İki derede bir arada kalmak

Merhaba kızlar ...
Konuya şöyle başlıyım 20 haftalık hamileyim eşimle samsunda yaşıyoruz eşimin aileside buralı benim ailem trabzonda arada 7 saatlik yol var ve eşim hamilelik sürecini ve doğumumu yanında geçirmemi istiyor ve onu yalnız bırakmamı istemiyor alıştım sana sen yokken napıcam o zaman zarfında tek başıma diyor kendi ailesiylede arası çok iyi değil eşimin ve benim ailemde piskolojik baskı yapıyor en azından hamilelik sürecinin bir kısmını gel trabzonda bizim yanımızda geçir diyor bende eşimi yalnız bırakmak iatemiyorum zaten sıkıntılarımızda var yeni ev aldık bunun masrafları ve eşimin iş sıkıntısı problemleri var bende eşime sarılmadan onun kokusu olmadan uyuyup uyanmak onsuz vakit geçirmek istemiyorum ben yokken kim yemek pişiricek ona kim hastami iyimi diye bakıcak ilgisiz kalıcak özlicem onu hep aklım onda kalıcak ama ailem bunları anlamıyor benim bencilce davrandığımı düşünüyorlar onlara karşı ne var yani dışardan yemek yesin senin yokluğunda her kız anasının dibinde sen niye babanının evine gelmiyorsun bırak alışsın biraz diyorlar ama arada 7 saatlik yol var kolay mı hem ben bebeğim eşim ben hamilelik sürecini birlikte sevgi dolu geçirmek istiyorum ama beni anlamıyorlar kız kardeşlerim yani 2 ablam var onlarda çok baskı yapıyorlar annem 2 ye bölünemez burda da sorumlulukları var diyorlar ben annem benim yanıma gelsin diye zorlamıyorum halbuki yada onlara ne zaman geliyoaunuz dediğimde asıl sen ne zaman geliyorsun diye beni hep sıkıştırıyorlar sonrada tartışma çıkıyor ben bencilmişim sadece kendime göre hareket ediyormuşum ama benimde bir kocam ve bir evim yuvam var kurulu düzenim var bunu düşünmüyorlar doktorumuda değiştirmek istemiyorum doktorum çok iyi tekrar iyi bir doktor bulmak çok zor bana bir akıl verin lütfenn
Canım eşini yalnız bırakma bebeğinin ve senin ona ihtiyacı var bence gitme herkes evinde rahat huzurlu yemek felan yapıp kendini idare edersen ne gereği var gitmenin

Canım gidp 1 yada 2 hafta kalıp döneblrsin. Ayrıca bende kim olursa olsun eşimden uzakta uzun süre kalmak istemem. Birde birazcık eşinin üstüne suç atablrsin tabi aralarınıda bozmck bir şeklde. Bende ilk aylar gelmeyi çok istedm yurtdşndaydm eşimin hiç rızası yoktu benmde içime sinmedi gitmedm. Biraz ona biraz kendime salladım. Benm annem anlayşlıdır sadece babam biraz sinirlenr ona da yansıtmıyoruz. Yani zamanla orta dengeyi senn kurman lazım. Ayrıca annenin haksız olduğunu söylemem gerek ama anne işte benmkide bazen öyle düşünüyor. Şmdi bile tatile gelnce 2 ay kalrsn dyor ama banada eşime de zor. Ama mesela şmdiden hayr olmaz demiyorm zamanı gelnce bulunur bi yol. Ama önmli olan senn fikrin eşinin yanında daha mutluysan orda kalmalısın.
Annem eşimi sever ama araları zaten biraz limoni gibi eşimin üstüne minicikte olsa atamam yani canım

Canım eşini yalnız bırakma bebeğinin ve senin ona ihtiyacı var bence gitme herkes evinde rahat huzurlu yemek felan yapıp kendini idare edersen ne gereği var gitmenin
Aynen canım bende öyle düşünüyorum zayıfladıpımı görmüşler resimlerde o yüzden devamlı çağırıyorlar halbuki ben yemeğimi yiyorum

Aynen canım bende öyle düşünüyorum zayıfladıpımı görmüşler resimlerde o yüzden devamlı çağırıyorlar halbuki ben yemeğimi yiyorum
Ana yüreği ışte oda seni dusunuyo napsin ama biz evimizde iyiyiz

Annem eşimi sever ama araları zaten biraz limoni gibi eşimin üstüne minicikte olsa atamam yani canım
Anladım ama böylede senle araları iyice açılmasın. Biraz anlıyrm benmde babam böyle bozulduda damadına ama geçti gitti sonradan. Bize azcık bişey olsa ailelermiz kıyamıyor işte. Benmde babm zayıfladğmı görnce çağrdı biletini alıym hemen gel diye ama artık evler ayrıldı eşler var bunu unutabliyorlar. Kolay gelsn canım. Ama sevilmek de güzel. Tek sorunlar bunlar olsa keşke:) sevgidenn

Back
X