• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama iki gün ara il saç boyamak

ArMeSu

KıZıM & OğLuM
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
283
6
316
slm kızlar dün ben bir hata yaptım artık dayanamadım :sinifsinif: koyu kahve hatta siyahımsı saçımın üstüne açmadan koyu kumral boyadım belki biraz açılır diye açılma hiç olmadı:sinifsinif: dipleri kumral uçları siyah kaldı hemen boyamak istiyorum yanma kırılma olurmu düşüncelerinizi fikirlerinizi bekliyorum:sinifsinif: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

selam yıpranır canım saçların hemen boyama akıcaktır zaten boya 1 hafta sonra falan boyarsın vereliniortak

canım bende tavsiye etmem bende geçen sene 1 gün arayla boyamıştım saçlarım
çok kötü oldu halada kendine gelemedi saçlarım

ama saçım çok değişik oldu dipler kumral uçlar siyah yani anlatamam napcam ben:sinifsinif:

kesin cvp bendenn :))) kardeşimin sacını 1ayda 6 kezz hem acıp hem boyadım hiçbişe olmadı valla:)

slm kızlar dün ben bir hata yaptım artık dayanamadım :sinifsinif: koyu kahve hatta siyahımsı saçımın üstüne açmadan koyu kumral boyadım belki biraz açılır diye açılma hiç olmadı:sinifsinif: dipleri kumral uçları siyah kaldı hemen boyamak istiyorum yanma kırılma olurmu düşüncelerinizi fikirlerinizi bekliyorum:sinifsinif: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk: :enbuyukkk:

Cnm bende birkaç gün önce siyah sacımın üstüne koyu kumral boyadım.
O renk nasıl olurda siyah yapar hala anlamış degilim.Ben bu sebeple tekrar beklemedeyim.
Tekrar başa döndüm gene saatlerce beyaz sabunla yıkıcam sacımı gene her banyodan sonra saatlerce bakıcam acılmış mı diye;gene görücem ki bu sac cok koyu...
Bu sebeple üst üste boya yapma derim.Hele sacın yıprandıysa asla.
Kiminin sacı iyi durumdadır hemen boya yapsa bile sonuç kötü olmaz.
Sen sacının durumuna bak en dogru kararı sen veriirsin.
Bir daha ki boyamaya dayanabilecek mi diye...

evet canım ya bende anlamadım kahve yaptım siyah oldu açık kahve yaptım siyah oldu koyu kumral yaptım siyah oldu ama diplerim kumral gibi sanki koleston kullanıyorum ama bilmiyorum artık tek bildiğim şey bir daha o markayı kullanmam heralde

cnm bende volia ve garinier markalarının renklerini kullandım resimdekinden epey koyu cıktı.
Bu markaları da kara listeye almak gerek.
Nasıl birşeyse sarı haric tüm tonlar siyah oluyor.
Bekle cnm biraz daha sonra acıcıyla halledicez bir şekilde.
Biraz sabır...

benzer bir sorundan muzdaribim, bana kalsa hemen yarım boyarım ama saçlarımda kırık falan çok elimde kalmalarından çok korkuyorum 3-4 gün beklemem gerek sanırım

ben aynı gün 2 kere üstüste boyadım hicbirseyde olmadı, ki sacım daha öncesinde de işlem görmüstü.söyleki aynı senin gibi ilk boyadığımdan memnun kalmadım dipler acık renk uclar gene koyu olmustu, aksamı kalktım gittim organic boya aldım onunla boyadım. saclarım yıpranmadı cünkü durmadan bakım yaptım, eger böyle birseyi düsünüyorsan kesinlikle bakım yap derim ben..

pamuk prensesim
bende üst üste saçıma boya yaptım dün bugün saçlarım taş gibi ,bakıma almaya karar verdim,bence sende bikaçgün toplayarak gez ve bakım yap saçlarına 5 gün de saçın pulları kapanıyor,tekrar yaparsın

salı akşamı ya da çarşamba boyamaya karar verdim şu loreal in amonyaksız boyası ile, ondan sonra da yoğun bir bakım kürüne alacağım saçlarımı

ben 1 er gün arayla 3 kez boyadim bisiy olmadi . 2 kez boyamaktan bisi olmaz ama bakim kremi flnda kullanmalisin seni cok iyi anliyorum cnm insan kötü hissediyor her aynaya bakisinda

bende saçlarımı sürekli kahveye boyuyordum.. bazen simsiyah çıkıyordu kömür gb:( bundan yaklaşık 2-3 ay önce tekrar kahveye boyadım baya bir aktı dipleride geldi.. fotoğrafımda siyah gb duruyor ama çıtçıtlardan dolayı.. tekrar açmak istiyorum.. acaba bu boyaların açıcılarını kullansam nasıl olur..? 1 hafta önce kuaförde denemek için bir parça açtırdım resmen sünger gb oldu koptu.. :(

lostinlife bence kutu boyalardaki açıcıları tek başına kullanma derim ne olur ne olmaz

mrb arkadaslar
7 senedır sarı saçlı biri olarak bırkaç tavsıye yazacağım;
saçımı ılk sarıya boyadıgım zamanlarda kuafore giderdim..rofle yaptır 5 ayda bır röfleyı takrarlardım. röfleyı 2 ayda bır yaptrsam saçlarım cok yıpranırdı ve dökülürdü. ve dıbide 4-5 cm çıkmıs olurdu kotu gorunurdu.sonra saçımı 3-4 hafta ara ile koleston en acık sarı tonlarında boyamaya basladım.ve saç dibi sorununu cozdum. artık 3 yıldır kuaföre fln gitmiorum.paralar bayılmıorum.çokta ii ve doğal oldu.Bu sarışınlığını muhafaza etmenın en ii yolu.
AMA
dun bir hata yaptım sanırım. sapsarı saçlarımı kumrala boyadım koleston ile..çok koyu olduuu...oysa katalogta acık gorunuyordu bu renk.bugun tekrar açık kumrala boyamak ıstıorum belkı 1 ton acılır. ne olur acaba çokmu yıpranır bilmiorum denicem ve görcem.yoksa bu koyu saçlarla yaşayamam sanırım.
BİRDE
ÇITÇIT SORUNU var .ÇITÇITSIZ YAŞAYAMIYORUM. saçımı açıp koyulturken cıtcıtları da değiştirmek yada işlem yapmak gerekiyor. ama sarı postıslerımin bir kısmını kumrala boyadım ve yeşile dönük oldu rengi.
mecbur yıne postiş alınacak..pişmanım saçımı kumrala boyadığım için.:(

Back
X