iki erkek arasında kalmak ? yardımm :( hikayemi okuyup öneri verin lünfennn :(

Ne alakasi var uslup falan? Fikrimi sormussunuz soyluyorum. tencere kapak olayina taktiysanizda, birbirinize ne kadar yakistiginizi belirtmek icin soyledim ((= hayirdir asik oldugunuz kisiye yakistirilmak mi zorunuza gitti?

Ne secimi? sen zaten ilk sevgiliyi coktan terk etmissin. Aldatmak sadece fiziksel yakinlikla olan birsey degildir. Beyinde baslar. Sende suanda sevgilini resmen aldatiyorsun. Ve bir an once onu birakman lazim. Eger sevseydin kafan karismazdi. Sevmedigin biriyle neden beraber olmaya calisiyorsun? Yalnizliktan mi korkuyorsun? ikinci kisiyle ol. Eger sevgilin oldugunu bile bile hala sana asiliyorsa, sende buna izin veriyorsan (yuz vermeseydin o kadar cesaret bulamazdi) ikinizde tencere kapak olmussunuz.

Katılıyorum.:46:

ben kararımı verdim. ikisine bıraktım iii alsamlar size. tesekkür ederim yorumlarınız için

ben ona beni arıyan biri oldugunu ve bana aşık oldugunu söyledim kendi duygularımı degil. oda geldiginde hattımı degişeceni ve bi daha böyle bi durum olur da yanıt verirsem affetmiceni söyledi. onun numarasını istiyor ama vermiyorum biliyorum kavga çıkarır. öyle anlayıslı bi erkek türk erkeklerinde bulunmazki zaten canım benim hissettiklerim kimsenin umrunda degil zaten nalet olsun.

türk erkeklerını bırak, ben bıle bı bayan olarak senı anlamakta zorluk çekıyorum

sen en baştan bı hata yapmışsın, o çocukla konuşmakla

erkek arkadaşına daha fazla haksızlık etme ve ayrıl ondan

ama o dığer çocuklada mutlu olamıcaksın, aklına hep şuan kı sevgılın gelcek ınan bana :34:

halk arasında maymun ıştahlı, veya sevenın kıymetını bılememek dıyoruz bız buna

belkı bırgün senınde başına böyle bırşey gelır, nasıl can acıttığını anlarsın

yazık erkek arkadaşına üzüldüm

Her seferinde her derdin sonuna namazında niyazında yazilmiyormu sinir oluyorum ya.. Ne alakası var yani namazında niyazında olunca iyi insan olmayınca kötü insan mı oluyor yani?? Valla gına geldi artık. Lütfen ibadet islerini bu tür seylere karıştırmayın yahu el insaf. İbadette gizlidir kabahatte...

valla bak dogru soyluyorsun :))
millet bir tane bulamiyor , arkadas arada kalmis secim yapamiyor ,

bence ilkini bosver ,birak zaten gonlun kalmamis belli ,
o da heralde mecnun degil , bi uzulur sonra unutur ,,

digeriyle de uzun vadeli bir sey olmaz , seviyeli iliski yasarsiniz ! bir sure ...
ya sen onu birakirsin ya da o seni birakir ..
iste oyle hayat devam eder gider ...
bir gun gelir ikisini de zor hatirlarsin , hatirlamak icin bu bolume bakar , anilarini yad edersin

ben kararımı verdim. ikisine bıraktım iii alsamlar size. tesekkür ederim yorumlarınız için

ah şu kk sen neler kadirsin böyle? buraya konu açan birçok kişi birkaç aydır karar vermediği birşeye 1-2 saat içinde pat diye karar verebiliyorlar ne güzel.

valla bak dogru soyluyorsun :))
millet bir tane bulamiyor , arkadas arada kalmis secim yapamiyor ,

bence ilkini bosver ,birak zaten gonlun kalmamis belli ,
o da heralde mecnun degil , bi uzulur sonra unutur ,,

digeriyle de uzun vadeli bir sey olmaz , seviyeli iliski yasarsiniz ! bir sure ...
ya sen onu birakirsin ya da o seni birakir ..
iste oyle hayat devam eder gider ...
bir gun gelir ikisini de zor hatirlarsin , hatirlamak icin bu bolume bakar , anilarini yad edersin

Bence akli hep secmediginde kalacak:))

bir sey soylemek istiyorum ama simdi konu sahibi okuyunca ayip olmasin kiza da ..

zaten ikisini de biraktim diyor ,hani ordan cesaretle gaza geldim ,yaziyorum

ya bence birakma simdi ikincisini ,yani ne diye hemen onu da birakiyorsun ki ..
yakisikli komik demissin . pesinden de kosmus , asigim demis ( tabii bu bolum hikayemizin erkek kahramaninin klasik repligi ) yersen ....
ama senin de hosuna gittiyse cik,

bu da nacizane benim gorusum ..

amaaaannn, bize ne desene

bosver arkadasim , sana talip mi yok , kimseye mecbur degilsin ..
en dogrusunu sen bilirsin , bize de b.. yeme duser en fazla

Durumunu her ne kadar onaylamasamda objektif yorumumu yaziyorum. Hangisini daha cok kiskaniyorsa onu secsin. Ornegin; suan hangisi evli olsaydi deliye donerdi. Otekiyle de iliskisini tamamiyle kessin. Tek bir cevap bile vermesin. Ikisini birakacak olan insan buraya konu acmazdi realistik olmak lazim.

şu alıntılama işini sevmiyordum
sayfa uzayıp gidiyor diye
bu konuyu görünce sever oldum
konu sahibi aslında istediği cevabı alamadı o yüzden kızdı
şunu beklemiş sevgilini bırak diğerine kucak aç
bu cevabı alamadı sinirlendi ikisinide terk etti
kız evdeki bulgurdan da oldu

şu alıntılama işini sevmiyordum
sayfa uzayıp gidiyor diye
bu konuyu görünce sever oldum
konu sahibi aslında istediği cevabı alamadı o yüzden kızdı
şunu beklemiş sevgilini bırak diğerine kucak aç