• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Iki farkli insan. Yardim

brunettella

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
1.309
371
323
Almanya
Merhaba'lar :))
Size karsi bir sorum olucak. Belki benden yasca buyuksunuzdur abla yada kardes tavsiyesine cook ihtiyacim var. Yardimci olursaniz cok sevinirim :) simdiden tsk ederim. !

Suan ben iki insan tanidim.
Yanlis anlamayin sadece dogru bir sekilde iki insana bir sans diledim.
1ci insanda kalbim atti, hoslandim. Ama o kiside mantigim hayir diyordu. Ilerde cocuklarima bakabilicekmi, calisabilicekmi, is bulabilicekmi. Diye endiselerim vardi. Aileme yakisan birimi?

2 ci kiside kalbim atmadi, hic asik olmadim. ama kendine gore hos biriydi. Kendi halinde biri. Kendimi onun yaninda cok huzurlu hisediyordum. Cok iyi anlasabiliyordum. Aklimda soru isareti olmadi. Benim hislerime karsi okadar cok saygisi vardi ki..

Siz olsaydiniz neyapardiniz bu durumda? Secim yapabilseydiniz kimi secerdiniz. ?

Hiç birini seçmezdim. Karşıma hem kalbimin atacağı hem de çocuklarıma ve bana iyi bakacağına inandığım kişiyi beklerdim :)

Ben ilkini seçer adam etmeye çalışırdım ki sen de kötü dememişsin sadece şüphelerim var demişsin
Her zaman aşık olduğumun peşinden gittim, giderim
Hem de yaşım küçük demişsin neden çoluğu çocuğu düşünüyorsun ki şimdiden
Karşı cinsi tanımaya bak, bir de eğlenmeye :34:

Son düzenleme:
Ben olsam yanında eğer huzur buluyorsam saygı da görüyorsam değerlendirirdim ki benim için saygı ve huzur en önem verdiğim şeylerdir illa aşık olmalıyım demem böyle güvenilir birini zamanla da sevebilirim diye düşünüyorum
tabii bunlar benim düşüncelerim herkesin kişiliği farklı, görüşleri farklı...
Sen ne istiyorsun - evlilikten ne bekliyorsun bu da önemli

Son düzenleme:
Hiç birini seçmezdim. Karşıma hem kalbimin atacağı hem de çocuklarıma ve bana iyi bakacağına inandığım kişiyi beklerdim :)

Bu yoruma katiliyorum... Bende bu fikirden yanayim...
Olmus olsun diye biri olmamali hayatinda...
Sevdigin icin, gercekten onun yaninda olmak istedigin icin biri olmali...
Gelecegini O'nunla gorebilirsen yaninda olmali... :34:

Aşık olmadığın insanla olmaz be güzelim:34:
Kalbinin attığı ve aynı zamanda düzgün bir insanla hayatı yaşamak güzel ..
Sırf çocuklarına iyi bir baba olacak diye, onunla tüm yaşamını geçirecek olma düşüncesi beni sıkar açıkçası:31:

kalbinizin attıgı kisi ile "olmaz" deme nedenleriniz onemli... bazen gönül olmadık kisilere saplanıp kalabiliyor ;)
eger herhangi bir kotu huyu yoksa 1.yi secerdim... issiz olabilir ama tembel mi? bu gibi ayrımlar su anki halinden daha belirleyici olur benim icin.

2. huzur veriyor da.... sevmedigim insanın yanında da huzursuz olurum, elini bile tutamam. guven vermesi baska huzur baska.

sonuc olarak sevgi, saygı, huzur hepsi bir bütün canım.

Son düzenleme:
Cok atmadi aslinda, ilk gorusmemizde atti. Sonra hoslanma oldu, sonra hoslanma gitti sevme oldu. 1 ci ile sevgiliydik. Onu baya degistirdim diyebilirim. Gozu baska yerlerdeykene, gozunu kor ettim. Tembel degil. Cok fazla hyperactief. Yerinden durmuo buda beni endiselendiyor. Normal insanlardan bir ustun. Normal biri gibi dusunemiyor.
Buda beni baya yordu. Bazen gercekten bikiyordum ondan.
Suan askerde hatta. Ama sevgili degiliz.

2ci de kendi halinde iste, cok iyi biri. Sakin ve normal bir insan. Bana huzur veriyor bu kisi. Ama kalbim atmadi.

Kafam karisik halde.. :)

bana kalırsa bir şeyler paylaştıkça kalbin de atmaya başlayacaktır.Biz eşimle 2 yıl aynı ortamda sadece merhabalaştık.Flört etmeye başladığımızda onun hisleri daha kuvvetliydi.Ben de aynı senin gibi aşk sevgi hissetmiyordum.Ama tanıdıkça ,bana değer verdiğini hissettikçe sevmeye başladım.Tabi o tutku bir süre sonra bitiyor.İşte o zaman huzurum olsun yeter diyor insan.

Merhaba'lar :))
Size karsi bir sorum olucak. Belki benden yasca buyuksunuzdur abla yada kardes tavsiyesine cook ihtiyacim var. Yardimci olursaniz cok sevinirim :) simdiden tsk ederim. !

Suan ben iki insan tanidim.
Yanlis anlamayin sadece dogru bir sekilde iki insana bir sans diledim.
1ci insanda kalbim atti, hoslandim. Ama o kiside mantigim hayir diyordu. Ilerde cocuklarima bakabilicekmi, calisabilicekmi, is bulabilicekmi. Diye endiselerim vardi. Aileme yakisan birimi?

2 ci kiside kalbim atmadi, hic asik olmadim. ama kendine gore hos biriydi. Kendi halinde biri. Kendimi onun yaninda cok huzurlu hisediyordum. Cok iyi anlasabiliyordum. Aklimda soru isareti olmadi. Benim hislerime karsi okadar cok saygisi vardi ki..

Siz olsaydiniz neyapardiniz bu durumda? Secim yapabilseydiniz kimi secerdiniz. ?

kalp ritmin normale dönünce yani o aşk bitince sığınacağın bir şey olmalı canım. o yüzden mantığının sesini dinle bence. her aşık olunan adam baba olmayı hak etmiyor malesef:43:

Kalbim ufacıkta olsa atarmı diye ikinciye biraz zaman tanırdım, ama zamana rağmen atmıyorsa ikisinide seçmezdim..

Back
X