- 22 Haziran 2016
- 70
- 77
- 18
- Konu Sahibi muhammed ali
-
Evet canım gerçekten belirsizlik insanı şüpheye düşürüp üzüyor. Ben de 3.ye hamileyim iki kızım var. Aynı Dr a gidiyorum. Dr.um 13.haftalikken erkek dedi 17.haftalikken %99 erkek dedi 21. Hafta yani geçen cumartesi bu kız dedi. Böyle yaniltmasi beni üzdü. Hani baştan sürekli kız desem hiç üzülmem. Çok umutlandirdi. inşallah sağlıkla hayırlı bir şekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi.Canim ben bu doktorlari anlamim 3 yasinda bi oglum var 7 aya kadar kiz denildi kendimi ona ayarladinmi 7aydans onra erkek dedi kiyafetlerinid egistirdim alismam zor oldu simdi@tekrar hamileyim 4 aylik 3 aylikken erkek dedi 4 aylikken kiz cinsiyet onemli degil saglikli olsun ama insan neyin olacagini bilmek istiyor oglumu dogururken bile belki kiz cikabilir dedim baska doktora gitmekde istemedim hakkimizq@hayirlisi
Dr.a gittim canım kesin kizmış. 26.haftalıkPeki erkek diyen doktor pipiyi göstermedi mi?
Bu durumda başka bir doktora daha gitsen?
Gittim dr uma. Kesin kızmış. Öğrendim.bana 13 haftalıkken %80 kız dedi sonra ki gittigimde yani 20 haftalık falandı %90 erkek dedi sonraki kontrollerde hep erkek dedi zaten bebeklerin cinsel organı 16 - 17 haaftalıkken net belli olurmuş bu haftalarda yanılma çok olur cnm
Hayirli olsun canimDr.a gittim canım kesin kizmış. 26.haftalık
Senin ilk mi? Benim 3 kızım olacak. Çok şükür yine de, sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah. İnşallah senin de gönlüne göre olur canım.Hayirli olsun canim
Bana da iki doktor erkek dedi yine de tam emin degillerdi 17 de kesin belli olur dediler.
Benimde ikinci bu bi tane oglum var canimSenin ilk mi? Benim 3 kızım olacak. Çok şükür yine de, sağlıklı hayırlı olsunlar inşallah. İnşallah senin de gönlüne göre olur canım.
İnşallah kızın olur canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.Benimde ikinci bu bi tane oglum var canim
Buna da iki doktor erkek dedi ama nolur bilinmez.
Amin canim saglikli olsunlar da napalim.İnşallah kızın olur canım. Rabbim gönlüne göre versin inşallah.
hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kuıcağına almayı nasip etsin..Gittim dr uma. Kesin kızmış. Öğrendim.
Amin canım sağol Rabbim her isteyene nasip etsin insallah.hayırlı olsun cnm Allah sağlıkla kuıcağına almayı nasip etsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?