• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki erkek arasında kalmak ? yardımm :( hikayemi okuyup öneri verin lünfennn :(

avm'nın ortasın da elın adamı telefon numarası verıyor

sen de bunu alıyor musun:53:

hem de sebep; sızı barıstırmak ıcın(mış)

yasın kac bılmıyorum ama ,numarasını veren cocuk resmen dalga gecmıs .

benı lutfen yanlıs anlama sahsına hakaret ettıgımı sakın dusunme ama

hıc bır erkek sokak ortasın da agır gorunumlu kıza telefon numarası vermez veremez .

cunku cesaret edemez .:20: anca boyle aklı ermeyen lıse ogrencılerı olur yaa saf ve hercayı

olurlar ,kandırmak da kolay oldugu ıcın onlara evet numara rahat verırler de alırlar

ne tuhaf sanki pazardan birşey alırken kararsız kalmış gibi konuşuyorsun

ikisini de seçme

yeni sevgilin zaten adam olsa sevgilisi olan birisine böyle davranmaz hele gönlünün kaydığını anladığı halde şunu düşünmesi lazım yarın öbür ya bana da aynısını yaparsa ?

uzakta olan sevgilini de seçme çünkü bi insan bu kadar rahat davranamaz herşeyi biliyor ama hiç sesini çıkarmıyorsa vardır birşey

ikisini de sevmiyorsun bence

sevgilin uzakta olduğu için seninle ilgilenen bi erkek hoşuna gitti o kadar

benim yazdıklarımı okur musun ? bnm sevgilim mi sesini çıkarmıyor sevgilim sedece beni arayan biri oldugu biliyor. ben buraya sıf buna sormak için üye oldum ama biliyo musun hepiniz sagolun gerçekten beni yargılamaktan çok zevk alıyosunuz. ikisini de bırakıyorum ki böylesi daha iyi sanıtım erkeklerden uzak durmak daha iyi.

avm'nın ortasın da elın adamı telefon numarası verıyor

sen de bunu alıyor musun:53:

hem de sebep; sızı barıstırmak ıcın(mış)

yasın kac bılmıyorum ama ,numarasını veren cocuk resmen dalga gecmıs .

benı lutfen yanlıs anlama sahsına hakaret ettıgımı sakın dusunme ama

hıc bır erkek sokak ortasın da agır gorunumlu kıza telefon numarası vermez veremez .

cunku cesaret edemez .:20: anca boyle aklı ermeyen lıse ogrencılerı olur yaa saf ve hercayı

olurlar ,kandırmak da kolay oldugu ıcın onlara evet numara rahat verırler de alırlar

yanlıs okumussun ben numaramı kimseye vermem. o bnm arkadasımdan almıs

üniversiteye yeni başladığım yıl oda arkadaşlarımdan biri aynı durumu yaşadı
liseden beri birlikte olduğu erkek arkadaşı ve üniversiteye gelince aşık olduğu çocuk arasında kalmıştı resmen
sürekli ağlıyor erkek arkadaşını artık sevmediğini ondan kurtulması gerektiğini söylüyordu
erkek arkadaşıda kızı öyle çok seviyordu ki bi telefonuyla çocuk kilometrelerce öteden çıkıp geliyordu öl dese ölecekti
neyse bu zamanla niyetini söyledi olmayacak ben başka birini seviyorum seninle de görüşmek istemiyorum dedi
erkek arkadaşı ben seni bu kadar severken sen beni yüzüstü bıraktın inşallah değer ben seni öyle çok seviyorum ki senin mutlu olman benim aradan çekilmeme bağlıysa sen yeter ki mutlu ol ben çekilirim ama inşallah pişman olmazsın demiş
neyse sonra bu kız aşık olduğu çocukla birlikte dolu dizgin aşk yaşadı ve okul biter bitmez evlendi
geçenlerde bi vesileyle görüşmek nasip oldu şimdi boşanıyorlarmış adam evliliklerinin 1.yılında aldatmış
bahane olarakta yıllardır birlikteyiz ben bundan çok sıkıldım bi değişiklik yaşamak istedim demiş
kız o kadar pişman ki yıllar önce onu bırakmamam lazımdı çok büyük hata yaptım ben ah mı aldım yoksa dedi
ayrıldığı sevgilisinin de şu an çok güzel bir işi ve evliliği varmış
sen böyle olacaksın diye bişey yok ama iyi düşünmelisin bence

sen suan ne yapmak istiyorsun aklindan gecen nedir yani ?

evet sevgilim bana böyle birsey yapsaydı ben delirirdim. suan onunla konusuyorum ve ona söyledim zaten herseyi hattımı degiştiriceni ve bi daha onunla alaka olursam beni afeetmiceni söyledi. beni ne kadar sevdigini biliyorum böyle bi sevgiyi bir daha bulamam bile ama benim elimden gelende bu . bize buna yapma diyor. digeride duygularını saklamaktan vazgeç diyor. beni anlamayı deneyin lütfen :((

bunu yazan ben değilim sizsiniz ve ilk baştaki mesajınız

burada yazmışsınınız ki sevgilime herşeyi anlattım diye ben ne anlayabilirim söyler misiniz

nerden bilebilirim herşey yerine sevgilinize eksik anlattığınızı

evet sevgilim bana böyle birsey yapsaydı ben delirirdim. suan onunla konusuyorum ve ona söyledim zaten herseyi hattımı degiştiriceni ve bi daha onunla alaka olursam beni afeetmiceni söyledi. beni ne kadar sevdigini biliyorum böyle bi sevgiyi bir daha bulamam bile ama benim elimden gelende bu . bize buna yapma diyor. digeride duygularını saklamaktan vazgeç diyor. beni anlamayı deneyin lütfen :((

Sen sevgilini coktan aldattin!!!
Sevgilinde bunu ögrendigi halde devam ediyor seninle ( ona da masallah).
Bu konuda acaba ne gibi bir fikir bekliyorsun ?????

En iyisi sen yakisiklisini al desem ne dersin?

kızlar ben kavgacı biri degilim ben sizinle tartısmak için yazmaadım bunu gercekten konusmak istedigim için yazdım. kararımı da verdim artık iii aksamlar hepinize.

İstediğini seç biraz tecrübe edindiysem zaten hangısını seçsende bıtecek ilişkin..

sonra hepten yalnız kalma.Sevgilin uzakta boş kalmışsın.çapkınsın birde bence.ikinciyi çok tanımıyorsun ama kafan karışıksa sevgilinden ayrıl.risk al.seçmek diğerinden vazgeçmektir canım.
sevgilin konusunda kafan rahat onu kaybetme korkun olsaydı böyle olmazdı belki.kimseye çantada keklik olmayacaksın bu dünyada.
en sonunda yalnız kalırsan biz burdayız şekerim.:9:

İkisi de namazında niyazında demişsin.Konuyla ne alaka ?

Keşke yazmasaydın da bu konuda dürüst olan insanları da vebal altına sokmasaydın.

İki erkek arasında kalınmaz.

Birinciyi gerçekten sevmemişsin ki,ikinci aklında yer ediyor.

Bi an önce 1.çocuktan ayrıl.

Diğeriyle de mutlu olacağını sanmıyorum.

Çünkü bugün benim için başkasını bırakan yarın öbür gün başkası için de beni bırakır,deyip yol alır.

Yani sen Dimyat'a pirince gidiyorsun ama evdeki bulgurdan olacaksın.

Ne secimi? sen zaten ilk sevgiliyi coktan terk etmissin. Aldatmak sadece fiziksel yakinlikla olan birsey degildir. Beyinde baslar. Sende suanda sevgilini resmen aldatiyorsun. Ve bir an once onu birakman lazim. Eger sevseydin kafan karismazdi. Sevmedigin biriyle neden beraber olmaya calisiyorsun? Yalnizliktan mi korkuyorsun? ikinci kisiyle ol. Eger sevgilin oldugunu bile bile hala sana asiliyorsa, sende buna izin veriyorsan (yuz vermeseydin o kadar cesaret bulamazdi) ikinizde tencere kapak olmussunuz.

sen suan ne yapmak istiyorsun aklindan gecen nedir yani ?
ikisini de bıraktım ? üniversiteyi bitirene kadar daha da olmam kimseyle zaten. naapıyım ben çok duygusal biriyim nalet olsun ki öylee yim bu yüzden de insanların hislerine fikirlerine hep deger veriyorum . benim laflarımdan igneyle çeke çeke yanlıs tarafları bulan insanlarıda anlamıyorum benim nasıl kötü durumd oladugumu bi bilseler

Ne secimi? sen zaten ilk sevgiliyi coktan terk etmissin. Aldatmak sadece fiziksel yakinlikla olan birsey degildir. Beyinde baslar. Sende suanda sevgilini resmen aldatiyorsun. Ve bir an once onu birakman lazim. Eger sevseydin kafan karismazdi. Sevmedigin biriyle neden beraber olmaya calisiyorsun? Yalnizliktan mi korkuyorsun? ikinci kisiyle ol. Eger sevgilin oldugunu bile bile hala sana asiliyorsa, sende buna izin veriyorsan (yuz vermeseydin o kadar cesaret bulamazdi) ikinizde tencere kapak olmussunuz.

bu nasıl bir uslubtur ? ben sizden bunun için mi yardım istedim beni daha kötü ypın diyee mi ?

ikisini de bıraktım ? üniversiteyi bitirene kadar daha da olmam kimseyle zaten. naapıyım ben çok duygusal biriyim nalet olsun ki öylee yim bu yüzden de insanların hislerine fikirlerine hep deger veriyorum . benim laflarımdan igneyle çeke çeke yanlıs tarafları bulan insanlarıda anlamıyorum benim nasıl kötü durumd oladugumu bi bilseler

bence en dogru karari vermissin umarim kararin kesindir hakkinda hayirlisi olsun...:34:

ünide makul bir koca buldun buldun bulamazsan seçeneklerin çok daralır seçim yapmak yerine herhangi biriyle evlenır gıdersın şimdilik ara ver ünide sevdiğin birisinı bul iş bul evlen...

kızlar ben kavgacı biri degilim ben sizinle tartısmak için yazmaadım bunu gercekten konusmak istedigim için yazdım. kararımı da verdim artık iii aksamlar hepinize.

bu da adet oldu
seni destekleyen yoksa hemen kestirip kaçmak
bunca insan aynı şeyi söylüyorsa bi dön kendine bak güzelim bizim için hava hoş istediğini seç ama madem objektif yorum istemiyorsun konu açma açıyorsan da zeytinyağ gibi üste çıkma söylenenlere kulak ver

ünide makul bir koca buldun buldun bulamazsan seçeneklerin çok daralır seçim yapmak yerine herhangi biriyle evlenır gıdersın şimdilik ara ver ünide sevdiğin birisinı bul iş bul evlen...

teşekkür ederim bu yorumun için bunu düşünücem :)

Back
X