İki çocuk

kaçak göçek olmadıysa bişey olmaz yani bunun kaçarı yok test yapacaksınız mecbur. ayrıca adet olcam diye 6 gündür ped mi kullanıyosunuz? bırakın nefes alsın ya hiç sağlıklı değil.
6 gündür ped kullanmıyorum şu son iki gündür kesin olurum artık diye kullandım ama tık yok

Temmuz ayın da da böyle bir konunuz vardı,korunma şeklinizi gözden geçirin sürekli bu korkuyla yaşanmaz.
Hap kullanmayı düşündüm zaten kilo problemim var kilo aldırıyor diye kullanmadım 3 aylık iğne falan olayım dedim oda bütün hormonları alt üst ediyor dediler spiral taktırmak istiyorum ama oda hem adet düzenini bozuyor hemde çok korkuyorum taktırmaktan bizde prezervatif kullanıyorum hep hamile kalma korkusu yaşıyorum ama bu defa çok farklı reglim hiç bu kadar geç kalmamıştı

Mevsimsel olabilir.

Henüz test yapmak istemiyorum test deyince bile kalbin hızlı çarpıyor

iyi de sürekli olumsuzluklarını kurup bunu düşünmektense bir kere test yap olsun bitsin

test pozitif çıkarsa olumsuzlarını sen düşün buradan da sana destek olur moralini düzeltiriz

ama şimdi bu tavır makul değil neden kendini yok yere yiyip bitirip şöyle mi olur böyle mi olur diye kurasın ki

hele bir o vakit gelsin sonra düşünürsün

Ama siz daha hamile olup olmadiginizi bile bilmiyorsunuz, simdiden endiselenmeniz de heveslenmeniz de cok yersiz olur.
Bir hafta daha bekleyip test yapin bari.
2. Cocuk konusu da cok kisisel, cok zor diye aglayan da var, birlikte buyuduler cok guzel oldu diyen de, eger hamileyseniz yasayip goreceksiniz.

ama her şeyin olumsuzunu düşünüp kafanızda kurarsanız o regl daha çok gecikir ki

siz gerdikçe gecikir geciktikçe siz gerilirsiniz

alın bir test, -burada yazana göre çok pahalı da değil galiba- rahatlayın

o zaman regliniz de olur

Ayy hamilemiyim acaba? Test yapmiyim gormek istemiyorum. Nedir arkadaş biri bana anlatsin
O testi geç yapinca sanki bebek yok oluyor. Ortada fol yok yumurta yok. Siz oturmuş ya hamileysem kismina yorum yapin diyorsunuz..
Artik kadinlarimiz bilinçli eskisi gibi degiller. Bir suru korunma yonetimi var. Ki senin ki 2.5 yasindaymis. Muhtemelen emmiyordur. Dogal yontemle korunuyorsaniz her ay boyle korkulari yasarsiniz. Ben 2 ay boyunca hic hasta olmadim. Sipral vardi. Acaba hamilemiyim diye cok dusundum test aldim nep negatifti. Doktora gittim. Bir suru secenek sundu bana adet duzensizligi ile ilgili.. hakkinda hayirlisi olsun rabbim ISTEYEN herkese nasip etsin insanllah.

önce test yapsan sonra, çok çocukla işler nasıl oluyo diye fikir istesen daha mantıklı sanki. bi bakıma seni anlayabiliyorum. bende negatifi görmek istemediğim için test yapmaya korkuyorum ama hep negatif

Tatlım kusura bakma da bu kafa yapısındakileride anlamıyorum ben. Test yapmaya ödün kopuyor ama her gün bu fıkri düşünmekten cektıgın korku vız gelıyor. Git al eczaneden bı test varsa gebelık konuşulur sımdı ortada bardak YOk ıcıne su koysak mı koymasak mı olmuş

biz öneri verelim de
ya hamile değilsen ne olacak

Valla 27 aylık ve 2 buçuk aylık iki oğlum var. Açıkçası çok zor. Bende ilk başta kendimi çok teselli ettim birlikte büyüt ler diye ama yok çok zor. Tek başıma yetemiyorum. Küçük oğlum kolik bir bebek tuvalete gitmeye fırsat bulamıyorum çok ağlıyor. Diğeri dersen her an gözümün içine bakıyor onla oynamami ilgi gistermemi bekliyor. Bu aralar kiskanclikta hat safhaya ulaştı. Akşam olsun da eşim işten gelsin diyorum bir an önce. Eşim geldikten sonra az da olsa rahatliyorum. Kolay iş değil. .

Seni çok iyi anlıyorum bende hazır degildim oglum iki bucuk yaşındaydı nasil tutuşdum adetimin 15 gün geciktigini farkedince. Neyse fark edir farketmez hemen gidip test yaptik ve hamileydim ilk önce hüngür hüngür ağladım Allah affetsin hiç hazır degildim istemiyordum o anda ama şimdi sayılı günlerim kaldı doguma Allahım acılarını göstermesin. Sende önce bir test yapsan belki hamile degilsindir boşuna kuruntu yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…