- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
- Konu Sahibi gazeldustubaglara
-
tatlım bende geçen ay kayınvalide adayıma ev hediyesi arıyordum şöyle beni çok zorlamıcak ama şık ve etkileyici bişey. Biev diye bir mağaza var türkiye genelinde şubeleri olan,eğer bulunduğun şehirde de varsa direkt git derim. 20 liraya 2 tane şamdan aldım oldukça şıktıııı, çok beğendiindirimli güzel ürünleri oluyor uygun fiyata hem hediye paketi ve markalı torbası da beleş daha ne olsun
Mutfak esyasi olabilir.
Her zaman ellerinin altinda, kolaylikla kullanabilecekleri bir sey.
Daha faydali olur bence.
canım çok sağol cevabın için, fakat bunlar daha yeni ev kurdular ve pek eşyaları yok, biraz ihtiyaç şeklinde hediye olsun istiyorum...yani bir süs gibi bişey alıp masa üzerinde beklesin istemiyorum, işe yarasın istiyorum....
ne olabilir mesela? iki tane alacağım için fazla yüksek gidemiyorum malesef...
canım çok sağol cevabın için, fakat bunlar daha yeni ev kurdular ve pek eşyaları yok, biraz ihtiyaç şeklinde hediye olsun istiyorum...yani bir süs gibi bişey alıp masa üzerinde beklesin istemiyorum, işe yarasın istiyorum....
porselen salata kasesi olabilir.fırına giren seramik kaplar var ya onlardan da olabilir.ikisine de birer nevresim takımı da iyi olur.bir de kapaklı porselen 4 lü kahvaltı takımları falan varya onlar da hoş oluyor.
ne bileyim biraz da hediye alırken götüreceğin kişinin tarzı da önemli oluyor.klasik tiplerse ona göre birşey,modern şeylerden hoşlanıyorlarsa da ona göre birşey alabilirsin.
Bütçeniz ne kadar? Ona göre fikir verelim
Cnm bende yeni ev kuracagim, hani bana ne hediye gelse memnun olurum diye dusundum de birden :))
Cam bir seyler olabilir mesela.
Surahi, bardak takimi, borcam seti, tuzluk baharatlik ...
Boyle seyler olabilir bence. Hem pahalli da sayilmazlar, hem cok sik seyler bulabilirsin, hemde kullanisli olurlar.
iyi fikirmiş gerçekten.tam olarak ihtiyacı da bilemezsinki.aslında yeni kurulan eve süs de ihtiyaç.valla canım şöyle izah edeyim, durumları pek iyi değil birinin, diğerinin eşi iyi biyerde çalıştığı için yavaş yavaş alıyordu eksiklerini...
ikiz kardeş olmalarına rağman aşırı zıt fikirliler, biri çok lükse düşkün, diğeri gayet mütevazı,
zaten lükse düşkün olanın durumu fena değilde, diğeri pek sayılmaz..sadece evlenirken yatak odası alındı onlara..kaynana yanına girdikleri için...
diğer odaları yavştan döşeyecekler..
bende mutfak eşyası düşünmüştüm, sonra annem dedi ki, şu yeni çıkan saatler varya taşlı tuşlu bişeyler..sanırım 25 lira civarıymış...
ikisine de ondan alsam olurmu acaba,?
önce olur gibi geldi sonrada bu ne perhiz bu ne turşu dedim, evlerinde eksikler bittide sanki süs püs mü kaldı diye vazgeçtim gibi...
valla canım 25 erden 50 lira diye düşünüyorum..pek fazlaya kaçamam çünkü bende sıkıntıdayım biraz bu aralar...
çokmu basit olur 25 er lira :S
slm kızlar...
bişey danışmak istiyorum.... akrabalarımdan çifte düğün yapmış bir aile var... bunlar ikizler, ve evlendikleri kızlarda ikiz
şimdi bi kaç senedir kayınvalide yanında aynı evde yaşıyorlardı ve büyük zorluklarla ikiside ayrı ayrı ev satın aldılar, aynı gün taşındılar...
ikisi de fena değil severim onları...ama şimdi ev hediyesi almam gerek ve basit bişey alsam olmaz, çok pahalı bişeyde alamam çünkü iki tane alacağım için bütçemi zorlayacak..evlerinde ne eksik ne lazım bilmiyorum, ilk kez gidecem, genel hediyelerden ne alabilirim sizce...malum ayrım yapmak istemiyorum..iki tane orta halli bir hediye fikri danışmak istedim... teşekkürler şimdiden....
canım bende cam eşya düşündüm ama, çeyizlerinde vardır mutlaka, çünkü çeyizde olan şeyler bunlar ya ondan...
hem lazım olan bişey olsun hemde çok basitçe olmasın diyorum..bulamadım bişey üff, hediye işi ne zor...
iki kişi olunca daha zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?