- 18 Mayıs 2017
- 229
- 184
- 103
- 37
- Konu Sahibi Thes ise saff
-
6 gündür ped kullanmıyorum şu son iki gündür kesin olurum artık diye kullandım ama tık yokkaçak göçek olmadıysa bişey olmaz yani bunun kaçarı yok test yapacaksınız mecbur. ayrıca adet olcam diye 6 gündür ped mi kullanıyosunuz? bırakın nefes alsın ya hiç sağlıklı değil.
Temmuz ayın da da böyle bir konunuz vardı,korunma şeklinizi gözden geçirin sürekli bu korkuyla yaşanmaz.6 gündür ped kullanmıyorum şu son iki gündür kesin olurum artık diye kullandım ama tık yok
Hap kullanmayı düşündüm zaten kilo problemim var kilo aldırıyor diye kullanmadım 3 aylık iğne falan olayım dedim oda bütün hormonları alt üst ediyor dediler spiral taktırmak istiyorum ama oda hem adet düzenini bozuyor hemde çok korkuyorum taktırmaktan bizde prezervatif kullanıyorum hep hamile kalma korkusu yaşıyorum ama bu defa çok farklı reglim hiç bu kadar geç kalmamıştıTemmuz ayın da da böyle bir konunuz vardı,korunma şeklinizi gözden geçirin sürekli bu korkuyla yaşanmaz.
Mevsimsel olabilir.Hap kullanmayı düşündüm zaten kilo problemim var kilo aldırıyor diye kullanmadım 3 aylık iğne falan olayım dedim oda bütün hormonları alt üst ediyor dediler spiral taktırmak istiyorum ama oda hem adet düzenini bozuyor hemde çok korkuyorum taktırmaktan bizde prezervatif kullanıyorum hep hamile kalma korkusu yaşıyorum ama bu defa çok farklı reglim hiç bu kadar geç kalmamıştı
Henüz test yapmak istemiyorum test deyince bile kalbin hızlı çarpıyor
Hap kullanmayı düşündüm zaten kilo problemim var kilo aldırıyor diye kullanmadım 3 aylık iğne falan olayım dedim oda bütün hormonları alt üst ediyor dediler spiral taktırmak istiyorum ama oda hem adet düzenini bozuyor hemde çok korkuyorum taktırmaktan bizde prezervatif kullanıyorum hep hamile kalma korkusu yaşıyorum ama bu defa çok farklı reglim hiç bu kadar geç kalmamıştı
biz öneri verelim deHayırlı Sabahlar Hanımlar
Benim Tam 6 gündür reglim gecikti korunuyoruz ama yinede korkuyorum 'nden geciksin ki yanı eğer hamileysem bu bir mucize olmalı Test yapmaya korkuyorum o ikinci çizgiyi görmeye hazır değilim orkid bile kullanıyorum her an regli olabilirim diye :-(
Bir tane 2.5 yaşında evladım var ben başka çocuk düşünmüyordum çevremde de hep büyük konuştum bakamamaktan hem ev hem koca hem kendi bakımım hem iki çocuk bu halde bile geliştiremiyorum bir bebek daha gelirse naparım bilmiyorum eğer hamileysem asla aldırmayı falan düşünmüyorum sonuçta korunarak oldu rabbim verdiğine göre vardır bir bildiği ama iki çocuğa bakabilecekmiyim bilmiyorum.
Siz çok çocuklu anneler bana fikir verin nasıl yapıyordunuz bu işlere çocuklarınıza kocanıza nasıl yetişiyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?