iki aydan sonra darbe

fulda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2009
45
1
86
Almanya
arkadaslar iki ay oldu ameliyat olali oglum bugun kafasiyla burnumun ucuna vurdu fazla sert degildi ama cok acidi cok korkuyorum birsey olurmu acaba

1 aydan sonraki darbeler bişey yapmıyomuş diye bilyorum. Doktoruna danış istersen canım ..

bencede en iyisi doktorunu arayip sorman..umarim bisey olmamistir :1hug:

ben de 3. ayımdayım. süreklü bi yerlere çarpıyorum. özellikle ucu çok acıyor. doktorum cok sert darbeler almadıkça sorun olmaz demişti

ya benim de 20 günü geçiyo ameliyatım ama son kontrole gittiğimde doktorum özellikle 6 ay çok önemli demişti,

bu arada bence doktorunuzla bi görüşün bazı şeylerde önceden görüp bir sorun varsa masaj yaparak müdahale edebiliyolarmış, tabi siz bilirsiniz.

benimde merak ettiğim bişe var bende 19nisan günü allah nasip ederse ameliyat olcam da evliyim eşim öpemeyecekmiyim seni diye soruyor hani burunlar temas ediyor ya sonuçta biraz özel bişe soruorum ama bu bilgiye ihtiyacım var evliler burun konusunda nasıl davranıorsunuz ben ilk bi kaç hafta yatağı ayırmayı düşünüorum kocam inanılmaz sakar uyursakar
ne yapmalıyım öpüşmek yasakmı kaç ay yasak ???

bnmde gecenlerde gorumcemın yenı dogan bebegını yakın temas sevrken hafıf havaya kaldırmıstım ve bebegın kafası dırek burnuma kafa attı sanıyelık bır acı hıssettım ama sonra hıcbırsey olmadı sagolsun doktorum malzemeden kaçmamış heraldeki hıcbırsey olmadı

bizim aramızdada espri konusu oluyor bu:))bu konuda ameliyat olanlardan bilgi almak lazım.buarada benimde ameliyat günüm 19 Nisan:)Doktorun kimdi acaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…