iki derdim var?

Ah be cnm senin gozler bozuk herhalde. Ben iliski yasayan anneler cocuklarinin yuzune bakamaz diye bisey soylemedim. Ayrica sana noluyor? Banane senin gereksiz sacma hayatindan. Konu sahibi laflariyla celisiyor bi oyle bi boyle diyor benim lafim ona. Hee ayni b.ku sende yediysen ne halt edersen et devam et boylee. Sen nasil bakiyorsan o da oyle bakacak derken??
Çocuğu olmayan anlamaz salla

Çocuğu olmayan anlamaz salla
Kötü gün görmeden kimsenin gerçek yüzü çıkmaz ortaya.. şu an birlikte olup güvendiğiniz adamların iç yüzünü bilemezsiniz.. belki görüntülerinizi çekiyo.. belki ayrıldıktan sonra bir sebepten musallat olucak başınıza veya daha da kötüsü evlendikten sonra sizi rahatsız edicek yüz vermezseniz tehdit edicek.. hiçbirini bilemezsiniz.. tabiki hayat sizin.. seçim sizin.. ama bunları da göz önüne alın demek istiyor sanırım arkadaşlar da benim gibi..

bence arkadasin demek istedigi su: sevistim pisman degilim yine olsa yine yaparim ama keske dinen günah olmasaydida rahat rahat vicdanim sizlamadan yapabilseydim.. yani yine olsa yine yapacak ama icinde derinlerde biryerde vicdani hep sizlayacak

bu durum bendede oluyor tam böyle degilde mesela, sarhos olmayi isterim yani o kafayi yasamak isterim bir kez de olsa
ama o kafaya ulasmak icin alkol yada baska maddeleri kullanmam lazim e günah oldugunuda biliyorum ve uzak duruyorum.

arkadasla aramizdaki fark benim günah oldugunu bilip yapmamam ama onun bilmesine ragmen yapip pismanlik degilde vicdani yönden rahatsiz olmasi.

umarim anlatabilmisimdir :)

Back
X