İki Dünya Arasında Samanyolu Tv

tşk arada izliyorum merak ettim neden bebeğin peşinde
Murat ve aslı Elif'i çaldılar sahraya ve ailesine kendi çocukları gibi tanıttılar sahra ve ailesi kızlarını öldü bildi hep sonradan ortaya çıktı Elif'in onların kızı olduğu aslı ve Murat hapise düştü ama aslı pes etmiyor yine,aslı da 3.5 aylık hamile çıktı ama henüz bilmiyor.

tşk arada izliyorum merak ettim neden bebeğin peşinde
O aralar ben de izlemiyordum ama Aslı Selim'i seviyormuş. Annesi de (Şükran) Aslı'nın teyzesi... Şükran hep diyormuş ki: Seni Selim'e alacağım falan.
Sonra Selim Sahra'yı sevmiş, evlenmişler (sanırım önce mecburi bir evlilik olmuş Sahra TR'de kalsın diye)
Böyle olunca Aslı intikam almak için bebeklerini kaçırmış. Benim bebeğim, demiş. Sahra'yı kendi bebeğinin öldüğüne inandırmış.

O aralar ben de izlemiyordum ama Aslı Selim'i seviyormuş. Annesi de (Şükran) Aslı'nın teyzesi... Şükran hep diyormuş ki: Seni Selim'e alacağım falan.
Sonra Selim Sahra'yı sevmiş, evlenmişler (sanırım önce mecburi bir evlilik olmuş Sahra TR'de kalsın diye)
Böyle olunca Aslı intikam almak için bebeklerini kaçırmış. Benim bebeğim, demiş. Sahra'yı kendi bebeğinin öldüğüne inandırmış.

tşk ilk başladığı yıl izliyodum sonra bıraktım şimdi eve gelenler izliyor merak ettim

Merhaba kızlar,
İzliyor musunuz diziyi hala. Ben 2 haftadır falan izlemiyorum. Bugün fragmana baktım da merak ettim olanları. Emre Maya'yı da mı uyuşturucuya alıştırdı. Sahra, Aslı ve Elif bebeğin son durumları nedir. Bilen var mı? :KK54:

Merhaba kızlar,
İzliyor musunuz diziyi hala. Ben 2 haftadır falan izlemiyorum. Bugün fragmana baktım da merak ettim olanları. Emre Maya'yı da mı uyuşturucuya alıştırdı. Sahra, Aslı ve Elif bebeğin son durumları nedir. Bilen var mı? :KK54:
Fazla izlemiyorum bu aralar ama izlediğim kadarı ile ve annemin anlattıkları kadar bende sana anlatayım.
Sahra reyhanın ve gardiyan ismetin oyunuyla aslı ile aynı koğuşa düştü,reyhan Elif'i kaçırmak istiyor çünkü kendi kocasına Elif'i kendi kızdı diye tanıttı,eğer kızı diye tanıtmış olmasaymış kocası reyhanı boşayacakmış.
Aslı 3.5 aylık hAmile idi bebeği düşürmek için elinden geleni yaptı ama düşmedi aslı kürtaj yaptırmak istedi ama Murat izin vermedi.
Mayayı Emre'nin adamları kaçırmıştı kıza uyuşturucu verdiler.

Fazla izlemiyorum bu aralar ama izlediğim kadarı ile ve annemin anlattıkları kadar bende sana anlatayım.
Sahra reyhanın ve gardiyan ismetin oyunuyla aslı ile aynı koğuşa düştü,reyhan Elif'i kaçırmak istiyor çünkü kendi kocasına Elif'i kendi kızdı diye tanıttı,eğer kızı diye tanıtmış olmasaymış kocası reyhanı boşayacakmış.
Aslı 3.5 aylık hAmile idi bebeği düşürmek için elinden geleni yaptı ama düşmedi aslı kürtaj yaptırmak istedi ama Murat izin vermedi.
Mayayı Emre'nin adamları kaçırmıştı kıza uyuşturucu verdiler.
Çok sağol canım. İzlemiyorum artık ama yine de merak ediyorum işte :)

Fragmanlardan gördüm.
Şimdi de Elif'i Reyhan alıyor galiba.
Hey Allah'ım ya, bebek boncuk oldu ellerinde...
Ondan ona ondan ona... PES!

• Beğen
Reactions: zbt
Fragmanlardan anladığım bu sefer de Elif'i Reyhan kaçırmış.
Bir çocuk ellerinde boncuk oldu. Bir onda bir öbüründe... PES!:KK62:

ben uzun zamandır izlemiyorum ama afragmanlara bakıyorum ara sıra...
Hacer'in bebeğine ne oldu? Bilen var mı?

ömru hayatımda boyle gıcık oldugum bı dızı olmadı bebek onun bunun elınde bı turlu annesıne verılmıyor yakan top gıbı ona buna fırlatılıyor

bu dızının amacı neee

ömru hayatımda boyle gıcık oldugum bı dızı olmadı bebek onun bunun elınde bı turlu annesıne verılmıyor yakan top gıbı ona buna fırlatılıyor

bu dızının amacı neee
o günler geçti. bebek şimdi Sahra'da galiba...

O bebek iyi ortada ölmedi. Sefil olmadı. Bir onda bir bunda sanki boncuk

Back
X