İşte aynen bunu söyledim defalarca evde daha üsteledi. burda olsa ben tosun gibi yaparım bunu bilmem ne. Eve geldim internetten yazılar cekip attım,daha sen ver sen onlara bakma ben hepinize verdim kemikleriniz sertti güclüydü vs vs bide uzun uzun yazıyor yok bebeğim onla iletişime geçmiş susuz olduğunu hissetmiş saçma sapan laflar. sinirim bozuldu artık 1.53 boyum var kesin su vere vere böyle kaldık
Iki bebek buyuttum 6 ay gerçekten hiç su vermedim.
Ve kilo alımları da gayet iyiydi. Ek fgıdaya başlayınca zayıflıyor benim çocuklar nedense.
Bana da mesela diyorlar ayy nasıl zayıflamış bende olsa kg aldiririm falan insan tabiki de içten bu lafa deliriyor. Ben yine de sakince şu cevabı veriyorum kg şu gayet iyi takip ediyor doktorumuz sakin daha fazla almasın obez olur diyor diyorum. Ben obez çocuk sevmiyorum diyorum.
Benim annem de ablama hep.derdi senin çocukların çok zayıf bakamiyorsun sonra Allah kısmet etti aynı şehre ayni apartmana taşındılar. Ya sonra ne oldu ablamim2 çocukları annemlerde yedi içti ve kg alımı aynı. Sonra annem diyor ki ayy senin bu çocukların Çok istahsiz :)
Uzaktan konusmak o kadar kolay ki.
Daha yolun basindasin canım sakinliğinsakinliğini korumak zorundasın. Su ile de kg alındığını gerçekten duymadım ama zayıflattıgi bir gerçek.
Annen 2 aylik bebeğe ne yedirip de tosun edecek onu da anlamadim sadece anne sütu alan bir bebek bu.
Sen yine de kalp kirma . Onun doğrusu o . 6 aydan sonra şeker tuz da yediren görürsün gerçekten bazen çok zorluyorlar.
Benim bebek şimdi 8 aylık sende biliyorsun dur 1 yaşına kadar şeker tuz yasak.
Kv ağzına çikolata veriyor caktirmadan anne ne yiyor bu diyorum çikolata sürdüm diyor. Anne ben öyle şeyler vermiyorum diyorum nolacak diyor . Hele hiç unutmuyorum. Yine bir gün kvnin yaşlı annesi o kadar anlatmama rağmen bebegimi alıp mutfağa götürüp su icirmisti gizli gizli aman annem görmesin diyerek ama eşime yakalanmış. Tabi benim çok çok sonra haberim oldu.
Anlatamıyoruz gerçekten en çok buna üzülüyorum. Onlar doktor haklı gözüyle bakmıyorlar cümleler bizim agzimizdan çıktığı için biz kucuguz ya hani onlar büyük hep saygı bekliyorlar onlar bizden daha iyi bilirler her zaman yani bu gorusteler. Ya ben anlatsam roman olur. Tek sıkıntın su olsun

Ayy bende neler var