• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki bohça

tijeen

www.tijeence.blogspot.com
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
2.881
890
688
Diğer
karanfil işlemeli bohça;
phto0010.jpg

phto0017.jpg

phto00021.jpg

bu ise farklı bir çalışma oldu, pek hoşlaşmadım ama neyse kikikiii
phto0011.jpg

phto0022.jpg

phto0018.jpg

fotograf makinam pek iyi deyil ,görüntü istediğim gibi elde edemiyorum :( öffffff

canım bence ikiside çok guzel olmuş... ellerine emeğine sağlık yine harikalar yaratmışsın
ayrıca benim makinam iyi olmasına rağmen nedense kurdelada fotolar net çıkmıyor :)
canını sıkmana değmez böylede guzeller

ellerine sağlık çok güzeller..karanfilli örnekten bende yapmıştım çok seviyorum o örneği

ellerine sağlık çok güzeller..karanfilli örnekten bende yapmıştım çok seviyorum o örneği

tşkederim zehracım saol...a.s.karanfilin desen çizimini arkadaştan almıştım
bende pek çok kez kulandım ,hatta havlusunu bile işlemiştim çok sevimli bir desen deyilmi

pehüüüü fotoğraf makinam iyi çekmiyor diye şikayet ederken, ne göreyim tamamen bozulmuş
bu işe ne denir kızlar elimdekiyle yetinmedim ,beyenmedim şimdi ona bile muhtaç kaldım :(
ben ne yapacam şimcik yaaa

:nazar:Çok harika olmuş canım kendinizmi yaptınız? gerçekten hayran kaldım örgü örmeyi bırakıp nakışamı başlasam:hooray:.

çok teşekkür ederim ,evet kendim işledim .
insanın yaptığı el emeklerinin beğenilmesi acayip motive ediyor :) tekrar tşkler

Back
X