- 7 Ocak 2011
- 6.828
- 4.295
- 373
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne secimi? sen zaten ilk sevgiliyi coktan terk etmissin. Aldatmak sadece fiziksel yakinlikla olan birsey degildir. Beyinde baslar. Sende suanda sevgilini resmen aldatiyorsun. Ve bir an once onu birakman lazim. Eger sevseydin kafan karismazdi. Sevmedigin biriyle neden beraber olmaya calisiyorsun? Yalnizliktan mi korkuyorsun? ikinci kisiyle ol. Eger sevgilin oldugunu bile bile hala sana asiliyorsa, sende buna izin veriyorsan (yuz vermeseydin o kadar cesaret bulamazdi) ikinizde tencere kapak olmussunuz.
ben ona beni arıyan biri oldugunu ve bana aşık oldugunu söyledim kendi duygularımı degil. oda geldiginde hattımı degişeceni ve bi daha böyle bi durum olur da yanıt verirsem affetmiceni söyledi. onun numarasını istiyor ama vermiyorum biliyorum kavga çıkarır. öyle anlayıslı bi erkek türk erkeklerinde bulunmazki zaten canım benim hissettiklerim kimsenin umrunda degil zaten nalet olsun.
Millet birini bulamiyor bu ikisini siraya dizmis:) Ben erkek olsam seninle olmazdim. Dejenere olmus iliskilere karsiyim.
ben kararımı verdim. ikisine bıraktım iii alsamlar size. tesekkür ederim yorumlarınız için
valla bak dogru soyluyorsun :))
millet bir tane bulamiyor , arkadas arada kalmis secim yapamiyor ,
bence ilkini bosver ,birak zaten gonlun kalmamis belli ,
o da heralde mecnun degil , bi uzulur sonra unutur ,,
digeriyle de uzun vadeli bir sey olmaz , seviyeli iliski yasarsiniz ! bir sure ...
ya sen onu birakirsin ya da o seni birakir ..
iste oyle hayat devam eder gider ...
bir gun gelir ikisini de zor hatirlarsin , hatirlamak icin bu bolume bakar , anilarini yad edersin
artık gerek kalmadı.
şu alıntılama işini sevmiyordum
sayfa uzayıp gidiyor diye
bu konuyu görünce sever oldum
konu sahibi aslında istediği cevabı alamadı o yüzden kızdı
şunu beklemiş sevgilini bırak diğerine kucak aç
bu cevabı alamadı sinirlendi ikisinide terk etti
kız evdeki bulgurdan da oldu
artık gerek kalmadı.