- 9 Ocak 2019
- 69
- 156
- 93
- Konu Sahibi practicalmagix
.
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı anda iki kişiden hoşlanmamı vazgeçiricek derecede biri çıkarsa karşına ve ondan hoşlanırsan hemen onu tercih et derim ben :) C şıkkı diyorumiki erkek var tanisma asamasindayiz arkadasca gorustum ikisiyle de.
Biri hep mesaj atiyo halimi soruyo bu az hoslandigim
Digeri daha az yaziyo falan bu cok hoslandigim ama dogru duzgun kiz arkadasi falan olmamis takilmis genel olarak kizlarla ariza bi tip yani
ikisi de 1.90 in uzerinde boyu insaat muhendisi gayet hos tipler ama ikincisi aklimi cok celiyo siz hangisiyle gorusmeye devam ederdiniz birini secmem lazim
yani istesem bile vaktim yok is guc derken birini secmeliyim ikisini de erteliyorum bi sekilde surekliİkisini de idare et , hep erkekler mi yapacak anasını satıyım.... tövbe tövbe !
ay inanin bana ben de c sıkkı istiyorum ama yokAynı anda iki kişiden hoşlanmamı vazgeçiricek derecede biri çıkarsa karşına ve ondan hoşlanırsan hemen onu tercih et derim ben :) C şıkkı diyorum
İstesem de mi ......?yani istesem bile vaktim yok is guc derken birini secmeliyim ikisini de erteliyorum bi sekilde surekli
HahahaBen ilkiyle gorusurdum. İlgisizlige gelemem .
fiziksel olarak ikinci cekici bi cekim hissediyorum yani ilki de daha ilgiliİkincisi arayıp sormadigi için dikkatinizi cekiyor bence. Onun için ilki diyorum.
mubalag yaptim orda ayrica ikisiyle de arkadasca gorusuyorum :)İstesem de mi ......?
. Böyle yokluk dost başınaay inanin bana ben de c sıkkı istiyorum ama yok![]()
ben de oyle dusunuyorum ama ikinci de daha cekici geliyo ilki o kadar degilBen ilkiyle gorusurdum. İlgisizlige gelemem .
. Böyle yokluk dost başına![]()
sizde varsa fazla bana paslayin mademDemek ki erkek kitligi var illa ki ikisinden biri olmali![]()