İKİ AY ÖNCE BURUN AMELİYATI OLDUM SEVEMEDİM ÖLMEK İSTİYORUM YARDIM!!!

Bunlar tamamen ödemin verdiği görüntüden kaynaklı düşünceler. Ben de çok kafaya takarım böyle şeyleri o dönem çevreme ne çektirdim bilemezsiniz Sürekli burnumu inceliyordum, şurası şöyle mi burası böyle mi diye. Zaten hep söylerim burun ameliyatı değil, ameliyat sonrasının psikolojisi zor. Psikolojisi kaldırabilecek olan yaptırsın derim.
Ki sizin burnunuzu görmedim ama anlattıklarınızdan yola çıkarsam 1 seneye daha mutlu olacağınıza neredeyse eminim

Burun ödemi yukarıdan aşağıya giderek azalır ve geçer muhtemelen ucunda toplanması da bundan kaynaklıdır en son burun ucunda kalmış olabilir sonuçta 2 ayda çok uzun bi surec değil kendinizi hirpalamayin zamana bırakın biraz

Siz mutlu oldunuz mu? Şimdi iyi ki yaptırdım diyor musunuz? Bilmiyorum ama bir fare mi desem domuz mu desem garip bir görüntü var ve çıldırmak üzereyim. Burada bir üye vardı ahmet İslam'a revizyon olup eski burnuna kavuştuğunu söylemişti %95 bende öyle olmayı düşünüyorum çevrem daha kötü olacağını söylüyor neden böyle bir şey yaptım çok şaşkınım ağız kısmı deseniz hala aynı tek bir sorun değil ki((

Sizin mesajlarınızı okumuştum ve burnunuz yüzünüzde hiç absürt durmuyordu ama hala daha burnunuzdan memnun olmadığınızı söylüyorsunuz ki zaten buradaki burun ameliyatı konularını takip etmenizden de belli oluyor. Allah yardımcımız olsun bu psikoloji çok kötü..

Umarım öyle olur umarım burun kendini salar bekleme surecine girdim ama bu süreci nasıl atlaticam bilmiyorum bilemiyorum

Yahu bir durun ne revizyonu iki ayda revizyon kararı mı verilir. İnce derili misiniz kalın mı? Ben kalın deriliyim mesela burnumun tamamen oturması 2 buçuk senemi aldı. Ama tabii şeklinin güzelleşmesi 2 buçuk seneyi bulmadı, 1 senede falan güzelleşmeye başlamıştı. Ve evet memnunum burnumdan çok şükür. Zaman verin biraz kendinize çok acele ediyorsunuz.

Orta deriliyim ama burnu kendime hiç yakıştıramadım şimdi eski fotoğraflarıma bakıp iç çekiyorum sanırım ciekinleşmisim. Şimdi de diyorum acaba burun kanatlarını mi çok daraltmış o yüzden de burun yüksek ve top mu gözüküyor acaba 6. Ayda revizyon olan var mı acaba eski burnumu çok özledim ya da burun kendini salar mı birax daha büyür mü yani genişler mi düşmesini istiyorum mesela ucunun belki de haklısınız acele ediyorumdur inslaallah sizin evreye ulaşabilirim zira böyle yaşamak çok zor

Yazdıklarını okumadım , görsel olmadan yorum yapmak çok zor. 2 ay o kadar kısa ki 4 aydan önce odem hala çoktur.

Yazdıklarını okumadım , görsel olmadan yorum yapmak çok zor. 2 ay o kadar kısa ki 4 aydan önce odem hala çoktur.
Dediğim gibi aynalara bakmıyorum resim çektirmiyorum inşallah dediğiniz gibi acele ediyorumdur bende sonradan burnunu sevenler kafilesine katılırım çevremden kötü yorum almaya dayanamayabilirim bu yüzden insan içine çıkmayi erteliyorum inslaallah zaman her şeyi çözer

Gerçekten öyle girdap gibi içine çekiyor cikamicakmissiniz gibi oluyor benimde suanki aklım olsa gerçekten yaptırmazdim bu psikolojiyi cekmektense. O zaman hiç değilse icim rahattı özgüvenim vardi

Oncelikle gecmis olsun bende ayni durumdayim herkes gecer demis, bana da soylemislerdi 1.ayimdan itibaren soruyodum. Eger asiri radikal islemler yapildiysa gecmiyor. Benzer problemler bende de vardi buralarda cok agladim, psikolojik olarak cokuyorsunuz ama dogruyu soylemek gerekiyorsa gecmiyor. Burun iyi yapildiysa diger arkadaslarin bahsettikleri dogru, odem cok yaniltiyor zamanla yuzunuze oturup guzellesiyor ama burun mahvedildiyse bahsettigim sey asiri kucultme, asiri kaldirma, asiri kikirdak cikarma, cok inceltme, cok daraltma, oyuk sirt gibi islemler olduysa gecmesi zaten imkansiz. O topcuk goruntusu bende de var, 1.5 sene oldu gecmedi. Daha mi iyi ehh ilk haline bakarak iyi diyebilirim ama hala REZALET, isin kotusu kendi burnuma donusumde yok cunku asiri islemler oldu. 2 sene dolsun revizyon olacagim burnumu toplatma amacli hani insana benzemek icin sadece. Doktorunuzu sordum cunku ayni doktor mu diye dusundum, bir de doktorun tarzina gore ne yapildiysa eski burnunuza donme sansiniz olabilir ya da olmayabilir tamamen ilk doktorun yaptigi islemlere bagli. Uzulmeyin diyemem bahsettiginiz kadar kotuyse iyi bi revizyon doktoru bulmaniz lazim ama ucretler cok ucuk bilginiz olsun. 600bin ila 1 milyon arasinda. Gecmis olsun tekrardan.

Açıkçası memnun olmasan bile etrafına bunu belli edersen her zaman eleştiriye açık hale getirirsin bu durumu, barışık ol, özellikle hadsizce kötü olmuş diyen birine ben çok beğendim önemli olanda bu, sana da tavsiye ederim diyebilirsin, gardını bu kadar düşürme bunu benzer süreçleri yaşamış biri olarak söylüyorum yazına tekrar baktım Kemer yuksekligi değişmez çok fazla. Önceki burnunda yüksek ise burun yüksek kalıyor zaten

Öncelikle geçmiş olsun. Aşırı küçültme, aşırı kaldırma ve aşırı kaldırma işlemi yapılmadi. Kemer kısmının fazla incelttigini düşünüyordum bugün aynaya baktığımda o da normal geldi doğrusu benimki birazcık burun ucu ile alakalı olabilir çünkü Kemer orta ince ve Burun ucu top gibi olunca olmuyor. Ben özellikle fazla kaldırmak istemedim ki zaten baya düştü hâlâ düşmeye devam ediyor ideal şeklini alabileceğini düşünüyorum. Burun ucumda incelmeye başlamış gibi. Bugün burnumda farkettimlerim bunlar zamanla sevebileceğimi düşünüyorum ve bu şekilde birazcık iyi hissettim. Ben aynı ben sadece Zaman gerekiyor sanırım. Pişman mıyım yine derseniz evet pişmanım. Birçok açıdan öncelikle güzel de olsa eskiyi arıyorsunuz sanki eski bana veda etmişim gibi sonra bu günaha girdiğim için vicdan azabı çekiyorum ve her gün tevbe ediyorum. İnanın insanın orjinal burnu gerçekten yüz yapısına göre yaratılmış inancım arttı bu vesileyle. Sonra ise hiçbir şeye değmedigini anladım. Bırakın kim sizi nasıl beğeniyorsa öyle beğensin. Estetikmis suymus buymuş bu işlere artık girer miyim Allah ın izniyle hayır. Burada bunu yazmaya devam edicem büyük sıkıntı yoksa yapmayın çünkü genelde yapanlar depresyon da oluyor. Toparlanmayi bekliyorum:)

Haklısınız. Kimseye " ya şu kız burnunu yaptırdı bin pişman oldu" dedikodusu vermek istemiyorum. Sonra güzel de olsa bu kusurlar ile anılacak çünkü. Belki de kisme farketmez bile artık bunlara tutmuyorum. İyi ki kemer yüksekliğini bırakmış diyorum şimdi:) fazla alsaydı gözlerim yuvarlanip yüzüm olduğundan daha çok cokebilirdi önceki burnumda yüksekdi zaten ne kadar az zararla kapatabilirsem o kadar iyi diyorum şimdi. Yine begenmezsem revizyon olurum diyorum ama şu ruh hâliyle tekrar aynı şeyleri Yaşar mıyım bilmiyorum. Nefes kalitemi kaybettim ona üzülüyorum sadece eskiden daha iyi nefrs alıyordum doktorum verdiğim parayı hak ediyor mu etmiyor çünkü ne istediğim burnu yaptı nede sağlık sorunumu giderdi umarım 3 aya nefes sıkıntısı gider teminim bu artık..

Canım daha sen kalıcı burun şeklini görmedin. Ben başka opr
Olanların başlangıç fotolarına çok baktım o nedenle hazırlamıştım kendimi. Sen bence dini acidan da kendini üzüyorsun. Neticede nefes alman duzeldiyse geri kalan estetik sonuç içinde beklemen lazım. Ödemler bazen 6 ay bazısında 1,5 yıl oturması sürüyor. Komşum
Opr olmuştu, az evvel yazıştım benimki yeni oturdu dedi. Senin daha çok yeni. Birde dudak dolgusu derken asla 1-2 ml le başlama. 0,5-0,7 gibi enjekte ettir. Ödem olacak zaten garipsersin. Yavaş yavaş doldur dudağını ki yapay görüntü olmasın. Ama dolgudan önce bekle bence. 6 ay bari bekle.

Hayır dolgudan vazgeçtim:) burnum yavaş yavaş düşüyor hamdolsun burun ve dudak açısı da normale dönüyor. Bir kasıntılik var oda dediğiniz gibi burun kendini saldiginda düzeleceğini düşünüyorum. Bekleme surecine girdim belkide oturması gerekiyordur. Diğer türlü her şekilde halimize hamdetmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Çünkü ameliyat olup içe çöküntü oluşan columellayi kaybeden hastalar var.aynalara sık sık bakmıyorum. Baksamda yüzüme bütün olarak bakmaya çalışıyorum her şekilde Güzel oldugumu kendime teskin ediyorum. Şimdi biraz daha iyiyim. Eski burnumda güzel değildi yüzümde ne iyiye ne de kötüye dönük bir değişim var. Hayal kırıklığına uğradım sadece bu ve tâbi vicdan azabı. Bu süreçte inancım da çok fazla arttı. Şimdi yavaş yavaş topluma karışmaya çalışıyorum gördüklerinde hala daha korkuyorum bir şey diyecekler mi diye ama hayır bugün biri daha yeni halimi gördü olumlu yorum yaptı. İnslaallah üzmemek için söylememiştir:)) İnşallah burnum iyiye doğru gider.

Beni yanlış anlamazsaniz inst hesabınız var mı sizinle konuşmaya çok ihtiyacım var aynı süreci geçirdiğiniz soylurisnuz çok kötüyüm ve yardıma ihtiyacım var yanlış anlamazsaniz tâbi

`