İki aydır bekliyorum, artık boşanmayı kabül mü etmeliyim ?

sevran

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2010
70
0
36
Ankara
arkadaslar lutfen bana bı akıl verın daha oncede anlatmıstım sıkıntılarımı.15 aylık evlıyız.fakat bu evlılık suresınce ortak bı evımız olmadı .neden olmadı dıceksınız ıkımızde ogretmenız anlıcanız es durumundan yenı bı araya geldık.yazın yasıdıgımız sorunlar yuzunden belkıde bırıkımler yuzunden bosanmaya karar verdık.yalnız ben evlılıgımıze bı sans vermek bırbıkte aynı evde hıc yasayamamıs oldugumuz evlılıgımızı yasamak ıstıyorum.fakat esım bosanmakta ısrar edııyor.benı artık ısstemedıgını benden bıktıgını soyluyor.evlılıgımız suresınce bendede hatalar vardı ıkıde bır valızımı hazırlayıp gıtmeye kalktım.evlılıge adepte olamadım.cunku farklı yerlerde yasıyoduk.sımdı ısın cıddıyetını anladım.oda aklınca bunları affedemıyo.yazın da benım aılemın yanında yasadıgımız sorun yuzunden annemlerde kaldım.bunları affedemıyo.bana guvenmedıgını soyluyo.artık cok bunalmıs.evlılıkten sogumus.bana bunları soyledı.alında bendede vardı sorunlar.soz verıyorum kendısıne degısceme daır ama ınanmıyo.tabı aılesının etkısıde var onlarında baskısı var.bana soyledıgı en ılgınc seyse bı bosanalım dıyo bı ıkı ay kendıne gelcekmıs sonra olursa yıne evlencekmıs benle...bu ne demek anlamadım.ne yapmalıyım.bende dedımkı bana boyle bı teklıf yaptıgın ıcın anlasmalı bosanmayı kabul etmıyorum dedım.sımdı aynı sehırde kucucuk bı yerde ayrı yasıyoruz...ne yaapcam hayatıma nerden devam edıcem bılemıyorum.

:( çok üzüldüm, Allah yardımcınız olsun... belki eşiniz de bi şans verir evliliğinize...

Seni istemiyor.
Daha uzatmanın manası var mı?
Seni istemiyorum diyen bir adama devam etmek için yalvaracakmısın?

Eşim de bana istemiyorum dedi zamanında.
Beni mi istemiyorsun dediğim de hayır seni değil bu durumda bunları yasamayı ıstemıyorum demişti.
Cevabı seni istemiyorum olsaydı biterdi.

Seni istemiyor.
Daha uzatmanın manası var mı?
Seni istemiyorum diyen bir adama devam etmek için yalvaracakmısın?

Eşim de bana istemiyorum dedi zamanında.
Beni mi istemiyorsun dediğim de hayır seni değil bu durumda bunları yasamayı ıstemıyorum demişti.
Cevabı seni istemiyorum olsaydı biterdi.

canım cok guzel bı sey soylemıssın .benımı ıstemıyo bu sartlarda yasamayımı ıste benımde ıcıme sındıremedıgım aradıgım cevaap bu.esımın bunları ınanarak soyledıgıne ınanamıyorum tanıdıgım kocam yok karsımda..aklımda hep bu var.ınanamıyorum.kendısı cok fazla gurur yapıyo.sımdı herkes ogrendı falan bunlardan vazgecemıyo kı bana once bı bosanalım belkı bı ıkı ay sonra olursa yenıden evlenırmıs....o yuzden arada kaldım.benı ıstemedıgını soyluyor evt.ben kendımede ınanamıyorum bana buu soylyen ınsana nası bı sans daha ver dıyebılıyorum ya...kendımı de tanımıyorum artık...

Eşinizle aranızda geçenleri siz daha iyi bilirsiniz, şayet aile baskısı bile olsa beni istemeyeni ben asla istemem sonu ne olursa olsun...

canım cok guzel bı sey soylemıssın .benımı ıstemıyo bu sartlarda yasamayımı ıste benımde ıcıme sındıremedıgım aradıgım cevaap bu.esımın bunları ınanarak soyledıgıne ınanamıyorum tanıdıgım kocam yok karsımda..aklımda hep bu var.ınanamıyorum.kendısı cok fazla gurur yapıyo.sımdı herkes ogrendı falan bunlardan vazgecemıyo kı bana once bı bosanalım belkı bı ıkı ay sonra olursa yenıden evlenırmıs....o yuzden arada kaldım.benı ıstemedıgını soyluyor evt.ben kendımede ınanamıyorum bana buu soylyen ınsana nası bı sans daha ver dıyebılıyorum ya...kendımı de tanımıyorum artık...

Bak canım benim..

Adam bosanmak mı istiyor.
Seni istemiyorum mu diyor.
Vereceksin eline mahkeme celbini hadi bakalım kim kimi istemiyor.
Eger seni seviyorsa o anda seni kaybedecegini anlar.
Seni kazanmak ister.
Bitirmeyelim der.
İçin yanıyordur su an cok iyi anlıyorum.
Allah yardımcın olsun

Kovalanan kacar tatlim birak gitsin...bulunmaz hint kumasi degiller...üzüldügünle kalirsin:kahve:

Açıkçası her tartışmada valizini toplayıp gitmeye kalkan birine benim de inancım ve sevgim kalmazdı.
Pişman olmuşsun ama aynı şeyleri tekrar yapmayacağının garantisi yok.
Bu konu da eşini haklı oluyorum.
Arkadaşların da dediği gibi kaçan kovalanır.
Boşanmayı kabul et bakalım, ne olacak.
Bir söz vardır ya "Sevdiğini bırak gitsin, geri dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" diye.
O hesap!

seven insanlar bu gibi sözler ve hareketler yapmaz aşk sözcüğü hiç yok mantık ayrı kalb ayrı ikiniz mantıklı olunca boşanmada tez olur duygularınız karşılıklı yoğun ise birleşme gerçekleşir herşeyde af edilir ,yeter ki siz matematik sorusu gibi problemleri çözmeye kalkışmayın!

sarıssa haklısın evet ama ondada vardı sorunlar.ben onları affedıyorumda omu benı affedemıyo.aılesının baskısınıda soyledıklerınıde koy ustune...

Aile baskısı,sizi istememe,sizin hatalarınızı affedememe vs. vs. tamam dolmuş artık bardak!
Bence kendinizi daha fazla küçük duruma düşürmeyin... Her evliliğin bir gelişimi vardır,sizinki de maalesef bu şekilde son bulmuş..
Zorlayarak sadece kendinizi üzersiniz hatta alay konusu olursunuz..
Hiç bir erkek aman benim karım aşkımdan ölüyor diye boynuna atlamaz aksine soğur sizden uzaklaşır...
Boşanın ve kurun hayatınızı..

Eşiniz sizi istemediğini söylemiş, bu ister sizin hatanızdan ister ailesinin doldurmasından olsun farketmez. Sizi istemediğini söyleyen bir adama hala bir şans vermeyin.
Biraz başınızı dik tutun. Bırakın gitsin.

daha evliliginizi hic yasamamissiniz ki, ne bosanmasi ya!!
ailesi baska birisi bulmus olmasin beyfendiye? ayrilalim 2 ayda kendime gelicem sonra yeniden evleniriz ne demek?
cok pis bi hesap donuyormus gibi hissettim bi anda..
ben kabul etme derim..

sizi istemediğini açıkça söyleyen bir adamla bir arada olmak için ısrar etmeniz anlamsız.
ama belirtmeden de geçemeyeceğim eşiniz çokta haksız değil.aranızdaki en ufak sorunda tası tarağı toplayıp gitmek,bu kavgalardan aileleri haberdar etmek,hele ailenizin yanında yaşadığınız sorundan sonra onu tek başına göndermek vs... bunlar kırıcı şeyler.
düşünün onun ailesinin yanına tatile gitseniz ve tartışsanız,eşinizde sizi gönderse ve kendi kalsa.ne hissedersiniz?
eşinizinde bir gururu var sonuçta.
size güvenmemesi çokta tuhaf değil gibi görünüyor...
ama dediğim gibi madem bir şey yaptınız,arkasında durun.
beni istemeyeni ben de istemem deyin...
(tabi bunu rahat rahat ve bir çırpıda diyebilmeniz için evliliğinize dair her şeyi yapmış olmanın iç huzuru içinde olmanız gerekli.)

daha evliliginizi hic yasamamissiniz ki, ne bosanmasi ya!!
ailesi baska birisi bulmus olmasin beyfendiye? ayrilalim 2 ayda kendime gelicem sonra yeniden evleniriz ne demek?
cok pis bi hesap donuyormus gibi hissettim bi anda..
ben kabul etme derim..

yorum yapan dıger arkadaslarda cok haklılar am bı seyı gozden kacırıyolar sankı bız ıkımızde evlılıge adepte olamadık cıdden ortak bı evı paylasmadık ya burası bızım evımız dıyemedı.onun ayrı evı vardı baska bı sehırde benım ayrı.tabıkıde benı ıstemeyenı bende ıstemem.ama esımınde gozden kacırdıgı dusunmedıgı seyler var.bu evlılıgı yasamadan bıtırıyo.o kadar basıtmı ya...nıe evlendı o zaman benımle..sadece sankı resmıyette evlendık hatta nıkahlandık evlenmedık...ben oyle goruyorum artık...

yorum yapan dıger arkadaslarda cok haklılar am bı seyı gozden kacırıyolar sankı bız ıkımızde evlılıge adepte olamadık cıdden ortak bı evı paylasmadık ya burası bızım evımız dıyemedı.onun ayrı evı vardı baska bı sehırde benım ayrı.tabıkıde benı ıstemeyenı bende ıstemem.ama esımınde gozden kacırdıgı dusunmedıgı seyler var.bu evlılıgı yasamadan bıtırıyo.o kadar basıtmı ya...nıe evlendı o zaman benımle..sadece sankı resmıyette evlendık hatta nıkahlandık evlenmedık...ben oyle goruyorum artık...

Adam sizi istemiyor arkadaşım!
Evliliğe adapte olmadınız tamam da şu saatten sonra da adam adapte olmak istemiyor di mi?
Belki cesaretsiz belki korkak belki özgüveni yok belki yerden göğe siz haklısınız ama adam istemiyor!
Maalesef çok üzgünüm ama gerçekler bunlar...

Sizin yaptiklariniz okuduklarim kadariyla, bana da guvenli gelmedi. Evlilik oyle her tartismada toplanip gitmeye kalkmakla yurutulmez. Bu tur seyler de unutulmuyor, sineye cekilemiyor hemen. Ben affettim, o affetmiyor hatalari demissiniz. Evlilikte affedilip unutulacak seyler vardir, affedilmeyecek seyler vardir. Evlilik karsilikli fedakarlik gerektirir; hicbir evlilik mukemmel degil, ama ciftler karsilikli anlayis, fedakarlikla yuruturler, yine huzuru bulurlar. Siz direk kacip gidiyorsaniz, bu evlilik bugun olmasa da sonunda bitecekmis zaten. Esiniz bosanmak istemekte hakli. Ama 2 ay sonra belki yine evlenirim lafi inandirici degil.
Her ne olursa olsun "senden biktim, seni istemiyorum, bosanmak istemiyorum" laflarini sarfeden bir es var karsinizda. Bu olayi uzatmakla sadece kendinizi kucultur, komik duruma dusurursunuz. Bosanmayi kabul etmeniz daha hayirli gorunuyor.

"O kadar basit mi" demissiniz. Her tartismadan sonra valiz toplayip terketmeye kalkmak ne kadar basitse(!), bu evliligi artik bitirmek de o kadar basittir.

boşanmayı kabul et eğer gerçekten seni istiyorsa seviyorsa buna izin vermez zaten
eğer seni kaybetmemek için çaba harcamıyorsa da ayrıldığına sevin bencebenneyaptımki

Back
X