Gelinbaşı ve Gelin Tacı İki farklı gelin başı modeli...

sevgihalis

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
26
0
16
Kızlar internette birebir eşdeğerini bulamadığım için hayalimdeki iki gelin saçını kabataslak çizdim önerilerinize açıyorum. İkisi birbirinden çok farklı olduğu için iyi düşünmem gerekecek...rahibe duvak mı saçı öne çıkaran duvaklar mı daha hoş sizce?:92:

çok güzel çizmişsin, ben de aynı şeyi düşünüp karar veremedim...benim beğenim klasikten şaşmayan modeldir...topuz altıntan takılan model. şunun gibi korkumsa saçım az ince telli küçük bir yüzüm var kendimde minyon tipliyim..güzel topuz yapan bir kuaföre ihtiyaç var model seçiminin yanında da...
dediğim modellerin benzerleri şu canım...top gibi bi topuz istiyorum...
Eki Görüntüle 874240

bu konuda ben de çok kararsızım ya rahibe duvak olacak, ya duvak saçın altına takılacak, ya duvak tamamen saçın üzerine atılacak saç topuz yapılıp ya da çağla şıkelin duvağı gibi olacak pek bi duvak çeşidi yok ya da ben bilmiyorum ama saçın altına takılan duvakları sevmiyorum sanırım rahibe duvak yaptırırım ama saçımı açık bıraktırarak

Bence duvak değil saçın ön planda olmalı, benm fikrim tabi ki bu, mesela bu arkadaşın paylaştıkları tarz çok hoşuma gitti,tabi farklı modeller de bulunabilir daha pek çokk..

Son düzenleme:
Öncelikle çizimleriniz çok güzel :) Ben duvağın tepeden olmasını seviyorum. Çünkü gelini gelin gibi yapıyor. Bende tepeden takarak kullandım duvağımı .

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…