- 23 Haziran 2016
- 43
- 7
- 86
- 30
- Konu Sahibi sakacisirine
supersin dostumBenim sevgilimle sevişmem seni neden rahatsız ediyor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
supersin dostumBenim sevgilimle sevişmem seni neden rahatsız ediyor.
Sen kimsin be?Benim sevgilimle sevişmem seni neden rahatsız ediyor.
Hadi iyisin sana da arkadas ciktisupersin dostum
Ben de onu soruyorum işte ?Sen kimsin be?
Ah be cnm senin gozler bozuk herhalde. Ben iliski yasayan anneler cocuklarinin yuzune bakamaz diye bisey soylemedim. Ayrica sana noluyor? Banane senin gereksiz sacma hayatindan. Konu sahibi laflariyla celisiyor bi oyle bi boyle diyor benim lafim ona. Hee ayni b.ku sende yediysen ne halt edersen et devam et boylee. Sen nasil bakiyorsan o da oyle bakacak derken??Ben de onu soruyorum işte ?
Sen kim olarak bizleri yargiliyorsun.
Bizim aile iliskilerimize anneligimize karisiyorsun.
Evlenmeden ilişki yaşayan anneler neden cocuklarinin yüzüne bakamasin?
Sen nasıl bakiyorsan onlar da öyle bakacak
Evet ben de seviştim ?Ah be cnm senin gozler bozuk herhalde. Ben iliski yasayan anneler cocuklarinin yuzune bakamaz diye bisey soylemedim. Ayrica sana noluyor? Banane senin gereksiz sacma hayatindan. Konu sahibi laflariyla celisiyor bi oyle bi boyle diyor benim lafim ona. Hee ayni b.ku sende yediysen ne halt edersen et devam et boylee. Sen nasil bakiyorsan o da oyle bakacak derken??
Evet cnm hic sevismedim hatta hic sevismeden cocugum oldu:)))Evet ben de seviştim ?
Sen sevismedin mi hiç ?
Sen çocuğuna nasıl bakiyorsan o da öyle bakacak işte . Bir üstünlüğün yok hatta gördüğüm kadarıyla üslubu bozuk bir kadinsin.
Yani örneğin senin çocuğun benim çocuğumun yanına yaklasamaz senin mantığına göre .
İzin vermem annesi gibiyse başkalarının hayatına karismamasi gerektiğini, sinirlarini bilmeyen, argoya kaçabilen bir kadının yetiştirdigi çocuk uzak dur evladım derim .
sen degil miydin nasıl bir ahlakiniz var diye ve hala iki insanın birseyler yaşamasını b.k olarak goruyosun çocuğumun yüzüne bakicam eğer aynı kişiden çocuğum olursa anlaticam da problem?Ah be cnm senin gozler bozuk herhalde. Ben iliski yasayan anneler cocuklarinin yuzune bakamaz diye bisey soylemedim. Ayrica sana noluyor? Banane senin gereksiz sacma hayatindan. Konu sahibi laflariyla celisiyor bi oyle bi boyle diyor benim lafim ona. Hee ayni b.ku sende yediysen ne halt edersen et devam et boylee. Sen nasil bakiyorsan o da oyle bakacak derken??
ne yönden enteresanya yaptığım şey yaşadığım kişiden dolayı beni rahatsız etmiyor isteyerek yaşadım sonuçta fakat dini açıdan pek rahat değilim en nihayetinde zina
namuslafım tövbe et diyenler e değil namussuzsun diyenlere
Körler sağırlar birbirini ağırlar arkadaşım sen sakin kal polemiğe girmeHadi iyisin sana da arkadas cikti
Kızım bakbenim kizdigim nokta yorumlardaki yobaz düşünce birbirini seven iki insanın özel şeyler yaşaması normal bir şey ayıp olamaz namussuzluluk da olamaz benim takıldığım nokta dini boyutu sadece
Tesekkur ederim:))namus
isim (na:mus) Arapça nāmūs
1. isim Bir toplum içinde ahlak kurallarına ve toplumsal değerlere bağlılık, iffet.
iffet
isim Arapça ʿiffet
1. isim Cinsel konularda ahlak kurallarına bağlılık, sililik
Kaynak: TDK
Yani arkadaslar dogru demis.
Benimle ayni dusunceye sahip olanlari gormek ne guzel:)) kalamiyorum maalesefKörler sağırlar birbirini ağırlar arkadaşım sen sakin kal polemiğe girme
Sana göre bir insanın namussuz olması için ne yapması lazım ?bak arkadaşım iyice sasirdiniz siz yobaz dediğim kısım bunu namussuzluluk olarak görenler. benim de dediğim şu namussuzluluk la alakası yok sadece dinimiz yasaklamis o yüzden huzursuzum
Eline saglik arkadasimPişman değilsiniz ve bundan gurur duyuyorsunuz.. e dert nerde? Bi sürü insanın ban yemesine sebep olucaksınız.. bari gizli işlediğiniz günahı ortalık yere döküp bizi de şahit tutmayın.. konuyu kapatır mısınız lütfenMune
Sana göre bir insanın namussuz olması için ne yapması lazım ?
Ne alaka ya okula gidememekle hahahahahha
2. Universitemi okuyorum 1 yüksek lisansim var
Evli değilim bakire de değilim
Ben sevistim diye gidemiyorlarsa okula o ayrı