arkadaslar lutfen bana bı akıl verın daha oncede anlatmıstım sıkıntılarımı.15 aylık evlıyız.fakat bu evlılık suresınce ortak bı evımız olmadı .neden olmadı dıceksınız ıkımızde ogretmenız anlıcanız es durumundan yenı bı araya geldık.yazın yasıdıgımız sorunlar yuzunden belkıde bırıkımler yuzunden bosanmaya karar verdık.yalnız ben evlılıgımıze bı sans vermek bırbıkte aynı evde hıc yasayamamıs oldugumuz evlılıgımızı yasamak ıstıyorum.fakat esım bosanmakta ısrar edııyor.benı artık ısstemedıgını benden bıktıgını soyluyor.evlılıgımız suresınce bendede hatalar vardı ıkıde bır valızımı hazırlayıp gıtmeye kalktım.evlılıge adepte olamadım.cunku farklı yerlerde yasıyoduk.sımdı ısın cıddıyetını anladım.oda aklınca bunları affedemıyo.yazın da benım aılemın yanında yasadıgımız sorun yuzunden annemlerde kaldım.bunları affedemıyo.bana guvenmedıgını soyluyo.artık cok bunalmıs.evlılıkten sogumus.bana bunları soyledı.alında bendede vardı sorunlar.soz verıyorum kendısıne degısceme daır ama ınanmıyo.tabı aılesının etkısıde var onlarında baskısı var.bana soyledıgı en ılgınc seyse bı bosanalım dıyo bı ıkı ay kendıne gelcekmıs sonra olursa yıne evlencekmıs benle...bu ne demek anlamadım.ne yapmalıyım.bende dedımkı bana boyle bı teklıf yaptıgın ıcın anlasmalı bosanmayı kabul etmıyorum dedım.sımdı aynı sehırde kucucuk bı yerde ayrı yasıyoruz...ne yaapcam hayatıma nerden devam edıcem bılemıyorum.