- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.409
- 798
- Konu Sahibi practicalmagix
He vallaaz onlara da yazık olsun![]()
Agizlarini acacaklarina gozlerini acsinlar bize ne

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He vallaaz onlara da yazık olsun![]()
bana da en mantiklisi bu geldi pisman olmak istemiyorum sonradanBence 1. Sini az hoşlandığını sec. Digeri yari yolda birakacak tiplerden bence.
Hakkıniz da hayirlisi olsun ikincisinin gorustugu yedekde başkaları bile olabilir çünkü ilgili değil diyorsun genelde öyle olurlar. 1. Ile devam etmelisin.bana da en mantiklisi bu geldi pisman olmak istemiyorum sonradan
ve birincisinin kimseyle gorusmedigine de eminim. ikinci ise saibeli .Hakkıniz da hayirlisi olsun ikincisinin gorustugu yedekde başkaları bile olabilir çünkü ilgili değil diyorsun genelde öyle olurlar. 1. Ile devam etmelisin.
İkili kadın erkek ilişkilerinde hep böyle. İlk sevgilisi peşinden çok koştu, istemedi. İlgi kesildiği an kendisi peşinden koşmaya başladı. Ciddi bir ilişkileri de oldu sonra kendisi ayrıldı. Bir dönem kuzenim kendisine ilgi duydu onu da istemedi. Çok uzun zaman sonra X'i stalkladım biraz profili gizli nasıl ne yapıyor diye sordu. Oo, sevgilisi vardı geçen onu istedik sözlendiler dedim karalar bağladı. Kaçırdım gül gibi çocuğu dedi. En son da bu bey işte. Altında yatan psikolojik bir sebep var mıdır bilmiyorum ama hep böyle ilgi bekliyor.
İnşaat mühendislerini çok da büyütmeyin gözünüzde ben de mimarım, mimar ve mühendisler olarak öyle aman aman bir yanımız yok, işim gereği inşaat mühendisi çok erkek tanıdım, hiç de matah değiller. Meslek belirttiğiniz için böyle bir yorum yaptığımı da açıklayayım bu arada.iki erkek var tanisma asamasindayiz arkadasca gorustum ikisiyle de.
Biri hep mesaj atiyo halimi soruyo bu az hoslandigim
Digeri daha az yaziyo falan bu cok hoslandigim ama dogru duzgun kiz arkadasi falan olmamis takilmis genel olarak kizlarla ariza bi tip yani
ikisi de 1.90 in uzerinde boyu insaat muhendisi gayet hos tipler ama ikincisi aklimi cok celiyo siz hangisiyle gorusmeye devam ederdiniz birini secmem lazim
aldigim en guzel ve mantikli cevap buu sanirimbirinciyle öpüştüğünü hayal et ıyyyy öğğkkk demiyosan ona şans ver
ikinciye hiç bi türlü bulaşma çok başın ağrır o sinsi çapkınla
birincisi itülü amerikada lisansinin bi kismini okumus ikinci odtulu yurtdisinda calismis yillarca gayet kulturlu beyler de ikinci biraz hizli gibiİnşaat mühendislerini çok da büyütmeyin gözünüzde ben de mimarım, mimar ve mühendisler olarak öyle aman aman bir yanımız yok, işim gereği inşaat mühendisi çok erkek tanıdım, hiç de matah değiller. Meslek belirttiğiniz için böyle bir yorum yaptığımı da açıklayayım bu arada.
aldigim en guzel ve mantikli cevap buu sanirim![]()