İki aydır bekliyorum, artık boşanmayı kabül mü etmeliyim ?

ozaman oturup onunla bunu konusun
biz zaten hiç evli olmadıkki kağıt üzerinde evliydik ama arkadaş gibi uzaktaydık

birbirimizi yakından tanımaya ihtiyacımız var deyin..
yine olmazsa bu defa bitirmeye razı olduğunuzu söyleyin
sıcak bir yuva, etrafınızda dolaşan cocuklarınız beraber oturduğunuz sofralar
bunları anlatın ve beraber yaptıgınız şeylerin huzurlu geçmesi için çabalayın
ikinizinde hataları oldugunuzu söyleyin
ayrıca ailelerden konu acarsa aileleri değil kendimizi evlendirdik
biz mutlu olduktan sonra onların gönlünü alırız dersiniz
ama illede ayrılmakta ısrarcı ise
bence yaşınızda genmçken yolunuza bakın daha yaşayacağınız çok hayat var bence

tesekurler arkadaslar ınsan bazen gerceklerı goremıyo yada karsıdakıne duydugu sevgıden olsa gerek kuculdukce kuculuo... hersey dahada netlestı kafamda ...

Banada eşim yakın zamanda boşanalım dedi
saçma sapan bir nedenden hemde...
asla geri adımatmadım tamamboşanalım dedim.
ertesi gün gitmiş avukatla görüşmüş yanıma geldi
eminmisin brownim dedi,evet dedim
boşanmayı sen istedin bende onaylıyorum dedim.
(bu arada içim içimi yiyordu bunları söylerken)
zaman geçti biz bir kaç gün küs kaldık
hani dedim sonuc neoldu dilekçeni verdin mi?
HAYIR dedi yapmadım yapamam
ben seni korkutmak için tepkini ölçmek için
bütün bunları yaptım o anki sinirle dedi :S
Yanicanım geri adım atıp,terketme benı falan deseydim
eşim havaya girecektive belkıde beni süründürecekti
Allah yardım etsin zor bir durum ama,bence sen üsteleme
çok istiyorsa boşansın,istemezsede istemesin...
seni istemeyen bir insanla hayat zaten geçmez!

ha bu arada asla kendinizden taviz vermeyin ya ben kadınları anlamıyorum
erkeklerle görüşme aşamasındayken ( kendimde dahil) süslenir püslenir adamla evlenince zaman bulamaz e nasılsa adamda yuvada
ama adamlar değişikik hareketlilik isterler
sizde ilginç cazip şeyler ararlar
ne bileyim gidin bir kuaföre
saçlarınızı kesitirn onunla görüşeceğiniz zamn bi fön çektirin onunla görüşeceğiniz zaman bi alımlı olun
adam görsün ne kaçırıyor
ne kaybediyor
sonra ayrıca ona sizi kaybettiğini hissettirin
yani siz zaten onun için değersizmiş gibi görünürseniz adam ne kaybederimki der
ama daha bir ağır olsun tavırlarınız

o giderse yolu açık olsun ama siz sanki yıkılmayacak bir kayaymış gibi sanki o gidince sizden birşey eksilmeyecek gibi sert sağlam olun
onlar buna şaşırırlar..
sert olmanıza beklenmedik şeyler yapmanıza şaşırırlar
ağlayan sızlayan kadından hoşlanmazlar
ezik zayıf kadınlar ilgisini çekmez erkeklerin
güçlü görünün

şöyle güçlülüğünüzü arttıracak kokular sürün böyle sportif ağır kokular
hani böyle yanınnızdan geçerde de böyle bir koku etkisi kalır döner bakarsınız ya öyle
bazen erkekler başlarının dönmesini
ulan bu kadın benımdı nasıl kaybediyorum dedirtmenizi bekler
hatta ben bu kadını nasıl kazandım
nasıl benim oldu
erkekler kolayı değil zoru severler
kolay herzaman ellerindedir çünkü
ama onun ilgisi başkasına kaymışsa bir şey diyemem
ha birde işe yarayan şeylerden birisi
onunla görüştüğünüz süre içnde sık sık telefonunuzun çalması kısa ama neşeli görüşmeler ypmanız kısa cevaplar ardına kapamanız
bunlar erkeği tilt eder
önemsenmediğini umursanmadığını düşünür
ona dünyadaki terk erkek olmadığını onun için ölmediğinizi eğer savaşacaksanız beraber savaşmayı kabul ettiğinizi yoksa tek başınıza hiç bir çaba sarf etmeyeceiğinizi anlatın.

ha bu arada asla kendinizden taviz vermeyin ya ben kadınları anlamıyorum
erkeklerle görüşme aşamasındayken ( kendimde dahil) süslenir püslenir adamla evlenince zaman bulamaz e nasılsa adamda yuvada
ama adamlar değişikik hareketlilik isterler
sizde ilginç cazip şeyler ararlar
ne bileyim gidin bir kuaföre
saçlarınızı kesitirn onunla görüşeceğiniz zamn bi fön çektirin onunla görüşeceğiniz zaman bi alımlı olun

tatlım cok guzel fıkırler vermıssın.ama ben zaten bakımlı ve guzel bı bayanım.her zaman dıs gorunumume cok onem verırım.aksıne kocam guzel gıyınmemı bakımlı olmamı ıstemezdı calısma ortamında.gıyım tarzımı bıle degıstırmeye calıstı.belkı hatalı oldugum tek nokta suan bu kadar zayıf gorunmem.bundan sonra gorur o!!! aynı yerde ayrı yasıyoruz ama bulundugumuz yer kucucuk bı yerde ıllakı gorur..gorusuruz.
bız grcekten bırbırıne cok yakısan bı cıfttık ya kım gorse ya cok yakısıyosnuz derdı hala ole ya ınsanlar dıyokı ay sız cok yakısıyodunuz ne bosanması dıyolar sankı dıs gorunus olarak yakısmak yeterlı evlılık ıcın...kafalar yakısıcak..bırbırımızı cok fazla kıskanıyoduk buda cok yıprattı bızı..soyleyecek cok sey var anlatcak ama neyey yarar artık burda bunları anlatmak.bundan sonrakı ssurecı bende merak edıyorum..
bırde canım benı sen allah gostermesınde bu tarz bı sey yasamdın gaalıba gercekten cok kotu bı durumm kotu bı psıkolojı aallah yasatmasın ...suan bana soyledıklerını belkı kendın yapamazsın.bende evlenmeden once boyle anlasamayanlara aman bosanın gıtsın derdım ama oyle olmuyomus...

Son düzenleme:
ben boşanın diye tavsiyede bulunmadım sanırım onu başkasına dedin
neyse
demekki sorun zayıf olmanda
biraz daha güçlü olduğunu göster

ayrıca ben senin durumunu yaşadığım için biliyorum

cok zayıftım
yaprak sallansa gururum inciniyor deyip ağlardım
habire boşanmaktan bahsederdik işler ciddiye bindi ben biraz kafamı dinlemeye ankaraya ailemin yanına gittim
ailemede bişey demedim tatilde gibiydim
kesinleşirse diyecektim anne biz boşanmaya karar verdik
diye ankarada ruh gibiydim
kimseyle konusmuyordum
nerdeyse odadan çıkmadım
oturdum ağladım
ve en sonunda bir karar aldım
dönersem zayıf olmayacam diye
geldikten sonra eşimin yanında gözümden yaş en fazşa 3 kez dökülmüştür
buda onunla tartışmamız için değildir
deli gibi kıskanırım kendisini ama öyle sorun yaratacak kadarda kendisini çok önemli hissettirecek kadar da söylemem..
bazen içimden saydırır yüzüne birşey demem
bigün patlayacaksın gene bağırıp kızacaksın
diyo
bende çok beklersin diyorum
çok seviyoruz birbirimizi kafaca da uyuyşuyoruz ama resmen şartlar bizi hem ayırmak için hem yormak için hem üzmek için hemde soğutmak için zorluyor
her gün allaha dua edip allahım ayırma bizi sen bana sabır ver yarabbim sen bana güç ver diye dua ediyorum
şuanda eşiminde benimde işimiz yok
şartlarımız daha zor
kaynanamla oturuyoruz ayrı eve çıkmayı çok istiyoruz
yapamıyoruz
düşünsene gördüğün birşeyi alamamayı
ve ayrı eve çıksak yatak odamız dışında eşyamız yok..
ve ben artık ud vurdum dünyaya
hiçbirini önemsemiyorum
tek düşündüğüm şey
eşimi allah korusun kaybedersem onsuz bir saniye nefes bile alamam
ama bunu o artık bilmiyor

eşim derki sen artık beni sevmiyosun galiba önceden hep yanıma gelirdin hep konuşurdun uyumadan önce beklerdin diye
evet yapardım ama bunların bile zayıflık olduğunu gördüm sorf o zayıf olduğumu anlamasın diye yapmıyorum.
ben ona uzak olup mesafe koyunca
o bana 2 kat yaklaştı o benim peşimde döner oldu
ama bunların hepsini güçlü olarak yaptım

:) bunun yanı sıra hala süslenemiyorum ve kendime bakmıyorum
o grand tualet gezer ben yanında paspal
:) ben doğal olmayı seviyorum derim okadar keşke bende süslenip püslenebilsem :):)

evet senınde dedıgım gıbı ben he zayıf davrandım.benımde tek kalemde bu evlılıgı bıtırebılecegımı hıssetmedı.hep gıdıp gıdıp geldım...ondan vazgecemeyecegımı dusunmesıne fırsat verdım onun cesaretı bu yuzden.bırde bızım ılıskıde ara sorunları var. bak bugun ne oldu bunun araya ıhtıyacı varmıs benden ıstedı bugun eve geldı neyse benden dugunden kalan altınları ıstedı bende verırım deyıp gel dedım.ama ortada altın maltın yok dah adogrusu evde.neyse geldı alıp gıtmeyı beklıyo ben hala salak kafam sen yıne bı dudun bak borclarııda bırlıkte kapatırız herseyı hallederız dedım.ev bıle dosemedık daha dusun.bunlarda ben yapıcam dedım .neyse bekledı bekledı ...verdmedım yarın vereyım sana para altın vermem dedım...
gıttı ... sonra benı arıyo dedıgın ebakarmısın eger verseymısım onune koysaymısım herseye devam etcekmıs...zaten koyamazdım altınlar bankada...ama o bende olduguna ınanıyodu...
sonrada bana demedıgını bırakmadı..ben ıyı bı kadın olamamısım falan...vermem demedımkıpara yarın kredı cekıp ıstedıgın parayı vereyım dedım ..neler saydı neler...suan tek dusundugu borclarıymıs..evlılıgını falan dusunmuyı yanı..aman bunlarıda dusundukce benım ıcın en hayırlsı bıtmesıymıs. dıyorum.aksamdan berı basım agrıyo bana dedıklerınden sonra...

evet senınde dedıgım gıbı ben he zayıf davrandım.benımde tek kalemde bu evlılıgı bıtırebılecegımı hıssetmedı.hep gıdıp gıdıp geldım...ondan vazgecemeyecegımı dusunmesıne fırsat verdım onun cesaretı bu yuzden.bırde bızım ılıskıde ara sorunları var. bak bugun ne oldu bunun araya ıhtıyacı varmıs benden ıstedı bugun eve geldı neyse benden dugunden kalan altınları ıstedı bende verırım deyıp gel dedım.ama ortada altın maltın yok dah adogrusu evde.neyse geldı alıp gıtmeyı beklıyo ben hala salak kafam sen yıne bı dudun bak borclarııda bırlıkte kapatırız herseyı hallederız dedım.ev bıle dosemedık daha dusun.bunlarda ben yapıcam dedım .neyse bekledı bekledı ...verdmedım yarın vereyım sana para altın vermem dedım...
gıttı ... sonra benı arıyo dedıgın ebakarmısın eger verseymısım onune koysaymısım herseye devam etcekmıs...zaten koyamazdım altınlar bankada...ama o bende olduguna ınanıyodu...
sonrada bana demedıgını bırakmadı..ben ıyı bı kadın olamamısım falan...vermem demedımkıpara yarın kredı cekıp ıstedıgın parayı vereyım dedım ..neler saydı neler...suan tek dusundugu borclarıymıs..evlılıgını falan dusunmuyı yanı..aman bunlarıda dusundukce benım ıcın en hayırlsı bıtmesıymıs. dıyorum.aksamdan berı basım agrıyo bana dedıklerınden sonra...

istanbulda olsan gel akşam iki laflayalım derdim :) çekirdek çatlatıp sinirlerimizi hoplatırdık..alsanaalsanasmile

bosanma duygusunu yakınene bılen bırı olarak,aman canım bırak gıtsın benı ıstemeynı bende ıstemem gıbı sozlere guluyorum ..cunku bekara afedersınız karı bosaması kolay gelıyor...evlılıgın ılk 2 3 senesı en az oturması acısından en dıken ustunde olunan dönemdır..bu donemı olabıldıgınce az sarsıntıyla atlattınız atlattınız aksı halde adlıyeler daha 1 2 aylık yada 8 10 aylık evlı olupta bosanmak ısteyenlerle dolup tasıyor..bu donemde sarsıntı olmaması ımkansız bır kere ..yanı en sevdıgınız bakmaya öpmeye dokunmaya doyamadıgınız ınsan gıdıyor bambaska bırı gelıyor belkı ama onun nasıl beraberken kı halı sabıt kalmadıysa evlendıkten sonrakı ılk donemdekı halıde sabıt kalmayacaktır... sabredılebılıyorsanız dişinizi sıkın derım ben..sevgısıne ,kendisine itimadınız varsa bekleyın 2 ay degıl 2 yıl gerekırse..su donemde cok saglıklı kararlar veremıyorsunuz oda sızde bence... yok olmadı ıstemeyen kendısıyse gıtsın bosanma davasını kendısı acsın..sızde uzatmayın dünyada bı o bı sız kalmadınız... yıne sevecek yıne sevıleceksınız ..tecrubeyle sabıttır. gaza gelmeyın..ve sonunuzu HAKK'a tevekkul edın.canı yanacak olan da sevınecek olanda sızsınız bız degılız.

bosanma duygusunu yakınene bılen bırı olarak,aman canım bırak gıtsın benı ıstemeynı bende ıstemem gıbı sozlere guluyorum ..cunku bekara afedersınız karı bosaması kolay gelıyor...evlılıgın ılk 2 3 senesı en az oturması acısından en dıken ustunde olunan dönemdır..bu donemı olabıldıgınce az sarsıntıyla atlattınız atlattınız aksı halde adlıyeler daha 1 2 aylık yada 8 10 aylık evlı olupta bosanmak ısteyenlerle dolup tasıyor..bu donemde sarsıntı olmaması ımkansız bır kere ..yanı en sevdıgınız bakmaya öpmeye dokunmaya doyamadıgınız ınsan gıdıyor bambaska bırı gelıyor belkı ama onun nasıl beraberken kı halı sabıt kalmadıysa evlendıkten sonrakı ılk donemdekı halıde sabıt kalmayacaktır... sabredılebılıyorsanız dişinizi sıkın derım ben..sevgısıne ,kendisine itimadınız varsa bekleyın 2 ay degıl 2 yıl gerekırse..su donemde cok saglıklı kararlar veremıyorsunuz oda sızde bence... yok olmadı ıstemeyen kendısıyse gıtsın bosanma davasını kendısı acsın..sızde uzatmayın dünyada bı o bı sız kalmadınız... yıne sevecek yıne sevıleceksınız ..tecrubeyle sabıttır. gaza gelmeyın..ve sonunuzu HAKK'a tevekkul edın.canı yanacak olan da sevınecek olanda sızsınız bız degılız.
Aynen katılıyorum arkadaşım fikirlerine.Yok bardak taşmış,yok beni istemezse ben onu hiç istemem filan ne kadarda kolaymış bu boşanmak bol keseden laflar...Yazık değilmi bir evliliğin bu kadar kolay bitirilmesi yaşanan acılar çekilen sıkıntılar.
Arkadaşım cok hatalarım var diyorsun bence hatalarını telafi etmeye calış önce sen bir adım at senden şikayetçi olduğu konularda haa elinden geleni yaptın baktın olmuyor gitsin versin dilekçesini.
Sen evliliğini kurtarmaya çalışıyorsun ilk etapta bu seni asla küçültmez hatta yüceltir bence yalvardığın eşin herhangi biri değil..İyi düşün

Aynen katılıyorum arkadaşım fikirlerine.Yok bardak taşmış,yok beni istemezse ben onu hiç istemem filan ne kadarda kolaymış bu boşanmak bol keseden laflar...Yazık değilmi bir evliliğin bu kadar kolay bitirilmesi yaşanan acılar çekilen sıkıntılar.
Arkadaşım cok hatalarım var diyorsun bence hatalarını telafi etmeye calış önce sen bir adım at senden şikayetçi olduğu konularda haa elinden geleni yaptın baktın olmuyor gitsin versin dilekçesini.
Sen evliliğini kurtarmaya çalışıyorsun ilk etapta bu seni asla küçültmez hatta yüceltir bence yalvardığın eşin herhangi biri değil..İyi düşün

bekarken bızlerde aynı lafları soylerdık baskaları ıcın aman bosan gıtsın derdık..malesef kendı basına gelınce hıc de ole olmuyor.ınsan yasadıgını bı kendısı bılıyor..bı kendısı cekıyor sıkıntısını.cıkacak bı delık arıyor bu bıtmez bunalımdan bosanma bunalımından ...bulamyınca yalvarıyor işte ...tabıkı gurursuzluk olarak gormuyorum ben baskasına degıl kocama yalvardım tum samımıyetımle...ama bırazcıkta dık durmak lazım ...bende bunu yapıyorum artık...baktım olmadı bu kadar laf hakaretten sonra zaten cekılme z oluyo bıseyler.tabı sevgı bıtıyomu hayır. keske sıhırlı bı bıcak olsada kalbımızı bı anda temızlese bu sevgıden...bı o zor olack onu sılmek...evlılklerde bıter baslarda ama cok sevgıdın esını herseye ragmen unutmak zorunda kalmak hayata yenı bı yerlerden baslamak nerden baslayacagını bılmeden o kadar zorkı
zaten bu cırpınıslarda ondandır...

bekarken bızlerde aynı lafları soylerdık baskaları ıcın aman bosan gıtsın derdık..malesef kendı basına gelınce hıc de ole olmuyor.ınsan yasadıgını bı kendısı bılıyor..bı kendısı cekıyor sıkıntısını.cıkacak bı delık arıyor bu bıtmez bunalımdan bosanma bunalımından ...bulamyınca yalvarıyor işte ...tabıkı gurursuzluk olarak gormuyorum ben baskasına degıl kocama yalvardım tum samımıyetımle...ama bırazcıkta dık durmak lazım ...bende bunu yapıyorum artık...baktım olmadı bu kadar laf hakaretten sonra zaten cekılme z oluyo bıseyler.tabı sevgı bıtıyomu hayır. keske sıhırlı bı bıcak olsada kalbımızı bı anda temızlese bu sevgıden...bı o zor olack onu sılmek...evlılklerde bıter baslarda ama cok sevgıdın esını herseye ragmen unutmak zorunda kalmak hayata yenı bı yerlerden baslamak nerden baslayacagını bılmeden o kadar zorkı
Seni çok iyi anlıyorum canım aslında zor olan birinin seni hayatından cıkarmayı göze alabilmesi ve seninde onu kaybetmen.Eşler birbirlerini severken iş nasıl boşanma noktasına geliyor bende buna cok üzülüyorum Allah yardımcınız olsun inşallah düzelir herşey hayırlısı olsun

ben boşanın diye tavsiyede bulunmadım sanırım onu başkasına dedin
neyse
demekki sorun zayıf olmanda
biraz daha güçlü olduğunu göster

ayrıca ben senin durumunu yaşadığım için biliyorum

cok zayıftım
yaprak sallansa gururum inciniyor deyip ağlardım
habire boşanmaktan bahsederdik işler ciddiye bindi ben biraz kafamı dinlemeye ankaraya ailemin yanına gittim
ailemede bişey demedim tatilde gibiydim
kesinleşirse diyecektim anne biz boşanmaya karar verdik
diye ankarada ruh gibiydim
kimseyle konusmuyordum
nerdeyse odadan çıkmadım
oturdum ağladım
ve en sonunda bir karar aldım
dönersem zayıf olmayacam diye
geldikten sonra eşimin yanında gözümden yaş en fazşa 3 kez dökülmüştür
buda onunla tartışmamız için değildir
deli gibi kıskanırım kendisini ama öyle sorun yaratacak kadarda kendisini çok önemli hissettirecek kadar da söylemem..
bazen içimden saydırır yüzüne birşey demem
bigün patlayacaksın gene bağırıp kızacaksın
diyo
bende çok beklersin diyorum
çok seviyoruz birbirimizi kafaca da uyuyşuyoruz ama resmen şartlar bizi hem ayırmak için hem yormak için hem üzmek için hemde soğutmak için zorluyor
her gün allaha dua edip allahım ayırma bizi sen bana sabır ver yarabbim sen bana güç ver diye dua ediyorum
şuanda eşiminde benimde işimiz yok
şartlarımız daha zor
kaynanamla oturuyoruz ayrı eve çıkmayı çok istiyoruz
yapamıyoruz
düşünsene gördüğün birşeyi alamamayı
ve ayrı eve çıksak yatak odamız dışında eşyamız yok..
ve ben artık ud vurdum dünyaya
hiçbirini önemsemiyorum
tek düşündüğüm şey
eşimi allah korusun kaybedersem onsuz bir saniye nefes bile alamam
ama bunu o artık bilmiyor

eşim derki sen artık beni sevmiyosun galiba önceden hep yanıma gelirdin hep konuşurdun uyumadan önce beklerdin diye
evet yapardım ama bunların bile zayıflık olduğunu gördüm sorf o zayıf olduğumu anlamasın diye yapmıyorum.
ben ona uzak olup mesafe koyunca
o bana 2 kat yaklaştı o benim peşimde döner oldu
ama bunların hepsini güçlü olarak yaptım

:) bunun yanı sıra hala süslenemiyorum ve kendime bakmıyorum
o grand tualet gezer ben yanında paspal
:) ben doğal olmayı seviyorum derim okadar keşke bende süslenip püslenebilsem :):)

Punchshe, yazdıklarını okudum, gerçekten çok zor şeyler yaşıyorsun sen de benneyaptımki Allah kolaylık versin... Merak ettim, peki Ankara'dan geldikten sonra nasıl oldu ilişkiniz? Tartışmalar devam etti mi, yoksa soğukluk mu girdi araya? Şu an eşinin davranışları nasıl sana karşı, biraz toparlanma var mı?

Sevran'cım, tabi ki pes etmemelisin. Boşanmak kolay değil, bu süreçleri ancak yaşayanlar bilir... Eşin bunalıma girmiş olabilir, ama senin de kendine göre hayatınla ilgili sorunların vardır, bunları da düşünüp sana destek olması lazım. Ama erkekler çabuk pes ediyor, bence sen pozitif düşünmeye çalış. Ben eşinin seni sevdiğine inanıyorum ve bu ilişkinizde geçici bir dönem. Bence boşanmayı kabul etme, o kadar kolay olmamalı.

Punchshe, yazdıklarını okudum, gerçekten çok zor şeyler yaşıyorsun sen de benneyaptımki Allah kolaylık versin... Merak ettim, peki Ankara'dan geldikten sonra nasıl oldu ilişkiniz? Tartışmalar devam etti mi, yoksa soğukluk mu girdi araya? Şu an eşinin davranışları nasıl sana karşı, biraz toparlanma var mı?

ankaradan geldikten sonra ben daha sert oldum
ve artık tartışmaya başladım onun boşanma blöflerini yemedim tamam boşanalım dedim
bende ailemde hazırız zaten dedim son bi şans için gelmiştim dedim olmayacak demekki

byük tartışmamız olduğunda sırf beni kızdırmak için soğudum senden falan demişti
kıyameti koparmıştım bende senden tiksiniyorum daha yanında durmak istemiyorum diye..
sonra öyle demek istemedim falan deyip sarılmaya kalkınca dokunma bana dedim istemiyorum artık seni bende senden soğudum dedim o günden sonra mesafe koydum
o gün beni gerçekten kaybettiğini sandı ve o günden beri bana ne senden soğudum der
ne snei sevmiyorum der löf için bile olmasa demez
bende hç sevgi sözlerini kullanmam ve hatta işime gelirse artık eskisi gibi sevmiyorum derim
bi kere kırdı ben üzüldüm bi kere daha kırmasına izin vermem bıraktım o kırılsın..
o korksun kaybetmekten ben korkyuordum hep ayrılmaktan kaybetmekten :(

artık korktuğumu belli etmiyorum okadar
korkmuyormuyum çoook
bazen düşünür ağlarım bile ya onsuz kalırsam ya şartlar bizi ayrılmaya mahkum ederse diye ama bir damla gözyaşımı göremez göstermemde
zaten onuda korkutan bu
ağlamıyorum kızmıyorum küsmüyorum
ama hep seviyeliyim hep sınır koyuyorum
çok yakın olmasına duygularımı anlamasına izin vermediğim için merak ediyor
ne yaşıyorum ne hissediyorum
bunu deneyin hislerinizi belli etmediğinizde merak ederler..

ve bazen gerçekten yaşadığımız için söylüyorum ben içerde tv izliyorum onun uykusu geliyor dalıyor falan sonra geliyor yanıma hadi yatalım uykun gelmedi mi senin diye
zamanında bana söylediği lafları aynen söylüyorum deliriryor

her zaman beraber hareket etmeyecez heralde uykun geldiği zamn beni bekleme uyu sen bende canım ne zaman isterse uyurum diyorum ve bunu söylerken sesimde bir gram his yada duygu olmuyor boshayallersmile:kedi:

ankaradan geldikten sonra ben daha sert oldum
ve artık tartışmaya başladım onun boşanma blöflerini yemedim tamam boşanalım dedim
bende ailemde hazırız zaten dedim son bi şans için gelmiştim dedim olmayacak demekki

byük tartışmamız olduğunda sırf beni kızdırmak için soğudum senden falan demişti
kıyameti koparmıştım bende senden tiksiniyorum daha yanında durmak istemiyorum diye..
sonra öyle demek istemedim falan deyip sarılmaya kalkınca dokunma bana dedim istemiyorum artık seni bende senden soğudum dedim o günden sonra mesafe koydum
o gün beni gerçekten kaybettiğini sandı ve o günden beri bana ne senden soğudum der
ne snei sevmiyorum der löf için bile olmasa demez
bende hç sevgi sözlerini kullanmam ve hatta işime gelirse artık eskisi gibi sevmiyorum derim
bi kere kırdı ben üzüldüm bi kere daha kırmasına izin vermem bıraktım o kırılsın..
o korksun kaybetmekten ben korkyuordum hep ayrılmaktan kaybetmekten :(

artık korktuğumu belli etmiyorum okadar
korkmuyormuyum çoook
bazen düşünür ağlarım bile ya onsuz kalırsam ya şartlar bizi ayrılmaya mahkum ederse diye ama bir damla gözyaşımı göremez göstermemde
zaten onuda korkutan bu
ağlamıyorum kızmıyorum küsmüyorum
ama hep seviyeliyim hep sınır koyuyorum
çok yakın olmasına duygularımı anlamasına izin vermediğim için merak ediyor
ne yaşıyorum ne hissediyorum
bunu deneyin hislerinizi belli etmediğinizde merak ederler..

ve bazen gerçekten yaşadığımız için söylüyorum ben içerde tv izliyorum onun uykusu geliyor dalıyor falan sonra geliyor yanıma hadi yatalım uykun gelmedi mi senin diye
zamanında bana söylediği lafları aynen söylüyorum deliriryor

her zaman beraber hareket etmeyecez heralde uykun geldiği zamn beni bekleme uyu sen bende canım ne zaman isterse uyurum diyorum ve bunu söylerken sesimde bir gram his yada duygu olmuyor boshayallersmile:kedi:

Aynen böyle devam :hooray: Sakın onun yanında ağlama, güçsüz gözükme, onu sevdiğini bilsin ama kendisinin vazgeçilmez olmadığını da anlasın. Biliyorum çok zor bunları yaşamak, duygularını içine atmak... Ama vazgeçme, kendi kendine "gün olur devran döner" de a.s Bak, eşin senin peşinden koşmaya başlamış, bırak merak etsin, oturup o sorgulasın, o uğraşsın. Gelip de düzeltmek istediğini filan söylerse de taviz verme; kabul et, ben de düzeltmek istiyorum de ama çok yıprandığını ve soğuduğunu söyle, ona bir şans vereceğini ama şu an ne hissettiğinden emin olmadığını, tekrar aynı süreçlerden geçmek istemediğini vurgula. Düzeltmek için çaba göstereceğini ama bunun tamamen bir deneme olduğunu, ona sadece bir şans verdiğini belirt. Sonra da uzak durmaya dozunu abartmadan devam et, eminim o da ayrılmak istemiyor kesinlikle, bu nedenle kendisini tekrar sana kanıtlamak ve senin güvenini kazanmak için uğraşmaya devam edecektir.

Aynen böyle devam :hooray: Sakın onun yanında ağlama, güçsüz gözükme, onu sevdiğini bilsin ama kendisinin vazgeçilmez olmadığını da anlasın. Biliyorum çok zor bunları yaşamak, duygularını içine atmak... Ama vazgeçme, kendi kendine "gün olur devran döner" de a.s Bak, eşin senin peşinden koşmaya başlamış, bırak merak etsin, oturup o sorgulasın, o uğraşsın. Gelip de düzeltmek istediğini filan söylerse de taviz verme; kabul et, ben de düzeltmek istiyorum de ama çok yıprandığını ve soğuduğunu söyle, ona bir şans vereceğini ama şu an ne hissettiğinden emin olmadığını, tekrar aynı süreçlerden geçmek istemediğini vurgula. Düzeltmek için çaba göstereceğini ama bunun tamamen bir deneme olduğunu, ona sadece bir şans verdiğini belirt. Sonra da uzak durmaya dozunu abartmadan devam et, eminim o da ayrılmak istemiyor kesinlikle, bu nedenle kendisini tekrar sana kanıtlamak ve senin güvenini kazanmak için uğraşmaya devam edecektir.
zaten öyle oluyor yaklaşık 10 aydır :))
yani bu olayların üzerinden 10 ay geçti
o peşimden koşuyo zaten
bu yüzden burda herkese güçlü olmanın ne kadar önemli olduğunu anlatıyorum
hekese karşı koruyo ezdirmiyor sahipleniyor
ve herşeyden çok kaybetmekten korkuyorum..
ben sensiz yapamam evliliğimizi kurtarabiliriz diye sızlattığımı biliyorum
;)
acımayın acırsanız eğer acınacak duruma siz düşersiniz çünkü kimse acımıyor :)

merhaba arkadaslar.sızlerle bı gelısmeyı paylasmak ıstedım..ozellıkle punchshe sana tesekkur edıyorum verdıgın taktıkler ıse yaradı galıba..dun esımle konustuk da baktım adam bı yumusamıs.. hayatının tek kadını benmısım falann.ama hıc bozmadım kendımı. artık dedım ben ıstemıyorum dedım ...2 saat kadar konustuk hıc alttan almadım...arabadan ınerkende yarın gıdıp acalım bosanma davasınnı deddım yok ben senden bosanmam dıyo bu seferdde :)
hadı ıı geceler deyıp ındım...:)
ya bu erkekler nıe bole...anlamıyorum ...sen o kadar sıkıntıyı yasat ... tabı oda haklı...ama o kadar farklı gordumku ıcımden yanagından bı opmek sarılmak geldı ama tuttum kendımı...ne yapıyım sımdı ben yaaa?

merhaba arkadaslar.sızlerle bı gelısmeyı paylasmak ıstedım..ozellıkle punchshe sana tesekkur edıyorum verdıgın taktıkler ıse yaradı galıba..dun esımle konustuk da baktım adam bı yumusamıs.. hayatının tek kadını benmısım falann.ama hıc bozmadım kendımı. artık dedım ben ıstemıyorum dedım ...2 saat kadar konustuk hıc alttan almadım...arabadan ınerkende yarın gıdıp acalım bosanma davasınnı deddım yok ben senden bosanmam dıyo bu seferdde :)
hadı ıı geceler deyıp ındım...:)
ya bu erkekler nıe bole...anlamıyorum ...sen o kadar sıkıntıyı yasat ... tabı oda haklı...ama o kadar farklı gordumku ıcımden yanagından bı opmek sarılmak geldı ama tuttum kendımı...ne yapıyım sımdı ben yaaa?

nasıl yumuşattın kız adamı :) taktik maktik verdikte brde uygulama var bu süreçte neler yaptın..
bırak bşanma dairesinden geri dönün ama gitmemezlik yapma hep aklında o olsun kıl payı kurtardım
yada sen bilirsin yrn geldiğinde dersin boşanmayalım diye
anaa düşünsene boşanma dairesine gidince adamda boşanalım dermiş düşünsene sempatiksalakcinni

merak ettın demı nası uyguladım dıe...sevgiden canım ...benı ne olursa olsun cok sevdıgını zatn bılıyodum...:) bana dıyokı bıde ben zaten ıkı aydır ayrılmayı gercekten ıstemedım dıyo... bana yasattıklarına bak dedıgı laf abak..onu duydum ıyıce dellendım zaten tabı bellı edermıyım...valla bızım bu ıse benımde aklım ermedı tatlım.. bız bosuna vakıt kaybedıyos ya seve seve ayrı yasıyos ıste...fılm gıbıyız ya ..alıskınız ya zaten ayrı yasamaya ..benım konuyu onceden okuduysan bız zatn hıc bı evde yasamadık.yenı bı araya gelmıstık es durumundan...yanı alıskınız ayrı yasamaya...sımdı aynı sehırde ayrı yasıyos o ayrı mesele..ne dersın bızım delıkanlı ne yapar bundan sonra:? ama sana bısı dıyımmı bu kadar seye ragmen hala cok sevıyorum ben onu ya...

Back
X