımı bozmak istemiyorum bunun yanında vicdan azabida çekiyorum. Sonuç olarak Allah' ın yarattığı bir şeyi değiştirmiş gibi oldum sağlık sorunumda vardi ama birde bu şüphe var işte. Hem günaha girip hem istenilen sonucun olmaması beni çok sarstı. Umuyorum ki burnum otursun ve seveyim çünkü revziyon için param yok. Burnumu görenlerin yuz mimiklerini inceliyorum artık olumsuz mu? Begeneilmedi mi? Kötü mü? Diye paronayak oldum uyku yeme içme yok Zaten. Ciddi manada psikolojiyi etkileyen bir ameliyat. Düşünen düşünmesin demek istiyorum. Her bakımdan çok zor..Ameliyat sonrası üst dudağın tam olarak eski haline gelmesi bile en az tam bir ay sürüyor. Eğer doktorunuz ameliyat sonrası burundan iyice kan akmasını sağlamadıysa yüz morarıp şişiyor.
Ama altı ay sonra burun ucunuz üst dudak mesafesi rahatsız ederse burnunuzu değil, dudağınıza dolgu yaptırarak bu görüntü sorununu çözebilirsiniz.
Teşekkür ediyorum bir nebzede olsa iyi hissettirdiniz. Ama dediğim gibi sorunu daha çözemedim kemer kısmı incelti evet ama çok ince gözükmesi belki burun ucunun şiş gibi gözükmesindendir. Garip bir görüntü var. Özellikle fotoğraflarda domuzcuk burnu gibi çıkıyor deli oluyorum. İnşaallah dediğiniz gibi olur ve benimde zamanla bütünleşir.Ödem en son burun ucundan gidiyor o yüzden her yer incecik dururken burun ucu top gibi kalıyor. Özellikle kalın deriliyseniz bu süre daha da uzuyor. Ben kalın deriliyim her yerin ödemi inmişken burun ucumda toplanmıştı çok kafaya takmıştım ben de, böyle mi kalacak diye. Zamanla indi ödemi tüm burun bütünleşti ve geçti.
Kemer kısmının inceliği için bir şey diyemiyorum 2 ay da yorumlamak için çok erken zaten ama fotoğraf göremediğimiz için tam yorum yapamıyorum. Ama burun ucunuz iner merak etmeyin.
Orantısız duruyor oturana kadar çoğu zaman. Benim de burun sırtı ile burun ucu arasında ödem inerken kalınlık incelik açısından fark vardı, inince geçti dediğim gibi bütünleşti. Şu an çok takılmayın zamanla ödeminiz indikçe daha güzel olacaktır içiniz rahat olsunTeşekkür ediyorum bir nebzede olsa iyi hissettirdiniz. Ama dediğim gibi sorunu daha çözemedim kemer kısmı incelti evet ama çok ince gözükmesi belki burun ucunun şiş gibi gözükmesindendir. Garip bir görüntü var. Özellikle fotoğraflarda domuzcuk burnu gibi çıkıyor deli oluyorum. İnşaallah dediğiniz gibi olur ve benimde zamanla bütünleşir.
İnşaallah öyle olur .. aşırı derecede taktım çünkü yüzümü çok farklı gösteriyor. Burada ay ay dönüşümü paylaşmak istiyorum. Çünkü bu psikoloji o kadar zor ki iyi yönde bir gelişim sağlarsam olanlar için bir nebze yardımcı olmak isterim. Ama bana kalınırsa hiçbir şeye değmiyor. Çok ciddiyim psikolojik olarak iyi olmadığım bir donemde verdiğim karardı şimdi daha kötüyüm. Allah yzulerimize uygun burunlar yaratmış gerçekten iyi sonuç alanlar çok istisna. Ben yaptım siz yapmayın demek istiyorum düşüne varsa konuşup detayliva her şeyi anlatmak isterim birine dahi yardımım dokunursa ne ala.. bu arada nefesim de eskisi gibi iyi değil kalitesi düşmüş gibi. Her açıdan çok kötüyüm yani..Orantısız duruyor oturana kadar çoğu zaman. Benim de burun sırtı ile burun ucu arasında ödem inerken kalınlık incelik açısından fark vardı, inince geçti dediğim gibi bütünleşti. Şu an çok takılmayın zamanla ödeminiz indikçe daha güzel olacaktır içiniz rahat olsun
Artık hangi yola başvuracagimi şaşırdım. Haklısınız O şekilde düşünmemem gerekir kendim yaptım şimdi de belki terbiye oluyorum bilmiyorum. Umarım oturur umarım böyle kalmaz.. Çünkü bu psikoloji ile nasıl devam edicegimi bilmiyorum. Şunu da eklemek istiyorum kendime de kızıyorum. Görüştüğüm doktorun asistanın burnu yapılmamışti ve öyle güzle bir burunda değildi Açelya diyorum hiç mi insan düşünmez güzle sonuc çıksaydı önce asistan kendi burnunu yaptırırdi basiretim kapandı gibi bir şeydi. Sonra vazgeçmek istedim korktum ama girdim işte ama duygu durum halimi değiştiremiyorum birgün iyiyim bir gün kötü.. aynı doktora revizyon olmak istemiyorum çünkü fazla revizyon ameliyatı yok ki zaten birde güvenmiyorum.burnunuzun ucu düşsün die masaj yapmayın bence , deliklerin orantısı bozulup nefes almanız güç hale gelebilir doktor ona göre şekil verip dikmiştir .
ince ve ucu düşük bi burun daha kötü de olabilir revizyona mecbur kalabilirsiniz istemeden .
Yanlış anlamazsanız eklemek istedim , Ölümü düşünecek kadar kötü değildir yani . hem vıcdan azabı cekıyorum diyorsunuz Allahın yarattiği şeyi değiştirdim die hemde böyle söylüyorsunuz böyle konuşmayın yüzünün yarısını kaybetmeye sebeb kazalar oluyor bu dünyada Rabbim i incitmeyin burun için canınızdan bezmeyin
Revizyona ücret mi alıyorlarmış geçen hafta ablam oldu almadı doktor ücret .
yegenım oldu biz 3 ay bu kim die tanıyamıyorduk kendıne söylemiyorduk tabi yani o derece alakasızdı burun sanki emanet gibiydi ama senesini doldurdu şimdi güzel duruyor oturdu tamamlandı yüzü . Ablam 4 ay önce oldu biz yine bi bu kim moduna girdik tam yeni yeni oturuyordu nefes almakta zorlandı yenıden rezivyon oldu şimdi .
Açıkçası dolgu da aklıma geldi. Ama simami burun ile yeterince değiştirdim birde dudağımı bozmak istemiyorum bunun yanında vicdan azabida çekiyorum. Sonuç olarak Allah' ın yarattığı bir şeyi değiştirmiş gibi oldum sağlık sorunumda vardi ama birde bu şüphe var işte. Hem günaha girip hem istenilen sonucun olmaması beni çok sarstı. Umuyorum ki burnum otursun ve seveyim çünkü revziyon için param yok. Burnumu görenlerin yuz mimiklerini inceliyorum artık olumsuz mu? Begeneilmedi mi? Kötü mü? Diye paronayak oldum uyku yeme içme yok Zaten. Ciddi manada psikolojiyi etkileyen bir ameliyat. Düşünen düşünmesin demek istiyorum. Her bakımdan çok zor..
Bilmiyorum ama çevremde garipsiyor tamam diyorum bir sıkıntı var. Birinde içten bir şekilde güzel olmuş dediğini duymadım. Doktorun önerdiği her şeyi yaptım. İki ay bantlama retainer takımı temizleme vs.vs. tekrar ameliyatı düşünsem aklımdaki burnu zaten artık istemem... Eski burnumu istiyorum..Bence psikolojik olarak öyle hissediyorsun. Tarif ettiğin burun sıkıntılı değil. Üstelik henüz ikinci aydasın.
Birde burnun belli, tekrar ameliyat olsan bile senin kafandaki mutlaka burunun olması imkansız. Kemik kıkırdak şekil alıyor. Derinine dikiş dikiliyor.
Doktor aana mevcut ödem için ne yapmanı önerdi? Silikon takıyor musun, masaj, düzenli bantlama hangisini yapıyorsun
Bilmiyorum ama çevremde garipsiyor tamam diyorum bir sıkıntı var. Birinde içten bir şekilde güzel olmuş dediğini duymadım. Doktorun önerdiği her şeyi yaptım. İki ay bantlama retainer takımı temizleme vs.vs. tekrar ameliyatı düşünsem aklımdaki burnu zaten artık istemem... Eski burnumu istiyorum..
Görüştüğüm doktorun asistanın burnu yapılmamışti ve öyle güzle bir burunda değildi Açelya diyorum hiç mi insan düşünmez güzle sonuc çıksaydı önce asistan kendi burnunu yaptırırdi
Kemer kısmı da istediğim gibi olmadı burun ucu da. Arkadaşınız da benzer buhranlar yaşadı mı acaba. Burun ameliyatı olanlar benzer buhranlar yaşıyor mu. Yaşıyorsa ve geçici ise okeyim ama ya kalıcı olursa diye çok korkuyorum. Üst dudak sarkmış gibi.. gözlerim de bir sıkıntı olmadı benim onu da kemeri yüksek bırakmasına bağlıyorum. Önceden yüzüme yakın bir Kemer isterdim. Ama şimdi iyi ki oraya çok dokunmamış diyorum yoksa daha fazla yüzüm ve gözlerim cokebilirdi.Sadece burun ucundan mı çok rahatsızsın yoksa burun sırtı dedikleri yerden mi? Aslında burnun daha çok yeni ya.
Benim yakın arkadaşım burnunu yaptırdı. Üst dudağının düzelmesi 1.5 ayı buldu.
Kendi seçimi olabilir evet ama bence işin tam içinde oldukları için neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Bu yüzden doktorların eşlerinin de burunları hep doğal oluyor. Fotoğrafı atmaya hazır değilim maalesef çünkü aynaları kapattım çektiğim resimleri galeriden sildim burnumun görmek istemiyorumBelki kendi seçimidir .
benımde burnum uzun :) perem de var ama tercihim bu yönde
Sorun olmazsa özelden bi foto atabilir misiniz merak ettim
Kemer kısmı da istediğim gibi olmadı burun ucu da. Arkadaşınız da benzer buhranlar yaşadı mı acaba. Burun ameliyatı olanlar benzer buhranlar yaşıyor mu. Yaşıyorsa ve geçici ise okeyim ama ya kalıcı olursa diye çok korkuyorum. Üst dudak sarkmış gibi.. gözlerim de bir sıkıntı olmadı benim onu da kemeri yüksek bırakmasına bağlıyorum. Önceden yüzüme yakın bir Kemer isterdim. Ama şimdi iyi ki oraya çok dokunmamış diyorum yoksa daha fazla yüzüm ve gözlerim cokebilirdi.
Peki , Ödem attırıcı detokslar hazırla içKendi seçimi olabilir evet ama bence işin tam içinde oldukları için neyin ne olduğunu çok iyi biliyorlar. Bu yüzden doktorların eşlerinin de burunları hep doğal oluyor. Fotoğrafı atmaya hazır değilim maalesef çünkü aynaları kapattım çektiğim resimleri galeriden sildim burnumun görmek istemiyorum