ne memnununlugundan bahsediyosun allah askına biliyo musun derdin yardım etmek degil senin lütfen yapma yorum.
emrin olur

ben o peşinden koşan iki erkek değilim o yüzden bu tavırların bana gelmez

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne memnununlugundan bahsediyosun allah askına biliyo musun derdin yardım etmek degil senin lütfen yapma yorum.
ne tuhaf sanki pazardan birşey alırken kararsız kalmış gibi konuşuyorsun
ikisini de seçme
yeni sevgilin zaten adam olsa sevgilisi olan birisine böyle davranmaz hele gönlünün kaydığını anladığı halde şunu düşünmesi lazım yarın öbür ya bana da aynısını yaparsa ?
uzakta olan sevgilini de seçme çünkü bi insan bu kadar rahat davranamaz herşeyi biliyor ama hiç sesini çıkarmıyorsa vardır birşey
ikisini de sevmiyorsun bence
sevgilin uzakta olduğu için seninle ilgilenen bi erkek hoşuna gitti o kadar
avm'nın ortasın da elın adamı telefon numarası verıyor
sen de bunu alıyor musun
hem de sebep; sızı barıstırmak ıcın(mış)
yasın kac bılmıyorum ama ,numarasını veren cocuk resmen dalga gecmıs .
benı lutfen yanlıs anlama sahsına hakaret ettıgımı sakın dusunme ama
hıc bır erkek sokak ortasın da agır gorunumlu kıza telefon numarası vermez veremez .
cunku cesaret edemez .anca boyle aklı ermeyen lıse ogrencılerı olur yaa saf ve hercayı
olurlar ,kandırmak da kolay oldugu ıcın onlara evet numara rahat verırler de alırlar
evet sevgilim bana böyle birsey yapsaydı ben delirirdim. suan onunla konusuyorum ve ona söyledim zaten herseyi hattımı degiştiriceni ve bi daha onunla alaka olursam beni afeetmiceni söyledi. beni ne kadar sevdigini biliyorum böyle bi sevgiyi bir daha bulamam bile ama benim elimden gelende bu . bize buna yapma diyor. digeride duygularını saklamaktan vazgeç diyor. beni anlamayı deneyin lütfen(
evet sevgilim bana böyle birsey yapsaydı ben delirirdim. suan onunla konusuyorum ve ona söyledim zaten herseyi hattımı degiştiriceni ve bi daha onunla alaka olursam beni afeetmiceni söyledi. beni ne kadar sevdigini biliyorum böyle bi sevgiyi bir daha bulamam bile ama benim elimden gelende bu . bize buna yapma diyor. digeride duygularını saklamaktan vazgeç diyor. beni anlamayı deneyin lütfen(
ikisini de bıraktım ? üniversiteyi bitirene kadar daha da olmam kimseyle zaten. naapıyım ben çok duygusal biriyim nalet olsun ki öylee yim bu yüzden de insanların hislerine fikirlerine hep deger veriyorum . benim laflarımdan igneyle çeke çeke yanlıs tarafları bulan insanlarıda anlamıyorum benim nasıl kötü durumd oladugumu bi bilselersen suan ne yapmak istiyorsun aklindan gecen nedir yani ?
Ne secimi? sen zaten ilk sevgiliyi coktan terk etmissin. Aldatmak sadece fiziksel yakinlikla olan birsey degildir. Beyinde baslar. Sende suanda sevgilini resmen aldatiyorsun. Ve bir an once onu birakman lazim. Eger sevseydin kafan karismazdi. Sevmedigin biriyle neden beraber olmaya calisiyorsun? Yalnizliktan mi korkuyorsun? ikinci kisiyle ol. Eger sevgilin oldugunu bile bile hala sana asiliyorsa, sende buna izin veriyorsan (yuz vermeseydin o kadar cesaret bulamazdi) ikinizde tencere kapak olmussunuz.
ikisini de bıraktım ? üniversiteyi bitirene kadar daha da olmam kimseyle zaten. naapıyım ben çok duygusal biriyim nalet olsun ki öylee yim bu yüzden de insanların hislerine fikirlerine hep deger veriyorum . benim laflarımdan igneyle çeke çeke yanlıs tarafları bulan insanlarıda anlamıyorum benim nasıl kötü durumd oladugumu bi bilseler
ikisini de bıraktım ? üniversiteyi bitirene kadar daha da olmam kimseyle zaten. naapıyım ben çok duygusal biriyim nalet olsun ki öylee yim bu yüzden de insanların hislerine fikirlerine hep deger veriyorum . benim laflarımdan igneyle çeke çeke yanlıs tarafları bulan insanlarıda anlamıyorum benim nasıl kötü durumd oladugumu bi bilseler
yanlıs okumussun ben numaramı kimseye vermem. o bnm arkadasımdan almıs
kızlar ben kavgacı biri degilim ben sizinle tartısmak için yazmaadım bunu gercekten konusmak istedigim için yazdım. kararımı da verdim artık iii aksamlar hepinize.
ünide makul bir koca buldun buldun bulamazsan seçeneklerin çok daralır seçim yapmak yerine herhangi biriyle evlenır gıdersın şimdilik ara ver ünide sevdiğin birisinı bul iş bul evlen...