İki ayda nisan

Sukopy

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
16
6
1
35
Selam kızlar. Benim iki sene çıktığım biri vardı sonra ayrıldık.Ayrılık sebepleri çapkınlık para isteme dengesiz tavırlar her türlü kötü huy vardı yani anlayacağınız.Temmuzun sonunda biriyle nişanlandı biz haziranda ayrılmıştık.Sonradan öğrendim ki kızı ablası bulmuş.Bana bir cok defa benden ne sevgili ne koca olur demişti gerçekten öyleydi ama duygularıma yenik düştüm. Sonra bu Nisan olayını öğrenince çok şaşırdım aradan altı ay bir sene gecer normal derim kız burda İstanbulda o ise Kocaeli'nde oturuyor.Bu arada kız kuaför sahibi durumu iyi.Sizce böyle bir adam neden bir anda nişanlandı. ?

Düşüncelerinizi merak ediyorum arkadaşlar.

Arkadaşlarımda öyle diyor kurban kesmek kurtulduğun için diyorlar.Sizce bir erkek bu kadar kısa sürede nasıl hemen nisanlanir

Hiçbir adam kolay kolay değişmez.Bir çıkarı var diyorum

Öyle düzgün ailesinin sözünden çıkmayan adam olsa normal gelirdi belki ama yangından mal kaçırır gibi iki ayda ne nişanı benimde etrafımda millet iki sene üç sene çıkıyor ondan sonra nişanlaniyor evleniyor.

Öyle düzgün ailesinin sözünden çıkmayan adam olsa normal gelirdi belki ama yangından mal kaçırır gibi iki ayda ne nişanı benimde etrafımda millet iki sene üç sene çıkıyor ondan sonra nişanlaniyor evleniyor.
Ya arkadaşım sanane sen ayrılmışsın bitmiş gitmiş ötesi çıkar için olur sevgi için olur seni alakadar etmez
Ha varsa içinde pişmanlık bilemem

Bence de sinsirella

Siz ayrılmışsınız. Adam NİŞANLI. Düşünmemeye çalışın. Boşverin ne nişanıysa nişanı işte.

Bunu düşünerek kendi zamanından çalıyorsun. O seni nasıl aklından çıkardıysa artık nişanlanıvermiş sen hiç düşünme çevrene bak sen de

İnsan önce üç beş ay vakit geçirir tanır birbirini ondan sonra Nisan normal alelacele bir bit yeni var

Hayalci1234 sence böyle bir adam iki ayda neden nişanlanir

Belkide sizinle beraberken de hayatındaydı bilemezsiniz zaten çapkınmış 2 aylık bir olay olmayabilir.

Kişiliksiz karaktersiz adamın ne yapacağı belli mi olur üstünde düşünmeye bile gerek yok

Back
X