• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

iki ev arasında kaldım akla ihtiyacım var

balkon 2 gündür kıymetini daha iyi anlıyorum.
iftardan sonra suyumu, kahvemi, kitabımı alıp balkona çıktığımda nasıl keyif yapıyorum :34::32::32:
evin içinde nefes alınmıyor ama balkon bir esiyor.

canım senin balkon nasıl bilmiyorum ama benim ev alacağım yerde heryer bina dolu...ama yinee tabiki balkon önemli

bi gündüz bak derim bakmadıysan bizim ev bütün gün güneş alıyo akşama kadar ama dediğim gibi güneş almıyosa üst kattaki ev daha cazip bence

güneş almıyor ama aydınlık oluyor öyle ışık falan yakmaya gerek yok önünde sokak yolu geçiyor önü kapacak bi durumuda yok

amerikan mutfak kullanmış biriyım bence berbat birşey çok kullanışsız eşyalarıma koku sinecek diye orada oturduğum süre boyunca balık bile pişiremedim ki oraya gelin gittim sonradan çocuk olunca dahada zor çocuk yüzünden toplayamazssın döker saçar bütün pislik salonun ortasında ben hiç memnun kalmadım soranada tavsiye etmiyorum bizde çok şükür kendi evimizi aldık 3 4 aydır buradayız ev bakarken amerikan mutfak gördümmü diğer odalara bile girmeden çıkıyordum :)

yarın ucuz olan eve tekrar gidip bakıcaz eşyaları nasıl koyarız nasıl olur falan diye...çoksıkıştıkış olmadığı takdirde almayı düşünüyoruz.tabi sonrasında kredide ve peşinatımızda sorun çıkmazsa...

allah herkesin gönlüne göre nasip etsin

eve baktım koltuklar sıgıyor orta kısımda yaklaşık 15-2 metre alan kalıyor ki benim koltuklarımın büyük teklisi en 100 cmboy 90 cm :)

çocuk odası ve yatak odasıda sıkış tıkış olmadan sığmakta. banyo zaten gayet geniş .ayrı wc si bille 1,5 metre. ancak mutfak dolaplarının nasıl olacağını bilmiyorum kac raf kac cekmece falan misal aklıma geldi patates soğan vs nasıl muhafaza edicem falan fian...bişekilde halledicez artık

Back
X