Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 5 gün gecikti. Dün akşam test yaptığımda bu şekilde çıktı. Erken gebelik testim idrar temas ettikten nerdeyse 30 saniye sonra çift oldu şok oldum. Diğeri de böyle bir sonuç verdi. Deneyimli arkadaşlar beni aydınlatabilir mi?
Korunarak nasıl hamile kaldınız ki ? Prezervatifle mi hapla mi korunuyordunuz? Şimdi sizin bu yazdıklarınızı okuyan çoğu hamile kalmak istemeyen kişiler gerilecek. Geri çekme yöntemi miydi korunma şekliniz? O bir koruma yöntemi değil de çoğu kişi öyle korunduğunu düşünüyor.
Korunarak nasıl hamile kaldınız ki ? Prezervatifle mi hapla mi korunuyordunuz? Şimdi sizin bu yazdıklarınızı okuyan çoğu hamile kalmak istemeyen kişiler gerilecek. Geri çekme yöntemi miydi korunma şekliniz? O bir koruma yöntemi değil de çoğu kişi öyle korunduğunu düşünüyor.