• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki erkek arasında kalmak ? yardımm :( hikayemi okuyup öneri verin lünfennn :(

edalm

Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2012
16
0
16
İzmir
lütfen yardımcı olun :((((
kızlar benim 1.5 senedir süren bi ilişkim var . ilk önce aynı okuldaydık ama sonra sehir dışınsa kazandı üni.yi gitti. hala devam ediyoruz geliyo buraya ona karsı içimde sevgide saygıda var çokta güveniyorum ona. ve ne zaman ayrılmaya kalksam bırakmaz beni aşırı seviyor. ama bu sadakatsizlikte olsa ben baska birine karsı duygular beslemeye basladım :(
hikayemiz söyle:
bir awm de karsılastım Ali isimli arkadasımla sonra biz kavga ettik işte onun yanında da kerim isimli biri vardı arkadası yani. neysei buda. telefon numaramı beni arkadasımla barıştırmak için almıs daaha sonra biz konustuk filan böyle ben bunu ilk gördügümde ne kadar yaısıklı diye düşünmüştüm vede çok espirili biriydi yani bide arıyınca kendimi daha fena hissettim ii ki küsmüsüzde o aradı beni dedim hatta. böyle konustuk konustukça ben dahada baglandım içtenligi konusması beni çok etkiledi :(
sonra bu bana ben sana aşıgım aşık oldum dedi bende sevgilime ihamet edemezdim ona hayır dedim reddettim. ama o vazgeçmedi hala beni aryor ben açmıyorum . en son bugün aradı işte benden vazgeçmiceni söyledi bende zaman istedim ondan. inanın ikisininde bi yanlısını görmedim namazında niyazında insan ikiside. benim bi secim yapmam lazım ama pişman olmak istemiyorum :( napmalıyım ? ben çıkamadım bu işin içinden? benim kerime karsı hissettiklerim geçici mi onuda bilmiyorum onunla konustugumda dünyanın en mutlu insanı gibiyim baska birsey istemiyorum. ama sevgilim olan kişiyede çok alıstım offf

Son düzenleyen: Moderatör:
yaşın küçük sanırım

aynı şeyi uzakta ki sevgilin sana yapsa ne hissederdin

hoşuna gider miydi sence

bilmiyorum farkında mısın ama sevgilini şuan aldatıyorsun

ve bu hoş bi davranış değil

kararını vereceksen de çabuk ver her ikisini kandırmaya hakkın yok çünkü

Son düzenleme:
kızlar benim 1.5 senedir süren bi ilişkim var . ilk önce aynı okuldaydık ama sonra sehir dışınsa kazandı üni.yi gitti. hala devam ediyoruz geliyo buraya ona karsı içimde sevgide saygıda var çokta güveniyorum ona. ve ne zaman ayrılmaya kalksam bırakmaz beni aşırı seviyor. ama bu sadakatsizlikte olsa ben baska birine karsı duygular beslemeye basladım :(
hikayemiz söyle:
bir awm de karsılastım Ali isimli arkadasımla sonra biz kavga ettik işte onun yanında da kerim isimli biri vardı arkadası yani. neysei buda. telefon numaramı beni arkadasımla barıştırmak için almıs daaha sonra biz konustuk filan böyle ben bunu ilk gördügümde ne kadar yaısıklı diye düşünmüştüm vede çok espirili biriydi yani bide arıyınca kendimi daha fena hissettim ii ki küsmüsüzde o aradı beni dedim hatta. böyle konustuk konustukça ben dahada baglandım içtenligi konusması beni çok etkiledi :(
sonra bu bana ben sana aşıgım aşık oldum dedi bende sevgilime ihamet edemezdim ona hayır dedim reddettim. ama o vazgeçmedi hala beni aryor ben açmıyorum . en son bugün aradı işte benden vazgeçmiceni söyledi bende zaman istedim ondan. inanın ikisininde bi yanlısını görmedim namazında niyazında insan ikiside. benim bi secim yapmam lazım ama pişman olmak istemiyorum :( napmalıyım ? ben çıkamadım bu işin içinden? benim kerime karsı hissettiklerim geçici mi onuda bilmiyorum onunla konustugumda dünyanın en mutlu insanı gibiyim baska birsey istemiyorum. ama sevgilim olan kişiyede çok alıstım offf

Sevgilinden ayrıl!
Bu yeni çocukla olsa da olmasa da diğerini kandırmaya hakkın yok!

hikayemiz söyle:

eger bu cocuk iyibiri olsaydı hayatında biri oldugunu bile bile sana vazgecmiycem senden demezdi yakısmaz erkege aynı seyi kendi kı arkadasına yapılsa kıyamet kopar nedense..sevgiline haksızlık yapıyorsun ya ayrıl yada devam ediceksen digeriyle gorusmeyi kes..bilmiyorum belki bosluktasın ondan boyle oldun yada sevgilini gercekten sevmiyorsun sevsen gozun baskasını gormezdi

yanlıs düşünüyosun ben sevigilime suan açık yüreklilikle bunsan bahsediyorum zaten. hem ben onu hep reddettim diger reddettigim kişiler gibi ama inan hepsinden farklı olmasaydı ben düşünmezdim bile. gerçekten aklım çok karısık

E doğal olanı sevgiline ihanet etmemek tabi. Yani bilemiyorum bir tarafta 1.5 senelik emek var bir tarafta daha yeni olan bir şey.. Belki çocuk sadece seni elde etmeye çalışıyor, ona tamam dediğin anda " aaa elde ettim işte" deyip bir anda soğuyuvericek, bilemezsin.. Ben olsam 1.5 senelik emeğime sahip çıkardım..

Erkeklerin çoğunun korkusu askere giderken, kız arkadaşlarını geri de bıraktıkları için " acaba başkasına gönlü kayar mı?"dır. Şuan sizin bu durumdan bir farkınızı görmüyorum. Sadece ayrılırsanız 1.5 senelik emeğe ve sevgilinize yazık olur diyorum..

Ayrılmazsanız da, bir daha böyle bir şeyin olmayacağın garantisi yok.. Bilemiyorum..

Son düzenleme:
yanlıs düşünüyosun ben sevigilime suan açık yüreklilikle bunsan bahsediyorum zaten. hem ben onu hep reddettim diger reddettigim kişiler gibi ama inan hepsinden farklı olmasaydı ben düşünmezdim bile. gerçekten aklım çok karısık

Nasıl yani?
Sevgilin aklının karışık olmasını normal mi karşıladı?:53:

Eski sevgilin bi başkasıyla senin yaşadığını yaşayıp seni terk etseydi senin hoşuna gidermiydi ama unutma yeni çocukla birlikte olursan asla uzun sürmez çünkü sen eski sevgilini aldatırsan yeniside seni aldatır yapma etme dünyası yenisi bence gelip geçicidir sakın pişman olacağın şeyler yapma

ee 3 nüzde halinizden memnunsanız sorun ne o zaman :ssz:

evet sevgilim bana böyle birsey yapsaydı ben delirirdim. suan onunla konusuyorum ve ona söyledim zaten herseyi hattımı degiştiriceni ve bi daha onunla alaka olursam beni afeetmiceni söyledi. beni ne kadar sevdigini biliyorum böyle bi sevgiyi bir daha bulamam bile ama benim elimden gelende bu . bize buna yapma diyor. digeride duygularını saklamaktan vazgeç diyor. beni anlamayı deneyin lütfen :((

evet sevgilim bana böyle birsey yapsaydı ben delirirdim. Suan onunla konusuyorum ve ona söyledim zaten herseyi hattımı degiştiriceni ve bi daha onunla alaka olursam beni afeetmiceni söyledi. Beni ne kadar sevdigini biliyorum böyle bi sevgiyi bir daha bulamam bile ama benim elimden gelende bu . Bize buna yapma diyor. Digeride duygularını saklamaktan vazgeç diyor. Beni anlamayı deneyin lütfen :((

yaaa kızımmmm bence ikisindende sana hayır gelmiycek çünkü eski sevgilin olayıda biliyor eski sevgilinle devam etsen bile bu defa o aldatıcak

evet sevgilim bana böyle birsey yapsaydı ben delirirdim. suan onunla konusuyorum ve ona söyledim zaten herseyi hattımı degiştiriceni ve bi daha onunla alaka olursam beni afeetmiceni söyledi. beni ne kadar sevdigini biliyorum böyle bi sevgiyi bir daha bulamam bile ama benim elimden gelende bu . bize buna yapma diyor. digeride duygularını saklamaktan vazgeç diyor. beni anlamayı deneyin lütfen :((

İhaneti anlamak?
Kusura bakma anlamak istemiyorum!
İnsanoğlu beşer şaşar.
Herkes hataya düşebilir.
Önemli olan düzeltmesini bilmek.
Böyle arada kalmak da neyin nesi?
Yarın aynısı sana yapıldığında oturup düşünürsün bugünlerini.

Nasıl yani?
Sevgilin aklının karışık olmasını normal mi karşıladı?:53:

ben ona beni arıyan biri oldugunu ve bana aşık oldugunu söyledim kendi duygularımı degil. oda geldiginde hattımı degişeceni ve bi daha böyle bi durum olur da yanıt verirsem affetmiceni söyledi. onun numarasını istiyor ama vermiyorum biliyorum kavga çıkarır. öyle anlayıslı bi erkek türk erkeklerinde bulunmazki zaten canım benim hissettiklerim kimsenin umrunda degil zaten nalet olsun.

Ayrıca senin sevgilin olduğunu bile bile seni sevdiğini iddia eden adamdan da ne kadar hayır gelir hiç mi düşünmezsin?

ne memnununlugundan bahsediyosun allah askına biliyo musun derdin yardım etmek degil senin lütfen yapma yorum.

Yorum yapmasını istediğin üyeleri seçemiyorsun bu forumda maalesef.:ssz:
İstersen nette araştır diğer forumlarda belki seçme şansın vardır he?
Cicim senin de şansın hep seçimlerden yana...

Son düzenleme:
ben ona beni arıyan biri oldugunu ve bana aşık oldugunu söyledim kendi duygularımı degil. oda geldiginde hattımı degişeceni ve bi daha böyle bi durum olur da yanıt verirsem affetmiceni söyledi. onun numarasını istiyor ama vermiyorum biliyorum kavga çıkarır. öyle anlayıslı bi erkek türk erkeklerinde bulunmazki zaten canım benim hissettiklerim kimsenin umrunda degil zaten nalet olsun.

Sen yeni çocuğu istiyorsun, bu yorumundan bunu çıkartıyorum. O zaman üni ye giden o çocuğa da yazık etmeden ayrıl ve 2.yi seç.. Belli ki senin hislerin o yönde..

ne tuhaf sanki pazardan birşey alırken kararsız kalmış gibi konuşuyorsun

ikisini de seçme

yeni sevgilin zaten adam olsa sevgilisi olan birisine böyle davranmaz hele gönlünün kaydığını anladığı halde şunu düşünmesi lazım yarın öbür ya bana da aynısını yaparsa ?

uzakta olan sevgilini de seçme çünkü bi insan bu kadar rahat davranamaz herşeyi biliyor ama hiç sesini çıkarmıyorsa vardır birşey

ikisini de sevmiyorsun bence

sevgilin uzakta olduğu için seninle ilgilenen bi erkek hoşuna gitti o kadar

Back
X