kesinlikle katılıyorum, tüm kadınlara da söylüyorum sakın ha sakın en azından ilk buluşmada şu erkeklerin ayağına gitmeyin.Bence sizde hata var 3 günlük tanıdınız ne olduğu belli olmayan adamın işyerine gitmek çok küçültücü değil mi .o adam değil siz kendinize yazık etmişsiniz.adam manyak ta cikabilirdi.evlide olabilir nasıl tanımadan sabahlara kadar konuşabilip yanına gidiyorsunuz
Tanimadiginiz insanlara nasil storylerinizi gorme yetkisi verebiliyosunuzAynen o yazdı. Storylerime hatta gönderilerime yazdığım yazılara bile. Muhabbet kurmaya çabaladı yani. Sonra iki üç gün sabahladik baya zaten ramazan uyumadık. Elektirigimiz çok tuttu normalde üstünde durmam. Birkaç günlük bir şey sonuçta
+1Lütfen şu adamlara, kendini bulunmaz hint kumaşı gibi hissettirecek hareketlere girişmeyin. İki çift söz etmek yerine adamı yok sayın gitsin.
Belli ki elektrik alamamış sizden. Güzellikle bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum .
Hayır tabiki açılacak bir sey yoktu zateniyide siz ona açıldınız mı ki , adamdan böyle bir geri dönüş oldu
Hayır tabiki açılacak bir seyoktu zateniyide siz ona açıldınız mı ki , adamdan böyle bir geri dönüş oldu
O zaman mesaj atmam bile gereksizHayatında başka biri var net
Kendiniz bilirsiniz. İçinizde kalan bir şeyler varsa söyleyin rahatlayın. Ama geri adım atmayın.O zaman mesaj atmam bile gereksiz
Teşekkür ederim hemen karar vermeyeyim. Biri varsa hayatında konuşmak bile istemem son kezKendiniz bilirsiniz. İçinizde kalan bir şeyler varsa söyleyin rahatlayın. Ama geri adım atmayın.
O zaman mesaj atıp engelliyorum kaç saattir aynı fikirdeyim demek ki yanlış olmaz atmam.Sms ten ağzının payını verin sonra arkanıza bile bakmadan kaçın ben olsam öyle yapardım
Yanlış olmaz diye düşünüyorum yoksa sürekli gece yatarken bunu deseydim şunu derdi şöyle diyecektim yaa var ya gibi düşünceler akla gelip durur rahatsız eder insanı ama mesaj attıktan sonra cevap verirse tekrar cevap vermeyin bence konuşma uzamasinO zaman mesaj atıp engelliyorum kaç saattir aynı fikirdeyim demek ki yanlış olmaz atmam.
AynenYanlış olmaz diye düşünüyorum yoksa sürekli gece yatarken bunu deseydim şunu derdi şöyle diyecektim yaa var ya gibi düşünceler akla gelip durur rahatsız eder insanı ama mesaj attıktan sonra cevap verirse tekrar cevap vermeyin bence konuşma uzamasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?