İki buçuk aylık bebeğimi tekrar memeye döndüre bilir miyim ya da döndüren var mı

enyaa291

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2025
15
1
1
23
Bebeğim 34 haftalık oldu 21 gün küvezde kaldı doktor kilo kaybetmemesi için 15 dakika meme sonrası biberon dedi bu süre zarfında sütüm azaldı bebeğimde memeyi bıraktı iki gündür memeye döndürmeye çalışıyorum fakat çok ağlıyor sütümde fazla gelmiyo

Başından geçenlerin tecrübelerini merak etmiştim
Döner zamanla bol bol ten teması eminim yapıyorsundur ama sabır biraz zamana ihtiyacı var stres yapma sütün iyice gider sütünü biraz sık bebek kokusunu alsın ağzına falan değir memedeyken konuş sev onu bol bol zamanla hem sütün gelir hmde bebek döner süt için ilk stresi bırak sakin ol sonra da proteinli beslen kuru yemişler tüket ve bol su iç

Döner zamanla bol bol ten teması eminim yapıyorsundur ama sabır biraz zamana ihtiyacı var stres yapma sütün iyice gider sütünü biraz sık bebek kokusunu alsın ağzına falan değir memedeyken konuş sev onu bol bol zamanla hem sütün gelir hmde bebek döner süt için ilk stresi bırak sakin ol sonra da proteinli beslen kuru yemişler tüket ve bol su iç
Memedeylen çok ağlıyor ağzına almıyor başta ben silikon uç kullanmamıştım ilk defa mememden çıplak bir şekilde emiyor diyebilirim

Benzer bir durum yaşadım. Ömcelikle sütünğ arttırman lazım yani alarm kur ve 2saatte bir sütünü sağ, (geceleri 3 saatte bir sağıyordum ben) sağdığın sütü bebeğe enjektörle içir meme emdiği yerde enjektörle yukardan pıt pıt damlat ağzına memeden geliyor sanıyor o çektikçe sütün artacak zaten. Süt arttıkça o daha çok memeye gelmek isteyecek. Ben bebeğimi 3 aylıkken memeye döndürmüştüm o yüzden bebek hazır olup memeye emmeye geldiğinde meme dolu olsun ki hemen sinirlenmesin

Bebeğim 34 haftalık oldu 21 gün küvezde kaldı doktor kilo kaybetmemesi için 15 dakika meme sonrası biberon dedi bu süre zarfında sütüm azaldı bebeğimde memeyi bıraktı iki gündür memeye döndürmeye çalışıyorum fakat çok ağlıyor sütümde fazla gelmiyo
Biz 4 aylıkken hastane sürecimden dolayı mamaya başlamıştık. Beni bıraktı asla emmedi. Aç bıraktığım halde… çünkü biberon akışı onu tatmin ediyordu. Ben de tokken meme verdim hep. Memeyi yeniden benimseyene kadar. Uykulu hallerde falan. Sonra zamanla alıştı. Biberonu bırakmadı tamamen ama beni de emiyordu. Bol su için 3 litre

Back
X