İki gün arka arkaya beta değeri???

16brs

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2018
798
395
103
Kızlar selam, çarşamba günkü betam 71di perşembe de sağlık ocağında kan vermiştim o da 89 çıktı. Doktoruma gittim gerçi normal dedi ama bana nedense az geldi var mı bir yorumunuzu alırım yarın tekrar vereceğim bu arada

İlk gebeliğimle kıyaslıyorum o dönem hiç iki gün üstüste kan vermedim ama yine de artış daha çoktu diye hatırlıyorum

2 güne bir %66 artış önemli 2 gün arayla verin kanınızı ve aynı yerde verin farklı labarotuvarlrda rakamlar aynı çıkmaz

2 güne bir %66 artış önemli 2 gün arayla verin kanınızı ve aynı yerde verin farklı labarotuvarlrda rakamlar aynı çıkmaz
Evet bir de hatam o oldu ilkini özel bi hastanede verdim diğerini sağlık ocağında. Haklısınız. Ama yarınkini de başka bir yerde doktorun olduğu hastanede vereceğim mecbur

Evet bir de hatam o oldu ilkini özel bi hastanede verdim diğerini sağlık ocağında. Haklısınız. Ama yarınkini de başka bir yerde doktorun olduğu hastanede vereceğim mecbur
Doktoruna en yakın hangisiyse ondan ver canım çünkü genellikle doktor kontrolünde ilerlicek geneliğin hayırlısı olsun birde belirtilerin neydi test falan yapmış ıydın fotoğrfı falan varmı merakımdan soruyorum bende gebe kalmaya çalışıyorumda yardımcı olur belki

Evet canım haklısın orda versem iyi olacak yarın sağolasın. Aynen iğnenin 13. Ve 14.günü testlerimde çift çizgi çıkınca kan vermiştim. Çarşamba ve perşembe yani. Ama öyle çok bi belirtim olmadı sadece biraz yorgunluk ki sıcaklardan da olabilir, bir de ara sıra biraz bulantı ve kasık ağrısı oldu çok şiddetli olmayan. Testin fotoğrafı var çarşamba konu başlığı açmıştım ordan bakabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…