Görümcem getirdi az önce çocuklarımı .Abim bana bıraktı gitti ama ben bakamam zaten benim çocuklarım bana yetiyor dedi. Dediğim gibi çocuklarım konusunda içim rahattı getireceklerini biliordum zaten dedim ya bir sinirle çıktım gittim. Peki ne olacak bu böyle söyler misiniz?Kendinizi benim yerime koyar mısınız rica ediyorum.. Eşim gününü gün edip yaşayacak sevgilisiyle yiyip içecek bana para bırakmayacak ve sonra gelecek ben babalarıyım deyip çocukları görmek sevmek isteyecek. ben buna deliriyorum işte.Babalık bumudur her sıkıntılarını ben göğüsleyeyim o alemlerde cirit atsın.. diyorsunuz ya nafaka falan elbette hakkımı arıycam tazminat nafaka ama herkes söylüyo çocuguna bir çikolata getirmeyen adam sana nafaka nasıl ödeyecek. mecbur ödeyecek yasal işlemlere başvurursun da diyorlar ama benim sıkıntım ne zaman bitecek ben hep bunlarlamı uğraşıcam.hadi işe girdim çocuklarım nolcak. devletten yardım istiycem istemesine ama bitecekmi.annem yaşlı sıkılıyor artık 3 ay çocuklarım yüzünden kadın hasta oldu normal değiller biri çok yaramaz diğeri otistik boşandıktan sonra ayrı evde yaşamak istiyorum annemin hayatını mahvetmeye hakkım yok. haydi ayrı eve çıktım sorunlar bitecek mi?