- 15 Kasım 2025
- 5
- 1
- 1
- 23
- Konu Sahibi sevdali2727
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üstteki kuruma çizgisi olabilir mi kaç dakika da çıktıMerhaba hanımlar dun aksam ve bugün sabah olmak üzere iki tane test yaptım üstteki test dün akşam yaptığım test alttaki sabah ilk idararla yaptigim test ama dün akşam yaptığım test daha koyu çıktı neden olabilir başına gelen oldu mu
5 dakika içinde çıktı ikisideÜstteki kuruma çizgisi olabilir mi kaç dakika da çıktı
Alttaki testte gözle görülür çizgi var ama üstteki kadar degilÜstteki kuruma çizgisi olabilir mi kaç dakika da çıktı
Ha anladım ben sandım ki alttakinde hiç çıkmadı. Yani benim hiç başıma gelmedi de 2 gün sonra tekrar deneyin benceAlttaki testte gözle görülür çizgi var ama üstteki kadar degil
Üstteki durdukça koyulaşmış gibiMerhaba hanımlar dun aksam ve bugün sabah olmak üzere iki tane test yaptım üstteki test dün akşam yaptığım test alttaki sabah ilk idararla yaptigim test ama dün akşam yaptığım test daha koyu çıktı neden olabilir başına gelen oldu mu
Bazı testlerde bekledikçe koyulaşma olabiliyor.Merhaba hanımlar dun aksam ve bugün sabah olmak üzere iki tane test yaptım üstteki test dün akşam yaptığım test alttaki sabah ilk idararla yaptigim test ama dün akşam yaptığım test daha koyu çıktı neden olabilir başına gelen oldu mu
Aslında ilk 10 dakika içinde koyulasti hafiften adetime 5 gün varken yaptım usttekini alttakini 4 gün varkenBazı testlerde bekledikçe koyulaşma olabiliyor.
Testlerle çok sıkı bir bağım olduğundan ben de yaşadım bunu, beni yanıltti o ayrı mesele.
Umarım sizinki gerçek pozitif bir sonuçtur.
Ne zaman yaptınız bu testleri?
Reglden önce mi? Erken gebelik testine benziyor çünkü.
İnşallah gerçek pozitif bir sonuçtur, inanın çok seviniyorum güzel haberler duyunca.Aslında ilk 10 dakika içinde koyulasti hafiften adetime 5 gün varken yaptım usttekini alttakini 4 gün varken
Teşekkür ederim kan verdim 77 ciktiİnşallah gerçek pozitif bir sonuçtur, inanın çok seviniyorum güzel haberler duyunca.
Yarın başka bir testle de deneyin isterseniz, ya da kan verin idrarda çıkıyorsa kanda da vardır.
Güzel haberinizi bekliyoruz, gönlünüze göre olsun herşey.
Çok sevindim, tebrik ederim sağlıkla kavuşun inşallahTeşekkür ederim kan verdim 77 cikti