İki burun deliği orantısızlığı

birgaripyazar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
1.528
677
123
Arkadaslar 4 5 gün önce burun ameliyatı oldum estetik de yapıldı sargılarsan sadece burun ucunu görüyorum burun deliklerim çok orantısız.Yani biri daha uzunlamasına dar duruyor diğeri daha yayık yuvarlak duruyor.Böyle bir şeyle karşılaşıp düzelen/düzelmeyen var mı?

Arkadaslar 4 5 gün önce burun ameliyatı oldum estetik de yapıldı sargılarsan sadece burun ucunu görüyorum burun deliklerim çok orantısız.Yani biri daha uzunlamasına dar duruyor diğeri daha yayık yuvarlak duruyor.Böyle bir şeyle karşılaşıp düzelen/düzelmeyen var mı?
Bire bir ayni seyi yasadim tatlim duzeliyor merak etme ;)

peki ya burun ucunun uzunlugu sag sol profil farkliligi :/ buda duzeliyormu kizlar zamanla ondende uca dogru yamuk 55 gun oldu :/
Sislik varmi tatlim burnunda ?benimde yamuktu sislerim indikce normale dönüyor doktorumda demisti burnun orta hatta sisler indikce kendinde goreceksin benim 36 gun oldu ;)

bende ilk ameliyat olduğumda öyleydi şuan 3. ayım ve orantılılar zamanla düzelir

merhaba siz 2015 de yazmışsıınız ama görürüsünüz inş. beni...ben ameliyat olalı 30.günümdeyim ve burun deliklerimden biri yukarı diğeri değil orantısız çok belli olmuyor ama dikkatli bakrasan çok belli ...sizin düzeldimi acaba ? bu sitede acemiyim yardım rica

Back
X