Aynen bunu farklı şekilde de diyebilirdi ve ben bunu ima bile etmedimDeli mi ne. Karsi cinsle iki cift laf da edilemeyecek artık herhalde hemen kendi kendine gelin güvey olmuş.
Öyle yapayım madem ya biraz üzüldüm ama anlam veremedimLütfen şu adamlara, kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirecek hareketlere girişmeyin. İki çift söz etmek yerine adamı yok sayın gitsin.
Belli ki elektrik alamamış sizden. Güzellikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum .
Ona eminim zatenYüzüme karşı 'devam etmek istemiyorum' diyecek cesareti olmayan adama ben asla üzülmezdim. Emin ol engel listesi epey kabarıktır onun :)
Saçmalama tabikide engelleyecek başka kız bulması gerekiyor tutmayın küçük enişteyiOna eminim zatenama gerçekten sinirim bozuldu ya eve gelir gelmez mesaj attı nefes alsaydın bu ne hız koçum
Aynen o yazdı. Storylerime hatta gönderilerime yazdığım yazılara bile. Muhabbet kurmaya çabaladı yani. Sonra iki üç gün sabahladik baya zaten ramazan uyumadık. Elektirigimiz çok tuttu normalde üstünde durmam. Birkaç günlük bir şey sonuçtaNasıl tanıştınız? Yani o mu DM attı, ne oldu, ilk yaklasimi flört başlangıcı gibi miydi?
Bence bunları da yazın, daha sağlıklı yorumlarız.
Yani ortada ortak arkadas falan yok.Aynen o yazdı. Storylerime hatta gönderilerime yazdığım yazılara bile. Muhabbet kurmaya çabaladı yani. Sonra iki üç gün sabahladik baya zaten ramazan uyumadık. Elektirigimiz çok tuttu normalde üstünde durmam. Birkaç günlük bir şey sonuçta
Benimde aklıma o geldi farklı şeyler de geliyor aklıma. Ben buna hiç oturduğum yeri söylemedim ama o biliyordu ben demeden bunu sonradan fark ettim biri beni mi denedi diye de düşünmeden alamadım kendimiYani ortada ortak arkadas falan yok.
O zaman benim yorumum bu kişinin ciddi ilişkisi, belki nisanlisi falan var. Flört ederken iyi ama siz baskın yapar gibi onun muhitine girince panik oldu ve bu işi eline yüzüne bulaştırmadan Beceremeyecegini anladı - hemen engelledi . Şimdi avlarına aynı muhitte olmayacağı, sadece kendisinin ziyaret edecegi yakınlıkta insanlar üzerinden devam edecektir
Katiliyorum. Evli, cocuklu vs. de olabilir. Yakalanma, acik verme korkusu yuzunden yakinda olan avini basindan atmistir belki.Yani ortada ortak arkadas falan yok.
O zaman benim yorumum bu kişinin ciddi ilişkisi, belki nisanlisi falan var. Flört ederken iyi ama siz baskın yapar gibi onun muhitine girince panik oldu ve bu işi eline yüzüne bulaştırmadan Beceremeyecegini anladı - hemen engelledi . Şimdi avlarına aynı muhitte olmayacağı, sadece kendisinin ziyaret edecegi yakınlıkta insanlar üzerinden devam edecektir
beni engelledi ya farklı hesaptan yazmak olur mu diye düşündüm. Onu düşünüyo gibi ama dediğin gibi içimde de kaldıBen ağızının payını verip engellerdim sonra.
Yoksa içimde kalırdı.
Haklısın ya ama Kendi davet etmişti en iyi ceza umursamamak sanırımParmağımı oynatıp da ona cevap yazmam, kendini değerli hissetmesini sağlamam açıkçası.
Belli ki siz ayağına gidince sizin kendinizi kaptırdığınızı falan sandı, silin engelleyin gitsin
Çok haklısınız arkadaşım da aynısını söyledi. Yaptım bir hataBence sizde hata var 3 günlük tanıdınız ne olduğu belli olmayan adamın işyerine gitmek çok küçültücü değil mi .o adam değil siz kendinize yazık etmişsiniz.adam manyak ta cikabilirdi.evlide olabilir nasıl tanımadan sabahlara kadar konuşabilip yanına gidiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?