İki aydır bekliyorum, artık boşanmayı kabül mü etmeliyim ?

zaten başımıza ne gelirse çok sevdiğimizden geliyor :)
sev gene çok sev ama adamı yola getir tutsun evini alsın seni yanına ondan sonrada kurun sıcacık yuvanızı adam bi evlilik neymiş onu anlasın kaydirigubbakcemile3

Canımm bi dur bakalım öyle 15 ayda boşanma mı olurmuş?İkiniz ayrı kaldıgınız için bu tür sorunlar yasıyorsunuz evlilik asamasına gelene kadar çok mu kolay geldin de şimdi bu kadar kolay bir sekilde evliliginden vazgeciyorsun evliliğine sahip çık bu zamanda yuva kolay kurulmuyor

Son düzenleme:
bende sızın gıbı dusundum oyle yapmaya calıstım ama suan ole bı durumdayımkı bılmıyorum ne yapcamızı ya artık...yılan hıkayesıne dondu bu ıs...en kotu karar kararsızlıktan ıyıdır dıe bosuna dememısler...ıyı yada kotu bı sonuclansa artık varya ıkısınede hazırım razıyım ya...

Canım taBİKİ kararsızlık çok kötü ama sen de bu ilişkiye çaba harcadın ben sende bir umutsuzluk hissettim bence bu kadar kolay pes etmemelisin sonuçta ikinizde emek vererek buraya geldiniz bence bu kadar karamsar düşünme olumlu düşün ve olumlu olsun hersey pes etme...

üzülen sen olma..uçurumun kenarındayken bile bi el uzansa tutarsın dimi dönersin..iyi düşün o halde..suan seninle ve senin elinde ancak boşandığınızda o elinde olmıycak..olması için çaba gerekicek..o halde elindekinin kıymetini bil derim..

Açıkçası her tartışmada valizini toplayıp gitmeye kalkan birine benim de inancım ve sevgim kalmazdı.
Pişman olmuşsun ama aynı şeyleri tekrar yapmayacağının garantisi yok.
Bu konu da eşini haklı oluyorum.
Arkadaşların da dediği gibi kaçan kovalanır.
Boşanmayı kabul et bakalım, ne olacak.
Bir söz vardır ya "Sevdiğini bırak gitsin, geri dönerse senindir dönmezse zaten hiç senin olmamıştır" diye.
O hesap!

Alırım bi bumerang onunla oynarım, bu ne:1no2:

Back
X