Merhaba,
Öncelikle geçmiş olsun. Bebeklerin ilk 3 ayı maalesef anneleri zorlayabiliyor 3. aydan sonra emin ol sıkıntılar hafifleyecek. İyi takip yapan bir doktor ile görüşmende hemfikirim ama bebek hiç kilo almamış değil. Ben başka bir öneride bulunmak istiyorum. Kendi aldığın gıdalar ile ilgili. Kalorisinden ziyade besin değeri yüksek gıdalar ile beslenmeni gebelikte kullandığın vitaminlere devam etmeni ( dr um bana tavsiye etmişti emzirme dönemimin ilk 6 ayı için ) lactamil ve promalt ile sütünü özellikle desteklemeni tavsiye ederim. Belki kilo vermeni zorlaştıracaktır ama olsun bebeğin için sütünün besin değerini arttırmak işe yarayacaktır diye düşünüyorum. Kızımda her gün 2 yada 3 promalt + 2 bardak steeltea + 2 fincan da lactamil tüketiyordum. Birde bol su. Sütüm boldu bebek iyice emdikten sonra ( mümkün mertebe dik emziriyordum ) kalan sütü sağıp dolaba atıyordum. Memeler iyice boşalınca daha kuvvetli süt üretirlermiş diye okumuştum. Tavsiyelerim bunlar inşallah sağlıkla büyütürsün miniğini :)