Ikı embrıyo beta hcg 39.88çıktı

busse001

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2022
66
3
16
31
Arkadaşlar bu benım ıkıncı transferım ılk kımyasal ıle sonuçlandı maalesef .. ıkıncısındede 5. Gün embrıyosu transfer edıldı dondurulmuş 2 tane 07.01.2023 de transfer oldum ilk beta hcg testi 14.01.2023 de 1 hafta sonra yaptım 39.88cıktı çift embriyo için normal midir bu sonuç daha mı yüksek çıkması gerekırdı fikri bilgisi olanlar benımle paylasabılırse çok sevınirim :)

Transfer gününü saymazsak 6nci gün olmuş oluyor sanırim normal bence artar gittikçe inşallah

İnş 2 kat artarak devam eder süreciniz bana da umut oldunuz. Benim de 2 tane 5.gün embriyosu kimyasal sonuçlandı.Şimdi dondurulmuş embriyo ile devam edeceğiz.İnş sizin gibi pozitif görürüm.Bu transfer sürecinde farklı şeyler denediniz mi ? Prp gibi

Amin ınsallah … tek istedıgım hayırlısıyla ve saglıkla insallah :) Evet evet prp yaptırdım 2. Seferim olduğu için doktora hatta kendim öneride bulundum dedımkı hocam prp ıle daha ıyı sonuçlar olabılıyormus dıye okumuştum dedım 4 tane embriyom vardı dondurulmuş ıkı embrıyo kullanmak ıstiyorum deyınce daha iyi sonuç versin diye prp yaptıktan sonra ıkı embrıyo transfer edelim dedı ilk prp oldum biraz maliyetlı ama 3.sefer bı transferde her türlü benden çıkar dıye yaptırmaya karar verdim 5.250 TL transfer ucretı hariç para verdım hepsi toplamda 17.bın civarını buldu ve okuduğum kadarıyla donmuş embrıyo daha ıyı oluyomus bu süreçte cevız , incir ,çorba mutlaka yaptım sağlıklı beslenmeye dıkkat ettım umarım sizde pozıtıfı görürsünüz ALLAHTA tamamına erdırır ısteyen helezon olsun ıns.

Kan değeriniz nasıl çıktı acaba

9 Aralikta 2 adet 5.gün embriyosu transfer oldum 14 aralikta betam 30 cikti, yani değeriniz gayet güzel, sağlıkla ilerlesin inşallah

Insallah

Bugün yaptım 91.82 çıkmış bilemiyorum nasıl normalmi
2 günde bir minimum %65 artması lazim (genellikle 2 katı diyorlar) yani sizin 2 kati geçmiş, gayet güzel, ayni yerde yaptirmaya çalışın, saglikla ilerler inşallah

2 günde bir minimum %65 artması lazim (genellikle 2 katı diyorlar) yani sizin 2 kati geçmiş, gayet güzel, ayni yerde yaptirmaya çalışın, saglikla ilerler inşallah
Teşekkür ederim ben ıkı katı 120 olmasını düşünüyordum yanı 2 tane daha 40 gibi düşünüyordum umarım bu sekılde artarak ilerler allah size de tez zaman da nasıp etsın ınsallah.

Teşekkür ederim ben ıkı katı 120 olmasını düşünüyordum yanı 2 tane daha 40 gibi düşünüyordum umarım bu sekılde artarak ilerler allah size de tez zaman da nasıp etsın ınsallah.
Hayir iki kat olarak düşünürseniz 80 olmasi yeterli ki zaten %65 yetiyor yani içinizi ferah tutun, Allah isteyen herkese nasip etsin

Kizlar bana destek verin nolur
31 aralıkta 3.gun 2 taze embriyo transferi oldum 12 ocak betam 150 çıktı 14 ocakta 199. 9 16 ocakta 196.9 dr cogul başladı teke indi diyor teorisi bu yarin yine kan vericem böyle bir durum yaşayaniniz varsa nolur yanıt versin

Kızlar selam ben 29 aralıkta çatlatma ignesi kullandım ilk denemem di sonrasında 12.günü kan verdim

10.01 19.30 Beta 5.78
11.01 08.30 Beta 9.12
12.01 15.30 Beta 15.89
16.01 13.30 Beta 21.66

Bu şekilde yükseldi fakat doktorum saglıklı olmadıgını ama cumaya kadar bekleyip tekrar kan vermemi söyledi sizce bu yaşadığım olay dış gebelik mi kimyasal mı nedir bu bilen varmı aranızda

Canim noldu sürecin

Canim noldu sürecin
Bende de yüksek başladı ikiz sandılar sonra sabit kaldi bu işler hic belli olma sakin ümidini kaybetme veren de alanda Allah drlar vesile hastane vesile bizler bile vesileyiz dua et bolbol bizd3 ilk başta sevindik ettik sonra baska hale geldi konu bu süreçte nr çok sevin n3 çok üzül kendine hep telkin ver ve kimseye sorma çünkü herkesin bünyesi başka 2 kat yok efendim 3 kat oyle bir durumda olmadan doğuran kaçtane arkadaşım var insanlar konuşuyor burada bende soruyorum evet ama dr değiliz hiç birimiz destek olalım köstek değil hayatta her şey inancla ve inanmakla enerjiyle mümkün moralini bozma sakın

Allah razı olsun canım senin nasol gidiyor şimdi

Kan sonucum 57 çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…