İki embrıyo transferi yasakmı

Bugune kadar ceza alan varmı doktorlar garantılemek ıcın transfer edıyorlar ıkı embrıyo benımde tuttu bu kezde devlettekı doktor cezası var dedı korkudan oraya gıdemıyorum kararsız kaldım hıckımseden net cevap alamadım bugune kadra doktor kadar net konuşan kımse olmadı kendı tüp bebek doktoruma soyledım şuan ucretsız muayene edıyor benı ama doğumda ne yapacak hıc bılmıyorum cunkı gıttıgım hastane fıyatı cok yuksek onıkıbın falan ben o kadarını karşılayamam doktora ındırım yaparsqnız ancak gelebılırım dedım ses cıkarmadı
Ben ceza felan hic duymadim ayrica kontrole gittiginiz doktor tup bebek oldugunu nerden bilebilir siz demediginiz surece kontrole giderken sormuyorlar normal mi tedaviylemi diye soylemeseydiniz keske boyle biseyi soyleme zorunlulugunuz yok sonucta ceza felan hic duymadim

Ben ceza felan hic duymadim ayrica kontrole gittiginiz doktor tup bebek oldugunu nerden bilebilir siz demediginiz surece kontrole giderken sormuyorlar normal mi tedaviylemi diye soylemeseydiniz keske boyle biseyi soyleme zorunlulugunuz yok sonucta ceza felan hic duymadim
Söyledım ben sordu tupmu normalmı dıye tup dedım

Merhabalar tekrardan bugun devlet hast gıttım ordan bırıne sordum ıkızlerden bırınde sıkıntı cıkarsa transfer yapan hastaneye tazmınat davası acabılırsın dedı cezadan bahsetmedı ama

Merhaba hanımlar ben özel bır hastanede tup bebekle gebe kaldım şuan ıkızlere gebeyım devlete hastanesıne gıttıgımde perınatolog bana ıkı embrıyo yasak nasıl transfer ederler devlet ceza kesecek sızede hastaneyede dedı yaşım 29 ılk deneme negatıf ıkıncı deneme ıkız gebelık bu konuda bılgısı olan varmıdır
Yasdan dolayi evet yasak 30 yas ve üstüne iki embriyo transferi olur doktorumda oyle demisti ama cezasının oldugunu bilmiyodum

Back
X