- 22 Aralık 2013
- 1.668
- 2.309
- 448
kızlar merhaba,uzun zamandır içimde bir sıkıntı var en sonunda size danışmak istedim.Biz erkek arkadaşımla 6 yıldır beraberiz.Artık zamanının geldiğini düşünerek resmi bir adım atma kararı aldık.Ayrıca annesi çok fazla ısrar ediyordu benim ailemle tanışmak için.Neyse erkek arkadaşım evlenme teklif edeceğini ailesine söylediğinden beri kız kardeşi de evlilik planlarına başladı.Yani kısmet kader ama iki iş anca bu kadar arka arkaya olur.Evlenme teklifi ettiği günün ertesi günü çocuk ailesiyle tanışmaya geldi.Beni istedikleri günün ertesi günü bunlar çocuklara gittiler.biz nişan yaptık 15 gün sonra onun nişanı var falan ve ben bu durumdan müthiş mutsuzum.Mesela babası biz nişan tarihini konuşurken ramazandan sonraya sarkıtmayın dedi ben tabi ister istemez onun nişanı var diye öyle dediğini düşünüyorum.Mesela yüzük alıyoruz hemen karşılaştırılıo nişan günümde tepsime bakıo ben de böyle yapayım diye nefret ediyorum biriyle karşılaştırılmaktan.En kötüsü benimki olsun ama kimse beni kimseyle kıyaslamasın yani.Şimdilerde de herkes onun üzerine titrio bir allahın kulu demiyor ki düğünü planlayalım.Bazen hak vermeye çalışıyorum tamam kader kısmette allah akılda vermiş bize insan biraz düşünür bu kızın mutluluğu bölünür mü diye.Resmen bölündüğünü hissediyorum ve acayip huzursuzum.

not: bu arada kız kardeşinin birlikteliği6 aylık falan daha çok yeniler yani.

not: bu arada kız kardeşinin birlikteliği6 aylık falan daha çok yeniler yani.
Son düzenleme: